10 Haziran 2008, Salı 09:52:29

Hava kargocular İstanbul'da buluştu

Dünyü Hava Kargo Taşımacıları Birliği 2008 yılı konferansını İstanbul’da gerçekleştirdi. Dünyanın dev kargo taşıyıcılarının bir araya geldiği konferanslarda görüş alışverişinde bulunuldu.
  • Dünya Hava Kargo Taşıyıcıları Konferansında kargonun taşıyıcı kanadı dışında da var olan eğitim kurumlarını da bu katılıma dahil etme gibi sosyal davranışı bu işe sponsor olan KUZU AIRLINES KARGO dan bundan sonraki aşamalarda bekleriz doğrusu. Bu tür konferansların eğitimcileri, uzmanlarının da bulunması sizlere etik olarak çok fazla değer kazandıracaktır kanısındayım. Kaldı ki sonuçta eğitimcilerin görüşleri de size çok fazla değer katacaktır. Saygılarımla Cem

Kargo şirketlerini bir araya getirmek ve işbirliği yapmak amacıyla her yıl düzenlenen Dünya Hava Kargo Taşıyıcıları konferansı İstanbul’da yapıldı. Hyatt Regency Otel’de düzenlenen ACT Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Çizmeci’nin de konuşmacı olarak katıldığı konferansa Boeing Pazarlama Direktörü  George Peppes, Airbus Satış ve Pazarlama Direktörü Peter Dobbelog ve Emirates Kargo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ran Menen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kargo şirketi ve havalimanı üst düzey yetkilisi katıldı. 

Organisazyonun yapılmasında büyük katkı sağlayan Air Cargo Media şirketi yetkilisi Daniel March, Türkiye’de çok iyi kargo şirketleri bulunduğunu belirterek, “ Türkiye’de, MNG, Kuzu ve ACT gibi çok önemli kargo şirketleri var. Biz de portföyü geliştirmek için burayı seçtik. Türkiye kargo taşımacılığı konusunda çok önemli bir yere ve konuma sahip” dedi.

Sabah başlayan ve öğlene kadar süren konferans sonrası katılımcılar Kuzu Kargo’nun düzenlediği tekne gezisiyle Boğaz’da keyifli bir gece geçirdi. Semiramis I adlı tekneyle Kabataş’tan hareket eden konuklar konferansın yorgunluğunu da atmış oldu.

Hava kargocular İstanbul'da buluştu

Yorumlar

DGRTRAINER63 ~ 16 yıl önce
Dünya Hava Kargo Taşıyıcıları Konferansında kargonun taşıyıcı kanadı dışında da var olan eğitim kurumlarını da bu katılıma dahil etme gibi sosyal davranışı bu işe sponsor olan KUZU AIRLINES KARGO dan bundan sonraki aşamalarda bekleriz doğrusu. Bu tür konferansların eğitimcileri, uzmanlarının da bulunması sizlere etik olarak çok fazla değer kazandıracaktır kanısındayım. Kaldı ki sonuçta eğitimcilerin görüşleri de size çok fazla değer katacaktır. Saygılarımla Cem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000