01 Haziran 2009, Pazartesi 11:50:54

MNG Havayolları’na sevindirici haber

MNG Havayolları’nda ikinci pilot olarak görev yapan Fatih Keklik, görev için gittiği Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’da kaptığı sıtma virüsü nedeniyle uzun süredir Alman Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Keklik'in sağlık durumu hakkında iyi haber geldi.
  • Fatih kardeşimizin aramıza dönmesi tek tesellimiz.Rahmetli İbrahimarkadaşımıza Allah tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.Taylan arkadaşımız Allah ın sevgili kulu.MNG ailesinin eski çalışanı olarak bu konuda yönetim ihtimali değil de kişisel ihmal sözkonusu.Türk Halkı olarak cahil cesaretimiz ve bilgisizliğimizin sonucunu ağır ödedik.Havacılık kuralları Kanla yazıyıyor gene doğrulandı.
  • Yıllarca dünyanın en ücra köşelerinde, yaz kış, gece gündüz demeden beraber görev yaptık. Hayallerimizi, özlemlerimizi paylaştık. Duyunca inanamadım. Fatih'e acil şifalar, kardeşim İbrahim'e de Allah'tan rahmet diliyorum. ( Ayhan KAYA--SAGA Airlines )
  • Sevgili Fatih: Sağlığına kavuşup aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Yıllarca beraber görev yaptığımız İbrahim e Allah tan rahmet , sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Taylan kardeşim sanada çok geçmiş olsun. Basri DEMİROĞLU
  • hepimizin basi sagolsun... arkada kalanlara sabir diliyorum...
  • MNG Havayolları Teknik te herkes birbirine sorup duruyordu Fatih nasıl olmuş ne durumda diye .Sevenin çokmuş Fatihcim.Bir an önce iyileşip uçuşlarına başlaman dileğiyle.Seni seviyoruz.Hacı Mehmet Çamlıbel
  • İbrahim e allah tan rahmet diliyorum.fatih de en kısa zamanda saglıgına kavusur umarım.
  • geçmiş olsun
  • MNG Havayolları ailesine hayatını kaybeden arkadaşımız için başsağlığı ve kendi ailesine sabır diliyor, Fatih kardeşimizin sağlığına kavuşmasından dolayıda geçmiş olsun diyor ve bu tür olayların tekrarlanmamasını temenni ediyorum.(İstemi)
  • ARKADAŞIM FATİH E ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..A.DURAK

Görev için gittikleri Ekvator Ginesi’nin başkenti Malabo’dan tehlikeli bulaşıcı hastalıklar listesinde üst sıralarda yer alan sıtma hastalığı kapan MNG Havayolları çalışanlarından yardımcı pilot Fatih Keklik'in sağlık durumunun iyiye gittiği haberi geldi.

Hatırlanacağı üzere, İbrahim Tanyeli’nin sıtma teşhisiyle hastaneye kaldırılmasını ardından 5 kişilik uçuş ekibi de Alman Hastanesi’ne sevk edilmişti. MNG Havayolları’nda yükleme uzmanı olarak görev yapan İbrahim Tanyeli tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Aynı ekipte bulunan teknisyen Taylan Menekşe’nin kanında ise çok düşük düzeyde mikrop tespit edildi. Menekşe, Alman Hastanesi’nde kısa süreli kontrol altında tutulmuştu. Ekipteki diğer kişilerde ise herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

MNG Havayolları yetkilileri, Afrika gibi riskli bölgelerde görev yapan personelin aşılarının tam olduğu, kendilerine dönüşte 6 gün içinde kullanılmak üzere ilaçların düzenli olarak dağıtıldığını açıkladı.

©AirportHaber.com

MNG Havayolları’na sevindirici haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Fatih kardeşimizin aramıza dönmesi tek tesellimiz.Rahmetli İbrahimarkadaşımıza Allah tan rahmet ailesine sabır ve başsağlığı dilerim.Taylan arkadaşımız Allah ın sevgili kulu.MNG ailesinin eski çalışanı olarak bu konuda yönetim ihtimali değil de kişisel ihmal sözkonusu.Türk Halkı olarak cahil cesaretimiz ve bilgisizliğimizin sonucunu ağır ödedik.Havacılık kuralları Kanla yazıyıyor gene doğrulandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yıllarca dünyanın en ücra köşelerinde, yaz kış, gece gündüz demeden beraber görev yaptık. Hayallerimizi, özlemlerimizi paylaştık. Duyunca inanamadım. Fatih'e acil şifalar, kardeşim İbrahim'e de Allah'tan rahmet diliyorum. ( Ayhan KAYA--SAGA Airlines )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sevgili Fatih: Sağlığına kavuşup aramıza dönmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Yıllarca beraber görev yaptığımız İbrahim e Allah tan rahmet , sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. Taylan kardeşim sanada çok geçmiş olsun. Basri DEMİROĞLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hepimizin basi sagolsun... arkada kalanlara sabir diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Havayolları Teknik te herkes birbirine sorup duruyordu Fatih nasıl olmuş ne durumda diye .Sevenin çokmuş Fatihcim.Bir an önce iyileşip uçuşlarına başlaman dileğiyle.Seni seviyoruz.Hacı Mehmet Çamlıbel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İbrahim e allah tan rahmet diliyorum.fatih de en kısa zamanda saglıgına kavusur umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MNG Havayolları ailesine hayatını kaybeden arkadaşımız için başsağlığı ve kendi ailesine sabır diliyor, Fatih kardeşimizin sağlığına kavuşmasından dolayıda geçmiş olsun diyor ve bu tür olayların tekrarlanmamasını temenni ediyorum.(İstemi)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞIM FATİH E ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM..A.DURAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000