23 Ağustos 2011, Salı 11:40:42

İKİ AY RÖTARLA TÜRKİYE’DE

Türk sivil havacılığı ikinci kez Boeing 747 tipi uçakla tanıştı. Çinli HNA Group ile ortaklık kuran ACT Havayolları’nın iki Boeing 747 uçağından ilki iki ay rötarlı olarak Türkiye’ye geldi.
  • yavuz çizmeci ve yalakaları gariban hakkı yiyen insanlar maaş ödemeyip uçak alırlar.
  • TR'de 747 pilotu vardı da bizim mi haberimiz yoktu? 737 değil bi birader 747, herşeye balıklama atlamayın.
  • Kesin yabancı pilot alınır yine... hiç biriniz ümitlenmeyin... Atlasjet örneğin; Afgan pilotu bile Türk pilota tercih ediyor...
  • evet yapıldı.744 tipli yabancı introctorlar alınıp kendi pilotlarınada 744 tipi verdi.ucak boyandıktan sonra ucusa başlıyacak route lar hazır
  • acaba bu uçakları kullanacak pilot konusunda act bir girişim yaptı mı? dogru bilgisi olan yazarsa memnun olurum ...
  • SAW'da artık Jumboları görebileceğiz. Bakalım SAW'ın sitesinde bunun haberini ne zaman yapacaklar!? Ya da haberini yapmayı akıl edebilecekler mi?
  • Allha utandırmasın... iyi ucuslar
  • ANA iyi bakim yapmistir ...
  • daha hangara çıkıp biz göremedik uçağı adamlar haber yapmış tebrik ederim :)
  • Biz ACT çalışanları olarak Sn.Çizmecinin bizim hakkımızı yiyecegine inanmıyoruz.Çünki öylede olsa böylede olsa paramızı hep aldık.2,5 yıldır da buna katlandık.Ve olaya da parası olsa vermezmiydi diyede baktık.Bununda doğru olduguna inandık.Ve bu günlere geldik.Allah inşallah patronumuza sağlık,şirketimizede güç versin.Bundan sonrasının bizim günümüz olduguna inanıyoruz.Maaşlarımız gününde kalan haklarımızında en kısa sürede ödenecegine olan inancımızda tam olacaktır.Allah TC deki hiçbir şirkete zeval vermsin kötü duruma düşürmesin.
Turkish Cargo, ULS ve MNG Kargo ile birlikte Türkiye’nin dört kargo şirketinden biri olan ACT Havayolları, filosunu Boeing 747-400’le güçlendiriyor.

5 uçaklık filosu bulunan ACT Havayolları, Japonya’dan satın aldığı iki adet Boeing 747-400’den ilkini Türkiye’ye getirdi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen uçağa TC-ACF kuyruk tescili verildi.

Uçağın kargo dönüşümü İsrail’in başkenti Tel Aviv’de yapıldı. 20 Haziran’da Türkiye’ye geleceği açıklanan Boeing 747 tipi uçak dün Sabiha Gökçen Havalimanı’na teker koydu.

Diğer uçağın ise Ekim ayında Türkiye’de olacağı kaydedildi.

ACT Havayolları’nın Boeing 747 tipi kargo uçağını filosuna kattığını ilk olarak Airporthaber duyurmuştu. 18 Mayıs 2011 tarihli haberimizde, uçakların dönüşümlerine başlandığını kargo dönüşümü yapılan ilk uçağın 20 Haziran’da Türkiye’ye getirileceğini duyurmuştuk. ACT Havayolları’nın Boeing 747 tipi uçağı açıklanan tarihten iki ay gecikmeli de olsa Türkiye’ye getirildi.

Türkiye’ye ilk kez Boeing 747 tipi uçağı yine Yavuz Çizmeci getirmişti. 2008 yılında Martin Air’den satın alınan TC-AKZ kuyruk tescilli Boeing 747 tipi uçak, Ankair adına kayıtlıydı. Uçak daha sonra İran’a satılmıştı.








©AirportHaber.com
İKİ AY RÖTARLA TÜRKİYE’DE

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
yavuz çizmeci ve yalakaları gariban hakkı yiyen insanlar maaş ödemeyip uçak alırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TR'de 747 pilotu vardı da bizim mi haberimiz yoktu? 737 değil bi birader 747, herşeye balıklama atlamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kesin yabancı pilot alınır yine... hiç biriniz ümitlenmeyin... Atlasjet örneğin; Afgan pilotu bile Türk pilota tercih ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet yapıldı.744 tipli yabancı introctorlar alınıp kendi pilotlarınada 744 tipi verdi.ucak boyandıktan sonra ucusa başlıyacak route lar hazır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acaba bu uçakları kullanacak pilot konusunda act bir girişim yaptı mı? dogru bilgisi olan yazarsa memnun olurum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW'da artık Jumboları görebileceğiz. Bakalım SAW'ın sitesinde bunun haberini ne zaman yapacaklar!? Ya da haberini yapmayı akıl edebilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Allha utandırmasın... iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ANA iyi bakim yapmistir ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha hangara çıkıp biz göremedik uçağı adamlar haber yapmış tebrik ederim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biz ACT çalışanları olarak Sn.Çizmecinin bizim hakkımızı yiyecegine inanmıyoruz.Çünki öylede olsa böylede olsa paramızı hep aldık.2,5 yıldır da buna katlandık.Ve olaya da parası olsa vermezmiydi diyede baktık.Bununda doğru olduguna inandık.Ve bu günlere geldik.Allah inşallah patronumuza sağlık,şirketimizede güç versin.Bundan sonrasının bizim günümüz olduguna inanıyoruz.Maaşlarımız gününde kalan haklarımızında en kısa sürede ödenecegine olan inancımızda tam olacaktır.Allah TC deki hiçbir şirkete zeval vermsin kötü duruma düşürmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000