06 Eylül 2008, Cumartesi 08:00:26

En pahalı atlar MNG uçağıyla getirildi

Türkiye Jokey Kulübünün 6-7 Eylülde İstanbul'da düzenlediği ''Enternasyonal Yarış Festivali''ne katılacak atlar, Londra'dan İstanbul'a MNG Havayollarının uçağıyla getirildi.
  • Bu basarili operasyon için MNG'ye tebrikler. Cok iyi bir hava kargo sirketi. Technics'tede basarili oldugunu dusunuyorum. (Not: MNG çalisani degilim, orada çalisan arkadasim da yok. Reklam için degil, pazar bilgilerine dayanip yorumladim)

MNG Havayollarından yapılan açıklamaya göre, aralarında Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un ''Familiar Territory'', ''Gravitas'' ve ''Happy Boy'' isimli saf kanlarının da bulunduğu atlar, Londra'dan İstanbul'a A300-200f tipi kargo uçaklarıyla yaklaşık 4 saatlik bir uçuşla ulaştırıldı.

Atlara, uçuş sırasında 800 kiloluk özel konteynerlerde seyisleri de eşlik etti. Uçak Atatürk Havalimanı'na indiğinde atlar özel konteynerlerle uçaktan indirildi.

 

En pahalı atlar MNG uçağıyla getirildi

Yorumlar

Air ~ 16 yıl önce
Bu basarili operasyon için MNG'ye tebrikler. Cok iyi bir hava kargo sirketi. Technics'tede basarili oldugunu dusunuyorum. (Not: MNG çalisani degilim, orada çalisan arkadasim da yok. Reklam için degil, pazar bilgilerine dayanip yorumladim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000