19 Temmuz 2012, Perşembe 15:05:59

40 YIL SONRA SON UÇUŞUNU YAPTI

Corendon Airlines'in kaptan pilotlarından İlhan Kaplan, bugün Bağdat-İstanbul seferini yaparak pilotluk hayatına veda etti.
  • Bursa, Tophane bahçesi gençlik yıllarımızın geçtiği yer hatırladın mı ? Hatırladıysan, 0535 455 11 85
  • saygıdeger capt Ilhan agabey yıllar sonra sızı gormek ne guzel bır mutluluk once emeklılıgınızı tebrık eder daha nıce yılları saglık vemutlu luk ıcınde gecırmenızı allahtan dılerım benı ararsanız sıze surprızım de var saygılarımla Lıbyada petrol sırketıde tanıstıgın corlulu kardesın tel 0534 014 4254 2128636750
  • Her uçuş ayrı bi güzeldi sizinle.. Resimlerinize baktım gözlerim doldu. Bayram harçlığımı hala saklıyorum :) sivil hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun..gamze..
  • Ilhan Kaptanım 40 yılı gururla tamamlayıp bu güzelliği yaşamanızdan dolayı sizi kutlarım.Emekliliğinizde sağlık,mutluluk ve huzur dilerim.Istanbul Havayollarndan kalan dostlukla sevgi ve saygılarımla
  • Sayın Kaptanım, seneler sonra sizi burada görmek beni duygulandırdı. Size hayırlı olsun demek istiyor ve nice sağlıklı seneler dilerim.Bana İstanbul Havayollarında ''eli maşalı '' derdiniz hatırladınızmı? Ben Şeyda Gözaçan. Tekrar hayırlı olsun.
  • İlhan Kaptanım hayırlısı olsun,fotoğrafları görünce duygulandım.Sevdiklerinizle birlikte emekliliğin tadını çıkarmanız dileğiyle... Sevgiler ve bol kahveler!:) Saga Havayolları Kabin-Öznur Köroğlu.
  • İlhan Kaptanima emekliliginde mutlu ve huzurlu yarinlar dilerim. Kaptanim Ne mutlu ki Corendon yönetimi gecen sene aralik'ta yaş haddinden emekliligini bekleyen iki yillarin Kaptanini Ekim ayinda son ucuslari oldugunu soylemeden onlara son ucuslarini yaptirip isten cikarildiklarini bildirerek gokten ayirmadi. Corendon'dan reklam kokan hareketler. Keske herkese ayni incelik dusunulebilseydi. Saygilarimla.
  • Mesleğine aşık, benim yaşımdan da fazla meslek hayatı olmuş, canım amcam benim. . Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum sana. Geliyorum dediğinde birinci sınıf hazır :) Seni çok seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki benim emmimsin.
  • "Herkes kaptan olabilir fakat herkes adam olamaz evlat" derken... bunu yürekten söylediğine inandıran beyefendi adam, sivil hayatında başarılar.
  • sayın hocam, yùzündeki gülüş hiç eksilmesin... Ahmet Ak

Antalya merkezli charter havayolu şirketi Corendon Airlines'ın çınarlarından Kaptan Pilot İlhan Kaplan, 40 yıllık pilotluk mesleğini Bağdat-İstanbul uçuşu ile sonlandırdı.

Atatürk Havalimanı'na 14.00'de inen uçağı, Corendon Airlines Uçuş İşletme Başkanı Erhan Bayram ile birlikte mesai arkadaşları  sürpriz bir törenle karşıladı.

65 yaş haddi dolayısıyla bugün son seferini yapan Corendon Airlines'ın emektar kaptan pilotu İlhan Kaplan, körük kapısında çiçeklerde karşılandı. Karşılama esnasında oldukça duygusal anlar yaşayan Kaptan Pilot İlhan Kaplan: "Bu benim için çok sürpriz oldu. Bunca yıllık hayatımda çok şey gördüm ancak bu çok farklı oldu. Şu anda heyecandan titriyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olmaya çalıştı.

Corendon ekiplerinin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Kaptan Pilot Kaplan'ın bu zamana kadar 28 bin 500 saatlik uçuş deneyimi var.

Türk Hava Kuvvetleri'nden emekli olduktan sonra sivil havacılığa uzun yıllar hizmet eden Kaplan, Air Malta'nın kuruluşunda önemli rol oynadı. Türkiye'de ilk olarak Bursa Havayolları'nda görev yapan İlhan Kaplan, daha sonrasında ise İstanbul Havayolları, MNG Airlines ve SAGA Airlines gibi şirketlerde pilotluk ve yöneticilik yaptı.















©AirportHaber

40 YIL SONRA SON UÇUŞUNU YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

YUSUF ERGÜN ~ 8 yıl önce
Bursa, Tophane bahçesi gençlik yıllarımızın geçtiği yer hatırladın mı ? Hatırladıysan, 0535 455 11 85

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selahattın Akpınar ~ 11 yıl önce
saygıdeger capt Ilhan agabey yıllar sonra sızı gormek ne guzel bır mutluluk once emeklılıgınızı tebrık eder daha nıce yılları saglık vemutlu luk ıcınde gecırmenızı allahtan dılerım benı ararsanız sıze surprızım de var saygılarımla Lıbyada petrol sırketıde tanıstıgın corlulu kardesın tel 0534 014 4254 2128636750

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak dede ~ 12 yıl önce
Her uçuş ayrı bi güzeldi sizinle.. Resimlerinize baktım gözlerim doldu. Bayram harçlığımı hala saklıyorum :) sivil hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun..gamze..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nalan Bayral ~ 12 yıl önce
Ilhan Kaptanım 40 yılı gururla tamamlayıp bu güzelliği yaşamanızdan dolayı sizi kutlarım.Emekliliğinizde sağlık,mutluluk ve huzur dilerim.Istanbul Havayollarndan kalan dostlukla sevgi ve saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeyda Gözaçan ~ 12 yıl önce
Sayın Kaptanım, seneler sonra sizi burada görmek beni duygulandırdı. Size hayırlı olsun demek istiyor ve nice sağlıklı seneler dilerim.Bana İstanbul Havayollarında ''eli maşalı '' derdiniz hatırladınızmı? Ben Şeyda Gözaçan. Tekrar hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İlhan Kaptanım hayırlısı olsun,fotoğrafları görünce duygulandım.Sevdiklerinizle birlikte emekliliğin tadını çıkarmanız dileğiyle... Sevgiler ve bol kahveler!:) Saga Havayolları Kabin-Öznur Köroğlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 12 yıl önce
İlhan Kaptanima emekliliginde mutlu ve huzurlu yarinlar dilerim. Kaptanim Ne mutlu ki Corendon yönetimi gecen sene aralik'ta yaş haddinden emekliligini bekleyen iki yillarin Kaptanini Ekim ayinda son ucuslari oldugunu soylemeden onlara son ucuslarini yaptirip isten cikarildiklarini bildirerek gokten ayirmadi. Corendon'dan reklam kokan hareketler. Keske herkese ayni incelik dusunulebilseydi. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlem Kaplan Onur ~ 12 yıl önce
Mesleğine aşık, benim yaşımdan da fazla meslek hayatı olmuş, canım amcam benim. . Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir emeklilik hayatı diliyorum sana. Geliyorum dediğinde birinci sınıf hazır :) Seni çok seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki benim emmimsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 12 yıl önce
"Herkes kaptan olabilir fakat herkes adam olamaz evlat" derken... bunu yürekten söylediğine inandıran beyefendi adam, sivil hayatında başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 12 yıl önce
sayın hocam, yùzündeki gülüş hiç eksilmesin... Ahmet Ak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000