01 Haziran 2012, Cuma 12:53:54

ÇALIŞANLAR NEFES ALAMADI

Tatbikat yapan çevik kuvvet polislerinin kullandığı biber gazları Atatürk Havalimanı'nda korkuya neden oldu.
  • Deveye sormuşlar: 'sırtın neden eğri?' Deve cevap vermiş: 'nerem doğru ki?'.
  • çevik kuvvet'i arıyorsun böyle bir tatbikatımız yok diyor bahçede eğitim gören polislere soruyorsun biber gazlı tatbikat yapıyoruz diyor şimdi merak ettiğim şu telefona cıkan cevik kuvvet calışanının bu tatbikattan haberi yokmuydu? hadi öyle bir tatbikat yoktu bu polisler can sıkıntısından mı bahçede koşup biber gazı sıkıyorlardı eğitim yaptıkları bahcenin hemen dibinde 3 tane catering firması var ençok onlar etkilendi..........
  • Sadece tatbikat?? Peki çevre güvenliği?? -Yok canım ne gerek var ki... -Bir kaç işçi zaten etkisi de uzun sürmüyor... -adamlar ya kaçamıycak bir durumdaysa?? -gözleri kapalı beklesin birazda nefesini tutsun .) -Neden vatandaş duşunulmüyor? -ama ya okul ya iş yeri birinden birini tercih edin ! -E tamam bari olan yetişkine olsun he bu arada haber vermenize gerek yok tedbir için onlar yetişkin..
  • gaz bombalarının parası bizim vergilerimiz değil mi? iyide polisler eğleniyor mu o bombalarla... saçma yorum polislerde vergi verir işte polisin vergisiyle alınan gaz bombası yeri gelir senin zarar görmemeni sağlar...
  • Polis okulu şehrin içinde ise havalimanı da şehrin içinde.Özellikle Sefaköy deki aileler gürültü den şikayetçi HERGÜN. Biber gazı sağlığa zararlı değil.Daha önce çok defa maruz kalmış biri olarak SİNÜSleri de açıyor. )) 10 dakika sigara molası verin gaz falan kalmaz..
  • işte birkaç d... çıkıyor ileri geri konuşuyor. dağ başına sen git orası sana şakışır. Zavalıılar...
  • tatbikat yapacak yer mi yok şehrin kalbinde açık alanda yapıyorlar, götür bir dağ başına polislerini istediğin kadar gaz atsınlar, nasılsa o bombaların paralarını vergilerimizle biz veriyoruz.
  • yakinda silah talimlerinede baslarsalar sasirmayin Floryada?
  • BU rüzgarlı havada çevre şartlarını düşünmeden hangi akıllı gazla tatbikat yaptırır hem yetiştireceğimiz işler kaldı hem bizler nerdeyse zehirleniyorduk kim verecek bunun hesabını ve iş kaybını mng çalışanı

Florya'daki Şükrü Balcı Polis Okulu'nda tatbikat yapan Çevik Kuvvet polislerinın kullandığı biber gazları Atatürk Havalimanı çalışanlarını etkiledi. 

Genel Havacılık apronu bölgesinde ve özellikle MNG Teknik Hangarı'nda hissedilen yoğun biber gazı sebebiyle telaşlı dakikalar yaşandı.

Nereden geldiği belli olmayan rahatsız edici gaz sebebiyle çok sayıda çalışan korku yaşadı.  Tatbikat alanına en yakın yer olan MNG Teknik'ten yaklaşık 300 kişi ortalığı saran kesif biber gazı kokusu sebebiyle dışarı çıkartıldı, bina tamamen boşaltıldı.

Kısa süre sonra hissedilen kokunun tatbikat için kullanılan biber gazlarından kaynaklandığı anlaşıldı.

Airporthaber.com Özel

 

ÇALIŞANLAR NEFES ALAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Develer ülkesi... ~ 12 yıl önce
Deveye sormuşlar: 'sırtın neden eğri?' Deve cevap vermiş: 'nerem doğru ki?'.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çevik kuvvet'i arıyorsun böyle bir tatbikatımız yok diyor bahçede eğitim gören polislere soruyorsun biber gazlı tatbikat yapıyoruz diyor şimdi merak ettiğim şu telefona cıkan cevik kuvvet calışanının bu tatbikattan haberi yokmuydu? hadi öyle bir tatbikat yoktu bu polisler can sıkıntısından mı bahçede koşup biber gazı sıkıyorlardı eğitim yaptıkları bahcenin hemen dibinde 3 tane catering firması var ençok onlar etkilendi..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DonPedro ~ 12 yıl önce
Sadece tatbikat?? Peki çevre güvenliği?? -Yok canım ne gerek var ki... -Bir kaç işçi zaten etkisi de uzun sürmüyor... -adamlar ya kaçamıycak bir durumdaysa?? -gözleri kapalı beklesin birazda nefesini tutsun .) -Neden vatandaş duşunulmüyor? -ama ya okul ya iş yeri birinden birini tercih edin ! -E tamam bari olan yetişkine olsun he bu arada haber vermenize gerek yok tedbir için onlar yetişkin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MNG TEKNİK ~ 12 yıl önce
gaz bombalarının parası bizim vergilerimiz değil mi? iyide polisler eğleniyor mu o bombalarla... saçma yorum polislerde vergi verir işte polisin vergisiyle alınan gaz bombası yeri gelir senin zarar görmemeni sağlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞEHRİN İÇİ )) ~ 12 yıl önce
Polis okulu şehrin içinde ise havalimanı da şehrin içinde.Özellikle Sefaköy deki aileler gürültü den şikayetçi HERGÜN. Biber gazı sağlığa zararlı değil.Daha önce çok defa maruz kalmış biri olarak SİNÜSleri de açıyor. )) 10 dakika sigara molası verin gaz falan kalmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ~ 12 yıl önce
işte birkaç d... çıkıyor ileri geri konuşuyor. dağ başına sen git orası sana şakışır. Zavalıılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gaz ~ 12 yıl önce
tatbikat yapacak yer mi yok şehrin kalbinde açık alanda yapıyorlar, götür bir dağ başına polislerini istediğin kadar gaz atsınlar, nasılsa o bombaların paralarını vergilerimizle biz veriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yakinda silah talimlerinede baslarsalar sasirmayin Floryada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gazcılar ~ 12 yıl önce
BU rüzgarlı havada çevre şartlarını düşünmeden hangi akıllı gazla tatbikat yaptırır hem yetiştireceğimiz işler kaldı hem bizler nerdeyse zehirleniyorduk kim verecek bunun hesabını ve iş kaybını mng çalışanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000