09 Eylül 2014, Salı 13:56:06

"UÇAK HAVADA PARÇALANDI!"

Hollanda, Ukrayna'da saldırı sonucu düşürülen Malezya Hava Yolları'na ait uçakla ilgili ön raporunu açıkladı. Buna göre, uçak havada seyir halindeyken ikiye bölünerek parçalandı ve daha sonra da düştü.
  • CVR'de hiç mi kayıt yok? Vurulduk, düşüyoruz gibi bir şeyler dememişler mi? Gariplik var gibi.
  • Uçağın içinde iyiki avrupalı yolcular varmış. Yoksa malezya bunu da örtbas edecekti. Tıpkı ilk kaybolan uçakta oldugu gibi. Tam 3.dünya ülkesi!!! Yazık,hani ilk uçağa ne oldu? Neden kimse bunların üzerine gidemiyor?yazık çok yazık..
  • Luhansk nedir ya?Element uydurmayin be siz de...
  • Bu raporlar son derece yüzeysel. Enkaz parçalarındaki deliklerin boyutları ve şekilleri incelenerek füze mi, uçaksavar mermisi mi olduğu ortaya çıkar. Başka bulgular da bir araya getirildiğinde yerden havaya mı, yoksa havadan havaya atışla mı düşürüldüğü tespit edilir. Gerçekler gizlenmeye çalışıyor izlenimi var.
  • Boeing 777 nin bir kaç sene evveline kadar ölümlü kazası yoktu, son 3 sene de 3 uçak ölümlü kaza yaptı, en acayip olanı ise dünya da 6 helak bölgesinden birine girmeyi başaran (!) kayıp Malezya uçağı...

Hollanda, Ukrayna'da saldırı sonucu düşürülen Malezya Hava Yolları'na ait uçakla ilgili ön raporunu açıkladı. Buna göre, uçak havada seyir halindeyken ikiye bölünerek parçalandı ve daha sonra da düştü.

Uçağın düşüşüyle ilgili herhangi bir pilotaj hatası ya da teknik soruna rastlanmadığı da ifade edildi.

Temmuz ayında Ukrayna üzerinden geçerken düşürülen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağında çoğu Hollanda vatandaşı olan 298 kişi ölmüştü.

Hollandalı uzmanlar düşürülen uçak hakkındaki ilk resmi raporu bugün açıkladı.

Raporda uçağı kimin düşürdüğüne dair bir ifade yer almıyor.

Batılı ülkeler ve Kiev yönetimi uçağın Ukrayna'nın doğusundaki Rusya yanlısı militanlar tarafından vurulduğunu iddia ediyor.

Ayrılıkçı militanlar ise iddiaları reddediyor ve Ukrayna ordusunun açtığı ateş sonucunda yolcu uçağının düşürülmüş olabileceğini savunuyor.

Uçağın düşürülmesinin ardından Hollandalı uzmanların da dahil olduğu uluslararası ekipler bölgeye giderek incelemede bulunmak istemiş ancak bölgede yoğun çatışmaların devam etmesi nedeniyle ekipler bir türlü enkaza ulaşamamıştı.

İlk resmi bulgular MH17 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçak Luhansk Amsterdam - Kuala Lumpur seferi sırasında Luhansk üzerinden geçerken düşürülmüştü.

Bugün açıklanan raporun şu ana kadar düşürülen uçakla ilgili ilk resmi bulguları ortaya koyduğu ifade ediliyor. (BBC)

"UÇAK HAVADA PARÇALANDI!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

meka ~ 10 yıl önce
CVR'de hiç mi kayıt yok? Vurulduk, düşüyoruz gibi bir şeyler dememişler mi? Gariplik var gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tocororo ~ 10 yıl önce
Kabin kısmına ait enkazda büyük şarapnel parçaları olduğunu görmüştüm, patlama anında her iki pilot da yaşamını yitirmiştir, dahası ne olduğunu bile anlamamışlardır.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçağın içinde iyiki avrupalı yolcular varmış. Yoksa malezya bunu da örtbas edecekti. Tıpkı ilk kaybolan uçakta oldugu gibi. Tam 3.dünya ülkesi!!! Yazık,hani ilk uçağa ne oldu? Neden kimse bunların üzerine gidemiyor?yazık çok yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LUGANSK ~ 10 yıl önce
Luhansk nedir ya?Element uydurmayin be siz de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odesa ~ 10 yıl önce
http://tr.wikipedia.org/wiki/Luhansk ukraynaca da luhansk ruscada lugansk
mete ~ 10 yıl önce
Bu raporlar son derece yüzeysel. Enkaz parçalarındaki deliklerin boyutları ve şekilleri incelenerek füze mi, uçaksavar mermisi mi olduğu ortaya çıkar. Başka bulgular da bir araya getirildiğinde yerden havaya mı, yoksa havadan havaya atışla mı düşürüldüğü tespit edilir. Gerçekler gizlenmeye çalışıyor izlenimi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Boeing 777 nin bir kaç sene evveline kadar ölümlü kazası yoktu, son 3 sene de 3 uçak ölümlü kaza yaptı, en acayip olanı ise dünya da 6 helak bölgesinden birine girmeyi başaran (!) kayıp Malezya uçağı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000