29 Ocak 2010, Cuma 13:05:44

AHL’de yükselen yeni inşaat kimin?

MNG Teknik, yeni hangarın inşaat çalışmalarına başladı. MNG Teknik arsası üzerinde bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için de üst tarafta yeni bina yapılıyor.
  • gerçekçi olmak gerekirse 9 ayda ancak çocuk yapılır hangar işi zor iş. daha önce yaparım diyenler 1,5 yılda zor yaptı.. yaparlarsa da ne mulu sivil havacılık camiasına...
  • MNG'nin isi insaat. maddi problem yasamadiklari takdirde eylul'e kadar yeni hangara tasinacaklarini dusunuyorum. Kolay gelsin.

Atatürk Havalimanı’ndaki hangarını Onur Havayolları’na satan MNG Teknik, Genel Havacılık apronundaki yeni yerinin yapımı için inşaat çalışmalarına başladı.

Hafriyat işlemleri devam eden inşaatın bulunduğu bölgede yer alan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait bina da deplase edilecek.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hizmet binası Genel Havacılık hangarlarının üst bölümüne taşınacak.

Binanın yapımı çalışmalarına bir süre önce başlandı. Üç katlı olarak inşa edilecek Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü hizmet binasının iki ay içinde tamamlanması öngörülüyor. İnşaat tamamlandıktan sonra eski binadaki birimler yeni binaya taşınacak. MNG Teknik ise eski binayı yıkarak hangar inşaat alanına dâhil edecek.

MNG Teknik hangarının Eylül ayı başında hizmete girmesi bekleniyor.

İnşaat alanından kareler:

MNG İnşaat

MNG İnşaat

MNG İnşaat

MNG İnşaat

MNG İnşaat

MNG İnşaat

©AirportHaber.com

AHL’de yükselen yeni inşaat kimin?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekçi olmak gerekirse 9 ayda ancak çocuk yapılır hangar işi zor iş. daha önce yaparım diyenler 1,5 yılda zor yaptı.. yaparlarsa da ne mulu sivil havacılık camiasına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MNG'nin isi insaat. maddi problem yasamadiklari takdirde eylul'e kadar yeni hangara tasinacaklarini dusunuyorum. Kolay gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000