06 Ağustos 2008, Çarşamba 09:51:25

İRANLI ORTAK DESTEĞİNİ ÇEKTİ Mİ?

Mali yapısı bozuk olduğu için SHGM tarafından iptal edilen uçuş ruhsatını mahkeme kararıyla yeniden alan FLY Havayolları, bir türlü yeniden yapılanamayınca 45 ile 50 arasında personelini ücretsiz izne çıkardı.
  • fly airden çıkartılan personelın kalan maaşları,ıhbar vede kıdem tazmınatlarını kım ve ne zaman ödeyecek...ışte özel şirket klasiği..patronlar dama taşı gıbı ortalıkta hala bırseyler yapmaya çalışıyorlar.bunlara dur dıyecek vede personeli alacaklarına kavuşturacak bir merci yok mudur..soruyorum sızlere...
  • O kadar bakım masrafı yapmayı bilen Mehmet Hasançebi bizlerin 2007'den kalan maaşlarımızı, vergi iyadelerimizi, tazminatlarımızı da düşünse iyi olur. Yoksa biriken faizlerimizi almasını biliriz. Gerekirse Hollandayı da başına yıkar, dünyayı dar ederiz...
  • Tahranla ortak olduğu zamanda 4 4'Lük bir olmadılar sürekli aksilikler takip etti..
  • Yorumunuz... Bu kadar terbiyesizlik daha görülmemiştir. odemedığı paralar çıkar birgün biyerlerinden. Gece rahat nasıl uyuyor bu insanlar anlamıyorum.
  • Anka Air, Fly Air, Golden Air...vs...artık yeter. Amatörler tarafından yönetilen ! içi boş, abuk sabuk şirketlere air haberler artık bıktırıyor.
  • işte tam bir fly klasiği ama takdir etmek lazım ne kadar sağlammış ki arkası hala sürünüyor ve süründürüyor

Bu yaz sezonuna yönelik yeniden yapılanmaya başlayan FLY Havayolları’nda işler yine yolunda gitmiyor. Mali açıdan çok zor durumda bulunan şirket İranlı bir ortak bulunmasıyla yeniden uçabilme umuduna kavuşmuştu. Maddi kaynağın bulunmasıyla şirket filosunda bulunan bir uçak, derhal büyük bakıma almıştı. MNG Teknik’te bakımı yaptırılan uçağa bugüne kadar 2.5 milyon dolar harcandığı belirtiliyor. Ancak uçağın uçabilir hale gelmesi için en az 2 milyon dolarlık daha masraf yapılması gerektiği ifade edilirken maddi anlamda sıkıntıya giren İranlı ortak kalan bakımı yaptırmayı kışa kadar erteledi. İranlı ortağın bugüne kadar FLY Havayolları’na 6 milyon dolar harcadığı öğrenildi.

Uçağın bakımının tamamlanamaması üzerine ise şirkete yük olarak görülen çok sayıda çalışan geçtiğimiz hafta ücretsiz izne çıkarıldı. Ücretsiz izne çıkarılan çalışan sayısının şirketin neredeyse tamamına yakını yani 45-50 kişi arasında olduğu ifade ediliyor.

Bu arada çalışanların zaten iki aydan bu yana maaş alamadıkları da öne sürüldü.

ANKAIR DE ZOR DURUMDA

Isparta’da düşen uçağın ardından bir türlü yeni uçak getirme girişimlerini sonuçlandıramayan Ank Air’de de benzer bir durum yaşanıyor.  Ekim ayında uçak eksiğini tamamlayamazsa uçuş ruhsatı iptal edilecek olan Ank Air’in de teknik ve kabin ekibinden birçok çalışanı ücretsiz izne gönderdiği belirtildi.

©AirportHaber.com

İRANLI ORTAK DESTEĞİNİ ÇEKTİ Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
fly airden çıkartılan personelın kalan maaşları,ıhbar vede kıdem tazmınatlarını kım ve ne zaman ödeyecek...ışte özel şirket klasiği..patronlar dama taşı gıbı ortalıkta hala bırseyler yapmaya çalışıyorlar.bunlara dur dıyecek vede personeli alacaklarına kavuşturacak bir merci yok mudur..soruyorum sızlere...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbede ~ 16 yıl önce
O kadar bakım masrafı yapmayı bilen Mehmet Hasançebi bizlerin 2007'den kalan maaşlarımızı, vergi iyadelerimizi, tazminatlarımızı da düşünse iyi olur. Yoksa biriken faizlerimizi almasını biliriz. Gerekirse Hollandayı da başına yıkar, dünyayı dar ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adbops ~ 16 yıl önce
Tahranla ortak olduğu zamanda 4 4'Lük bir olmadılar sürekli aksilikler takip etti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... Bu kadar terbiyesizlik daha görülmemiştir. odemedığı paralar çıkar birgün biyerlerinden. Gece rahat nasıl uyuyor bu insanlar anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
Anka Air, Fly Air, Golden Air...vs...artık yeter. Amatörler tarafından yönetilen ! içi boş, abuk sabuk şirketlere air haberler artık bıktırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 16 yıl önce
işte tam bir fly klasiği ama takdir etmek lazım ne kadar sağlammış ki arkası hala sürünüyor ve süründürüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000