08 Eylül 2012, Cumartesi 10:16:26

MNG A330-200F'İNİ TANITTI

Türkiye’nin önde gelen hava kargo şirketi MNG Havayolları, dört adet sipariş verdiği ilk A330-200F uçağının tanıtımını Airex Fuarı'nda gerçekleştirdi.
  • Ben almanyada fabrikada gormusdum ne zahmetli bir is oldugunu . Tebrik ederim , bir ilk sonucda ulkemizde . ALLAH 2. ve 3. sundede kolaylik versin .
  • A300-600 CONVERT icin oncelikle tesekkurederiz, şuanda boyada, ilk ucak olmasina ragmen bir gecikme olmadi aslinda, c check ve boyada dahil, en onemlisi kaliteli ve hayirli bir sekilde uçamabilmesi, 2. sine 3-4 hafta icinde baslayabiliriz.
  • A 300 600 convert ne durumda , sanirim hangar onunde bekleyen 2 tane daha var . Kac ay suruyor convert islemi ? Tabi bu ilk oldugu icin buraz gecikme normaldir . Emegi gecenlerin ellerine saglik . Ilki ne zaman filoya katiliyor , diger ikisi ne zaman baslanacak , bilgisi olan var mi ?
  • Herkesbisi gucu birakmis ucak bereye ucacak yok nasil ucacak va vs konularla mesgul oluyor,size ne kardesim adam getirmis ucagi hemde satin alarak getirmis,ucurmak onun problemi her kafadan bir ses cikiyor hayirli olsun kazasiz belasiz ucuslar dileyin bence yapacaginiz en guzel sey bu olur gerisini MNG havayollarina birakin,hayirli ve ugurlu olsun İnsallah daha fazla yeni ucak getirirler.
  • Hayirli olsun daha iyilere; insallah el emegimizi, göz nurumuzu da (A300 600 convert) filoya katariz sabirla dua ile bekliyoruz.
  • yaklasık 12 yıldır bu sektorun içinde dispatcher olarak calısan biri olarak,MNG nin rahatlıkla kaliteli,kurumsal,planlaması basarılı bir sirket oldugunu soyleyebilirim
  • MNG acaba UPS veya DHL uçularında bunu kullanır mı.? Ayrıca 300-B4'ler gidip sadece 1 adet 330-200 ,2 adet 300-600 ve 2 adet 737-400SF'lermi oprasyon yapacak.? Bu uçağı kiraya verme durumu olur mu acaba.?
  • Mng nin hangi ucagi yatiyormus?siz ne sayikliyorsunuz?bilip bilmeden agzi olan konusuyor haftaya ucmaya baslayinca ne diceksiniz acaba cok merak ediyorum.Bilmeniz gereken tek sey Mng Turkiye nin en buyuk ozel kargo firmasidir.Saygi duyun
  • Arkadaslar MNG sirketler grubu dun kurulmus bir olusum degil hele ACT hic degil.Hesap kitap yapılmıs ucak TR ye getirilmistir.Bu islerden gercekten anlayan kisilerin buraya yorum yapacak zamanları oldugunu sanmıyorum.Bu bakımdan negatif yorumlarınızı yazmadan bir daha dusunun, hayırlı olsun deyip yaratacagı katma degeri tartısın.
  • öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ucuslar diliyorum .gel gelelim kamera görüntüleri için bir çift laf etmeden geçemeyeçeğim çekimler çok amatörce sanki cep telefonu ile çekilmiş saygılarımla A.Kara

 

MNG Havayolları, fabrika çıkışlı olarak teslim aldığı Airbus A330-200F'in tanıtımını Airex Fuarı'nda yaptı. Tanıtıma Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal ve Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur da katıldı.

A330 yolcu uçağının pazardaki başarısı ve teknik üstünlüğünden faydalanan A330-200F, 70 tonluk kapasitesi ve 4,000 nm menzili ile dünyanın en modern orta büyüklükteki kargo uçağı konumunda. Bunun da ötesinde fazla kapasiteye ihtiyaç duyulması, değişen talep ve eski ve verimsiz kargo uçakları düşünüldüğünde orta boydaki A330-200F'in sürdürülebilir karlılık için havayollarına en doğru seçeneği sunduğu ifade edildi.

A330-200F’in menzil ve yük kapasitesi havayollarına gerek bölgesel gerekse de kıtalararası operasyonlarda esneklik sağlamakta, pazar beklentileri doğrultusunda maliyet ve frekanslarda değişiklik yapabilme ve var olan filoların ve rotaların gelişmesine imkan sağladığı belirtilerek. A330-200F “orta boy” kargo segmentinde yer almaktadır ki bu segmentin gelecekte pazara hakim olmasının beklendiği ileri sürüldü. Önümüzdeki 20 içerisinde bu segmentte 1,320 uçağa ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

Bugüne kadar Airbus, A330 uçağının değişik versiyonları için toplam 1,200 sipariş almı ve bugün 800 uçak 90 değişik operatör tarafından kullanılıyor.

İŞTE TANITIMDAN GÖRÜNTÜLER VE O UÇAĞIN VİDEOSU

MNG A330-200F'İNİ TANITTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ben almanyada fabrikada gormusdum ne zahmetli bir is oldugunu . Tebrik ederim , bir ilk sonucda ulkemizde . ALLAH 2. ve 3. sundede kolaylik versin .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ergun Karci ~ 12 yıl önce
A300-600 CONVERT icin oncelikle tesekkurederiz, şuanda boyada, ilk ucak olmasina ragmen bir gecikme olmadi aslinda, c check ve boyada dahil, en onemlisi kaliteli ve hayirli bir sekilde uçamabilmesi, 2. sine 3-4 hafta icinde baslayabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
A 300 600 convert ne durumda , sanirim hangar onunde bekleyen 2 tane daha var . Kac ay suruyor convert islemi ? Tabi bu ilk oldugu icin buraz gecikme normaldir . Emegi gecenlerin ellerine saglik . Ilki ne zaman filoya katiliyor , diger ikisi ne zaman baslanacak , bilgisi olan var mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes dogrusu ~ 12 yıl önce
Herkesbisi gucu birakmis ucak bereye ucacak yok nasil ucacak va vs konularla mesgul oluyor,size ne kardesim adam getirmis ucagi hemde satin alarak getirmis,ucurmak onun problemi her kafadan bir ses cikiyor hayirli olsun kazasiz belasiz ucuslar dileyin bence yapacaginiz en guzel sey bu olur gerisini MNG havayollarina birakin,hayirli ve ugurlu olsun İnsallah daha fazla yeni ucak getirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ergun Karci ~ 12 yıl önce
Hayirli olsun daha iyilere; insallah el emegimizi, göz nurumuzu da (A300 600 convert) filoya katariz sabirla dua ile bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG ~ 12 yıl önce
yaklasık 12 yıldır bu sektorun içinde dispatcher olarak calısan biri olarak,MNG nin rahatlıkla kaliteli,kurumsal,planlaması basarılı bir sirket oldugunu soyleyebilirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG CARGO ~ 12 yıl önce
MNG acaba UPS veya DHL uçularında bunu kullanır mı.? Ayrıca 300-B4'ler gidip sadece 1 adet 330-200 ,2 adet 300-600 ve 2 adet 737-400SF'lermi oprasyon yapacak.? Bu uçağı kiraya verme durumu olur mu acaba.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safsatalar ~ 12 yıl önce
Mng nin hangi ucagi yatiyormus?siz ne sayikliyorsunuz?bilip bilmeden agzi olan konusuyor haftaya ucmaya baslayinca ne diceksiniz acaba cok merak ediyorum.Bilmeniz gereken tek sey Mng Turkiye nin en buyuk ozel kargo firmasidir.Saygi duyun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASP ~ 12 yıl önce
Arkadaslar MNG sirketler grubu dun kurulmus bir olusum degil hele ACT hic degil.Hesap kitap yapılmıs ucak TR ye getirilmistir.Bu islerden gercekten anlayan kisilerin buraya yorum yapacak zamanları oldugunu sanmıyorum.Bu bakımdan negatif yorumlarınızı yazmadan bir daha dusunun, hayırlı olsun deyip yaratacagı katma degeri tartısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata Kara ~ 12 yıl önce
öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ucuslar diliyorum .gel gelelim kamera görüntüleri için bir çift laf etmeden geçemeyeçeğim çekimler çok amatörce sanki cep telefonu ile çekilmiş saygılarımla A.Kara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000