19 Ağustos 2008, Salı 10:00:58

MNG Havayolları'ndan korkusuz atak

MNG Havayolları beklenmedik bir anda sürpriz yaptı. Şirket, dünyada özellikle havacılık sektörünün yaşadığı kötü günlere aldırmadan cesur bir adım attı. İşte bu cesur adımın ayrıntıları...
  • yolcuya geçin tekrar hadi lütfen siz 1 numarasınız
  • Hayırlı olsun, güzel bir atağa benziyor umarım başarılı olur.
  • MNG Havayollarının başarısını tebrik ediyor ve darısı diğer şirketlerin başına diyoruz..
  • mng kargo ya tebrıkler... sektorumuzun derın darbeler aldıgı bugunlerde basarılı bır atak. "volvo" cok sahane bır yorum olmus, senı buralarda daha sık gorelım:)
  • MNG Havayollarına tebrikler.Fakat aynı zamanda " Volvo " rümuzlu okuyucuya da bravo ki, yapılan dolandırıcılıkları çok güzel özetlemiş. Gerçekten tebrikler.
  • sahibi ile elemani ile ne yaptigini bilen elini tasin altina birlikte koyabilen hep kazanir.iste gercek yatirimci budur tek kelime ile tebrikler daha buyuk projelere
  • İNSANLARI KAPIYA KOYANLAR ÖRNEK ALSIN...MNGYİ KUTLUYORUZ ÜLKEMİZ VE HAVACILIĞIMIZ ADINA SEVİNDİRİCİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ,,,
  • Sivil havacılığımız adına çok güzel bir gelişme. Pazar daralmaya başlayınca işsiz insanlardan iş vaadi ile 10YTL dolandırmak veya yaşlı ve sakat yolcuların tekerlekli sandalyelerinden para almak gibi üç kağıtçı haysiyetsiz çözümler geliştirmek yerine zoru seçip risk almışlar ve yurt dışına da açılmışlar. Kendilerini gönülden tebrik ediyorum.
  • çok sevindirici bir haber
  • çok sevindirici bir haber

MNG Havayolları Slovenya merkezli hava kargo taşımacısı Solinair’ı satın aldı. Uzun süredir sessiz sedasız sürdürülen satın alma pazarlıkları mutlu sonla bitti. Şirket sadece Türkiye pazarında değil Avrupa pazarında da büyümek için dev adımlar atmaya başladı. MNG Havayolları Solin Air’i satın altıktan sonra ilk yatırımını da yaparak yeni şirketinin filosuna geniş gövdeli kargo uçağı olan Airbus 300F’i kattı.

Slovenya merkezli Solinair bünyesinde bulunan 2 adet Saab 340F uçağının  yanı sıra küçük pervaneli birçok uçak ile kargo hava taşımacılığı yapıyor. Şirket ayrıca uçuş eğitimi de veriyor. MNG Havayolları yeni şirketi SolinAir ile tıpkı Türkiye’de olduğu gibi kısa mesafeli noktalara küçük kargo taşımacılığının yanında, büyük gövdeli uçakları ile de uzak noktalara kargo taşımacılığı yapacak gibi görünüyor.

MNG bünyesine geçen şirket tamamen bağımsız olarak faaliyetlerine devam edecek ve Avrupa merkezli uçuşlar yapacak.

MNG şirketler grubu bu atakla beraber Türkiye’deki MNG Havayolları, MNG Kargo, MNG Teknik’ten sonra yurtdışında aldığı bu şirketle havacılık sektöründeki bayrağını Avrupa’ya da dikmiş oldu.

SolinAir

©AirportHaber.com

MNG Havayolları'ndan korkusuz atak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Rumuz ~ 15 yıl önce
yolcuya geçin tekrar hadi lütfen siz 1 numarasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Levent ~ 16 yıl önce
Hayırlı olsun, güzel bir atağa benziyor umarım başarılı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peturian ~ 16 yıl önce
MNG Havayollarının başarısını tebrik ediyor ve darısı diğer şirketlerin başına diyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medjai ~ 16 yıl önce
mng kargo ya tebrıkler... sektorumuzun derın darbeler aldıgı bugunlerde basarılı bır atak. "volvo" cok sahane bır yorum olmus, senı buralarda daha sık gorelım:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
MNG Havayollarına tebrikler.Fakat aynı zamanda " Volvo " rümuzlu okuyucuya da bravo ki, yapılan dolandırıcılıkları çok güzel özetlemiş. Gerçekten tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacilik ~ 16 yıl önce
sahibi ile elemani ile ne yaptigini bilen elini tasin altina birlikte koyabilen hep kazanir.iste gercek yatirimci budur tek kelime ile tebrikler daha buyuk projelere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
İNSANLARI KAPIYA KOYANLAR ÖRNEK ALSIN...MNGYİ KUTLUYORUZ ÜLKEMİZ VE HAVACILIĞIMIZ ADINA SEVİNDİRİCİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 16 yıl önce
Sivil havacılığımız adına çok güzel bir gelişme. Pazar daralmaya başlayınca işsiz insanlardan iş vaadi ile 10YTL dolandırmak veya yaşlı ve sakat yolcuların tekerlekli sandalyelerinden para almak gibi üç kağıtçı haysiyetsiz çözümler geliştirmek yerine zoru seçip risk almışlar ve yurt dışına da açılmışlar. Kendilerini gönülden tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tr ~ 16 yıl önce
çok sevindirici bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
çok sevindirici bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000