16 Eylül 2009, Çarşamba 13:18:15

İLK UÇAK YOLA ÇIKTI

Onur Havayolları’nın sahibi Cankut Bagana’nın, Rusya’da bir havayolu altında uçuş yapacak iki uçağından ilki Rusya’ya gönderildi. İkinci uçak ise çok yakında gidiyor…
  • KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM..............HAYIRLI OLSUN CAMİAYA....
  • Bravo Onur Air'e . Pegasustan uzak durdukca siz buyursunuz,gelisirsiniz ve itibar sahibi sirket olarak yolunuza devam edersiniz .Patronunuzun kiymetini bilin ONUR AIR ciler .
  • Onur air'i tebrik ediyorum umarım daha bir çok başarıya imza attığını görürüz
  • ucaklar ekiple berabermi gitti acaba?
  • ALLAH kazasiz belasiz ucuslar nasip etsin.. OnurAir Dahada buyuyecek.. OHY001
  • Allah hayırlı ve emniyetli uçuşlar nasip etsin.Başarılar dilerim.
  • Sayın Cankut Bagana ile tanışma şerefine nail oldum, kendisi benim için turizm ve havacılık konularının duayenidir. Bir çok insan çıkıp konuşur ama Cankut bey bir başkadır, konuştuğu zaman dinletir ve asıl önemlisi hep birşeyler öğretir. Kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ayrıca şu anda çevresindeki bazı çalışanlarıınn daha dürüst ve akıllı olmasını diliyorum ki daha fazla gecikmeden birşeyler öğrenebilsinler.

Türk ve Rus sivil havacılık otoritesinin, Türk şirketlere ait uçakların Rusya’daki havayollarında Türk tesciliyle uçmasını sağlayan anlaşması doğrultusunda Türkiye’den ilk uçak Rus Kolavia Havayolları filosuna katıldı.

Onur Havayolları’nın sahibi Cankut Bagana’nın sahibi olduğu Airbus 320 tipi iki uçak MNG Teknik hangarında bakımları yapıldıktan sonra bir süredir Atatürk Havalimanı’nda yasal prosedürün tamamlanması için bekletiliyordu.

Kolavia Havayolları’nın mavi beyaz renklerine boyanan TC-KLB ve TC-KLA kuyruk tescilli uçaklardan ilki Cuma günü Rusya’ya uçtu.

Uçak Kolavia Havayolları adına operasyonlarda kullanılacak. Diğer uçağın ise işlemlerin tamamlanmasından sonra çok yakında Rusya’ya gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan Cankut Bagana’nın Rusya açılımı, bazı havayolu şirketlerinin de iştahını kabarttı. Bazı Türk şirketlerin Rusya’daki gelişmeleri yakından takip ettiği ve tıpkı Bagana gibi aynı yöntemle Rusya’da uçuşlar yapmayı düşündükleri kaydedildi.

©AirportHaber.com

İLK UÇAK YOLA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
KAZASIZ BELASIZ UÇUŞLAR DİLERİM..............HAYIRLI OLSUN CAMİAYA....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bravo Onur Air'e . Pegasustan uzak durdukca siz buyursunuz,gelisirsiniz ve itibar sahibi sirket olarak yolunuza devam edersiniz .Patronunuzun kiymetini bilin ONUR AIR ciler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Onur air'i tebrik ediyorum umarım daha bir çok başarıya imza attığını görürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucaklar ekiple berabermi gitti acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAH kazasiz belasiz ucuslar nasip etsin.. OnurAir Dahada buyuyecek.. OHY001

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah hayırlı ve emniyetli uçuşlar nasip etsin.Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Cankut Bagana ile tanışma şerefine nail oldum, kendisi benim için turizm ve havacılık konularının duayenidir. Bir çok insan çıkıp konuşur ama Cankut bey bir başkadır, konuştuğu zaman dinletir ve asıl önemlisi hep birşeyler öğretir. Kendisine uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Ayrıca şu anda çevresindeki bazı çalışanlarıınn daha dürüst ve akıllı olmasını diliyorum ki daha fazla gecikmeden birşeyler öğrenebilsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000