20 Ekim 2008, Pazartesi 14:08:18

MNG Havayolları'na lojistik başarı ödülü

MNG Havayolları, 14–15 Ekim 2008 tarihlerinde Akdeniz’in en önemli limanlarından biri olan Mersin’de, Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından organize edilen Dış Ticaret Lojistiği Konferansında Lojistik Başarı Ödülü ile onurlandırıldı.
  • Bu ödülü MNG'ye ben verdim, Valla :-))))..
  • harika bi ödül mng zaten bunu hak ediyo tebrikler mng....:)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen konferansta açılış konuşmaları yaptılar.

Konferansa Lojistik merkezleri alanında dünya çapında tanınmış uzman akademisyenler, özellikle Avrasya ve Orta Doğu coğrafyasının ulaştırma lojistik ve dış ekonomik ilişkilerinden sorumlu bakan ve bürokratlar ile uluslararası seviyede büyük çaplı lojistik firmaları ile perakende zinciri firmaların lojistik yöneticileri katıldı.

Konferansta lojistik ve dış ticaret alanlarında kamu ve özel sektör katılımcılarının sorunların çözümü ve sektörün gelişimi için yeni imkanlar oluşturulması alanlarında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması ile ilgili platformlar yer aldı.

MNG Havayollarına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen tarafından verilen havayolu ile en fazla ihraç yükü taşıyan firma ödülünü Genel Müdür Yardımcısı Hakkı Öztekin aldı.

mng

mng

MNG Havayolları'na lojistik başarı ödülü

Yorumlar

Misafir ~ 16 yıl önce
Bu ödülü MNG'ye ben verdim, Valla :-))))..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyes ~ 16 yıl önce
harika bi ödül mng zaten bunu hak ediyo tebrikler mng....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000