06 Ağustos 2015, Perşembe 00:17:38

Uçak enkazı Malezya uçağına ait

Hint Okyanusu'ndaki Reunion Adası'nda geçen Perşembe karaya vuran kanat parçasının 8 Mart'ta kaybolan MH370 sefer sayılı Malezya uçağına ait olduğu açıklandı.
  • İlk görünce anlamıştim
  • kuleci arkadaş biraz agresif davranmış gibi, sonuçta inada bindirmeden, hassas dengelerin gözetildiği bugünlerde anlayış göstermek gerek, olay sadece inip inememek değil, pek çok yatırım, ihale ve bağlantı var, değerli insanları küstürmeyelim, kuleci arkadaşlar işini iyi yapıyorlar ama biraz daha anlayış, ben onların adına sayın şeyhten özür dilerim.
  • Banka hesabına devlete ait Malezya Gelişme Şirketi'nden 700 milyon Dolar aktarılan ve bunun "bağış" parası olduğunu ifade eden bir adamın sözlerine maalesef ki insanın içinden inanmak gelmiyor.
  • Uçağın arkasını arasınlar. Registrationa baksinlar
  • parça b777 e ait tamam da mh370 e ait olduğunu nasıl anlayabiliyorlar. ( kan örneğimi alıyorlar ) bence bu parça ile konuyu sonlandıralım mantığı var.
  • ya siz hiç lost izlemediniz mi? adam uçak gömüyor yer altına sırf kamuoyunu yanıltmak için. bu parçayı da bıraktılar öyle okyanusa sazanlar da hemen atladı. akıllı olun kanmayın saflar
  • çok ilginç gerçektende kalkış yaptığı meydandan yaklaşık 7-8 saat hiç bir radar tarafından farkedilmeden uçtuktan sonra bir adaya düşmesi çok tuhaf... umarım kara kutuları da bulurlarda hem kokpitte olup biten hemde uçağın teknik verilerini detaylıca inceleyip ne olduğunu çıkarırlar. peki hiç bir insanın eşyasına ya da cesedine ulaşamamışlarmı? bu da çok ilginç!!

Açıklamayı yapan Malezya Başbakanı Necib Razak, uzmanların inceleme sonunda parçanın söz konusu uçağın kanadına ait olduğunu teyit ettiklerini belirtti. Enkaz parçası inceleme için Fransa'nın Toulouse kentindeki havacılık merkezine gönderilmişti.

Razak "Artık MH370'in yolculuğunun Hint Okyanusu'nun güneyinde son bulduğuna dair somut kanıtımız var" dedi.

Malezya Havayollarına ait Boeing 777 tipi uçak, Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 8 Mart 2014'te 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile kaybolmuştu.

'Çok kuvvetli bulgular'
Fransız savcı Serge Mackowiak da bulunan kanat parçasının Boeing 777 tipi bir uçağa ait olduğunu onayladı.

Savcı "Elimizde parçanın MH370'e ait olduğuna dair çok güçlü bulgular var" dedi ancak kesin açıklamayı Perşembe günü başlayacakları daha detaylı incelemelerin sonunda yapacaklarını belirtti.

Malezya Havayolları da yaptığı açıklamada gelişmeyi "çok büyük bir ilerleme" olarak niteledi. Havayolları şirketi 'ilerleyen günlerde daha çok kanıtın bulunmasıyla uçağın kayboluşunun gizemini çözmeyi umut ettiklerini' belirtti.

Uçak enkazı Malezya uçağına ait

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
İlk görünce anlamıştim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuleci hatası ~ 9 yıl önce
kuleci arkadaş biraz agresif davranmış gibi, sonuçta inada bindirmeden, hassas dengelerin gözetildiği bugünlerde anlayış göstermek gerek, olay sadece inip inememek değil, pek çok yatırım, ihale ve bağlantı var, değerli insanları küstürmeyelim, kuleci arkadaşlar işini iyi yapıyorlar ama biraz daha anlayış, ben onların adına sayın şeyhten özür dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çüşşş! ~ 9 yıl önce
Vatandaş hızını alamamış MH370 haberinin altına bile kuleciyi girmişşş :)) evet canım kuleci indirmedi, sonra sen uyudun...
sakın ha. ~ 9 yıl önce
arkadaşım sen kendi namına özür dileyebilirsin ama bizim namımıza sakın haa. Çüşşş - diye yazan arkadaşa da bir değinelim , kuleci hatası yazan arkadaş belliki yanlış yere yazmış hemen niye kalitemizi ortaya koyarız böyle durumlarda.
Sütçü Beygiri ~ 9 yıl önce
Banka hesabına devlete ait Malezya Gelişme Şirketi'nden 700 milyon Dolar aktarılan ve bunun "bağış" parası olduğunu ifade eden bir adamın sözlerine maalesef ki insanın içinden inanmak gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reg ~ 9 yıl önce
Uçağın arkasını arasınlar. Registrationa baksinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 9 yıl önce
parça b777 e ait tamam da mh370 e ait olduğunu nasıl anlayabiliyorlar. ( kan örneğimi alıyorlar ) bence bu parça ile konuyu sonlandıralım mantığı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Arabalarda bile her parçanın üzerinde o parçanın üreticisinin bastığı bir seri no.su var. Sonuçta uçağın seri no.su bellidir, bu uçağa hangi seri no.lu parçaların da takıldığı Boeing'in database inde mevcuttur.
Eng to Pilot ~ 9 yıl önce
Hocam her parçanın üretildiği montajlandığı tarihi barındıran belli kodlar vardır her parçada. Ve o parçanın takılı olduğu uçağın üretim numarası da bellidir. Oradan varılarak bu uçağa ait olduğunu rahatlıkla ve %100 doğrulukla bulabilirler
B777'ye ~ 9 yıl önce
hiç mi uçak kazası raporu izlemedin arkadaş?
bırakın bu işleri ~ 9 yıl önce
ya siz hiç lost izlemediniz mi? adam uçak gömüyor yer altına sırf kamuoyunu yanıltmak için. bu parçayı da bıraktılar öyle okyanusa sazanlar da hemen atladı. akıllı olun kanmayın saflar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıraktım ~ 9 yıl önce
Filmdi la o, kimsenin uçak gömdüğü falan yok.
... ~ 9 yıl önce
çok ilginç gerçektende kalkış yaptığı meydandan yaklaşık 7-8 saat hiç bir radar tarafından farkedilmeden uçtuktan sonra bir adaya düşmesi çok tuhaf... umarım kara kutuları da bulurlarda hem kokpitte olup biten hemde uçağın teknik verilerini detaylıca inceleyip ne olduğunu çıkarırlar. peki hiç bir insanın eşyasına ya da cesedine ulaşamamışlarmı? bu da çok ilginç!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ~ 9 yıl önce
uçak o adaya düşmedi yanlız okyanusa düştü o parça sürüklenerek oraya gelmiştir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000