15 Nisan 2010, Perşembe 09:09:55

Limak, gözünü başka meydanlara dikti...

Ebru Özdemir, "Şam, Latakya, Priştina, Medine havalimanları ve Kahire Havalimanı'nın ikinci terminali ile ilgileniyoruz" dedi.
  • SEVGİLİ KARDEŞİM ; HALEN YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR YANLIŞ BİLGİLERE SAHİPSİNİZ. O ÇOK BEL BAĞLADIĞINIZ SENDİKA NEKADAR SİZİN YANINIZDADA SİZ HALEN ONLARI SAVUNUYORSUNUZ!! SİZLERİN SIRTINDAN KAZANÇ ELDE ETMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAYAN BU SENDİKA ZİHNİYETİNDEN ARTIK VAZ GEÇİP HAKİKİ ŞEKİLDE ADAM GİBİ ÇALIŞIP EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI TAKİP EDİP BU BOŞ İŞLERİ BIRAKMAK GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMELİSİNİZ BENCE..BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİN PEŞİNİ!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Charter ve kargo uçakları SAW'a tarifeliler ve ciddi havayolları AHL ye. Bağlantı vermeyen bir meydanın IST da ne işi var ? Ya da Çorlu meydanı adam edilecek, ve lowcostlar oraya inecek. IST a bu kadar uzak bir meydanın turizme katkısı değil zararı olur.
  • AHL yine sahlanir diyen arkadas.. Yolcu sayisi bu senenin ilk 3 ayinda da, gectigimiz 10 senedir oldugu gibi %10 artida.. Daha ne sahlanicak, 30 milyon oldu yolcu.. Ucuzcu yolcular Sabuha'ya gitsin de yeni gelecek kaliteli ve paralilara yer acilsin degil mi?
  • SAW mutlaka SHGM tarafından gözlem altına alınmalı.
  • ülke dışındaki hava alanları ile ilgileneceğinize, sadece sendikalı oldukları için işten attığınız 240 tane saw isg yer.hiz.a,ş. işçisini nasıl geri alacağınızı düşünseniz daha doğru olmazmı? mahkemeler bu yönde karar verdide, haberinizmi yok.
  • SAW DENETIMDEN KACAN UCAKALRIN YUVASI OLDU BULGARISTANA BILE UCAMAYACAK UCAKLAR BURDA KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN,ATATURK PIST BITINCE YINE SAHLANIR,ADI YETER UCAMAK ICIN
  • yolcu sayisi 6,6 milyondan 11 milyona cikiyormus SAWda....vay be ne kargo bu ya???? neredesiniz kargocular!!!!!...hani SAW ancak kargo alani olabilirdi?
  • saw a ikinci pist.. park yeri vs.. konusunda herhangibir somut girişim varmi ? bir ihale vs ?
  • Aman başka yerlere dokunmayın. Oraları da SAW a benzeteceksiniz. Bırakın bu işleri bilenler yapsın.

Limak Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir, elektrik üretim özelleştirmelerini yakından izlediklerini söyledi. Son olarak Uludağ elektrik dağıtım bölgesinin özelleştirme ihalesini 940 milyon dolara kazandıklarını hatırlatan Özdemir, "Bu bölgede yıllık 11 milyar kilovatsaatlik bir tüketim söz konusu. Barajlarımızın toplam yıllık elektrik üretim kapasitesi 4 milyar kilovatsaat. Dolayısıyla ilk etapta dağıttığımız elektrik kadar üretim yapmak lazım. Bunun için de üretim özelleştirmeleri ile ilgileniyoruz" dedi. Limak olarak şu anda sadece hidroelektrik projeleri bulunduğunu belirten Özdemir, "Bunu da önümüzdeki günlerde çeşitlendirmek istiyoruz. Termik santral özelleştirmelerine de bakıyoruz. Fakat burada rödövans hakkı ile ilgili olarak kanun değişikliklerine ihtiyaç var" dedi. Elektrik dağıtım özelleştirmelerinde geride kalan İstanbul, İzmir gibi bölgelerde ne yapacakları ile ilgili soruyu da cevaplayan Özdemir, "Bu konuyu halen değerlendiriyoruz" diye konuştu.

HEDEFTE 5 HAVALİMANI VAR

Grup olarak halen amiral gemilerinin müteahhitlik işleri olduğunu ifade eden Özdemir, havacılığın giderek önemli hale geldiğini söyledi. Özdemir, "Şam, Latakya, Priştina, Medine havalimanları ve Kahire Havalimanı'nın ikinci terminali ile ilgileniyoruz. Suudi Arabistan'da MNG ile hareket ediyoruz" dedi. İstanbul Sabiha Gökçen'de de önemli gelişmeler oluyor. Yolcu sayımız 6.6 milyondan 11 milyona çıkıyor. Buraya daha fazla konsantre oluyoruz" dedi.

(Sabah)

Limak, gözünü başka meydanlara dikti...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
SEVGİLİ KARDEŞİM ; HALEN YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR YANLIŞ BİLGİLERE SAHİPSİNİZ. O ÇOK BEL BAĞLADIĞINIZ SENDİKA NEKADAR SİZİN YANINIZDADA SİZ HALEN ONLARI SAVUNUYORSUNUZ!! SİZLERİN SIRTINDAN KAZANÇ ELDE ETMEKTEN BAŞKA BİR İŞE YARAMAYAN BU SENDİKA ZİHNİYETİNDEN ARTIK VAZ GEÇİP HAKİKİ ŞEKİLDE ADAM GİBİ ÇALIŞIP EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI TAKİP EDİP BU BOŞ İŞLERİ BIRAKMAK GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMELİSİNİZ BENCE..BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİN PEŞİNİ!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Charter ve kargo uçakları SAW'a tarifeliler ve ciddi havayolları AHL ye. Bağlantı vermeyen bir meydanın IST da ne işi var ? Ya da Çorlu meydanı adam edilecek, ve lowcostlar oraya inecek. IST a bu kadar uzak bir meydanın turizme katkısı değil zararı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL yine sahlanir diyen arkadas.. Yolcu sayisi bu senenin ilk 3 ayinda da, gectigimiz 10 senedir oldugu gibi %10 artida.. Daha ne sahlanicak, 30 milyon oldu yolcu.. Ucuzcu yolcular Sabuha'ya gitsin de yeni gelecek kaliteli ve paralilara yer acilsin degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW mutlaka SHGM tarafından gözlem altına alınmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülke dışındaki hava alanları ile ilgileneceğinize, sadece sendikalı oldukları için işten attığınız 240 tane saw isg yer.hiz.a,ş. işçisini nasıl geri alacağınızı düşünseniz daha doğru olmazmı? mahkemeler bu yönde karar verdide, haberinizmi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW DENETIMDEN KACAN UCAKALRIN YUVASI OLDU BULGARISTANA BILE UCAMAYACAK UCAKLAR BURDA KIMSE KIMSEYI KANDIRMASIN,ATATURK PIST BITINCE YINE SAHLANIR,ADI YETER UCAMAK ICIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu sayisi 6,6 milyondan 11 milyona cikiyormus SAWda....vay be ne kargo bu ya???? neredesiniz kargocular!!!!!...hani SAW ancak kargo alani olabilirdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw a ikinci pist.. park yeri vs.. konusunda herhangibir somut girişim varmi ? bir ihale vs ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aman başka yerlere dokunmayın. Oraları da SAW a benzeteceksiniz. Bırakın bu işleri bilenler yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000