17 Temmuz 2008, Perşembe 17:27:39

MNG Havayolları Tarihi Taşıdı

MNG Havayolları Roma İmparatoru Hadrian’ın üç parça halindeki heykelini sergilenmek üzere Burdur’dan Londra’ya taşıdı.
  • MNG Pina Yarımadası'nı doldurup doğayı katlettikten sonra ne taşısa yaranamaz. Doğa eserini katlet, tarihi eseri taşı yok öyle yağma.
  • Umarım çok güvenip göderiyorsunuz.amaaa bunlarda unutganlık çok fazla biryerde unutmuş olmasınlar.aman buna dikkat.bunların ne başı var nede ..... var

Burdur Müzesi’ne ait olan Hadrian heykeli Londra Müzesi’ne gönderilmek üzere MNG Havayollarının gümrüklü geçici depolama yerine yetkili kişiler gözetiminde getirildi. 3 parça sandık halinde getirilen bu heykel MNG Havayolları’nın ekipleri tarafından uçağa yerleştirildi. 3 parça heykelin toplam ağırlığı 1121 kilogram ve toplam uzunluğu 4,5 metre.

 

Burdur’da bulunan  Hadrian heykelinin, İngiltere’nin Londra Müzesi’nde 180 parçalık Hadrian sergisinde 24 Temmuz–26 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilere sunulacağı bildirildi.

 

Daha öncede Sakıp Sabancı Müzesi’ne ait Osmanlı Hat Koleksiyonu tarihi eserlerini taşıyan MNG Havayolları, İngiltere Kraliçesinin atlarından, Salvador Dali’nin eserlerinden, Ferrari’ye kadar birçok değerli ve özel hizmet gerektiren kargoları taşıyor.

 

heykel

heykel

MNG Havayolları Tarihi Taşıdı

Yorumlar

Kostok ~ 16 yıl önce
MNG Pina Yarımadası'nı doldurup doğayı katlettikten sonra ne taşısa yaranamaz. Doğa eserini katlet, tarihi eseri taşı yok öyle yağma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Umarım çok güvenip göderiyorsunuz.amaaa bunlarda unutganlık çok fazla biryerde unutmuş olmasınlar.aman buna dikkat.bunların ne başı var nede ..... var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000