08 Haziran 2014, Pazar 15:34:26

UÇAĞIN GİZEMİNİ ÇÖZENE 5 MİLYON DOLAR!

Kayıp Malezya uçağındaki yakınlarının akıbetinden hala haber alamayan aileler, uçağın gizemini çözene 5 milyon dolar ödül verecek.
  • Bence terröristler kaçırdı. Nedeni ise: B777 uçağı istiyorlardı, onu başarıyla aldılar ve şimdide Karachi Hava Alanınandan bir uçak daha kaçıracaklardı, tam kaçırabildilermi onu bilmiyorum, ama okumuş olduğum haberde uçak kaçırmaya gelmişlerdi
  • O zaman o 5 Milyon dolari Amerikalilar kazanacak. Unutmayin ki 1970 lerde Sicilyadan atilan bir füzeyle yanlislikla Itavia Dc9 uçagini düsürdüler kimse kurtulamadi ve suçu Kaddafinin üzerine attilar. Libya hava kuvvetlerinin bir Mig23 uçagi oralarda uçuyordu dediler. Ancak 30 sene sonra Amerika evet o uçagi biz düsürdük dedi. Bu uçaginda 2044 de ne oldugu belli olur.
  • Bu ucak ilk yon degistirdiginde afganistana dogru gidiyordu, bildiginiz gibi afganistan havasahasi amerikalilar tarafindan kontrol ediliyor, buradan gecmek isteyen butun hava araclari amerikadan izin almak zorunda,kimligini belirtmeyen bu ucak amerikalilar tarafindan dusuruldu ve icersinde cok sayida cinli yolcu olmasindan dolayi siyasi bir soruna yol acmamasi icin aciklanmiyor
  • Bence yolcu yakınlarının iddea ettiği gibi birileri bişeyler biliyorlar ama o birileri aynı zamanda suçlu olduğu için olayın açıklığa kavuşması yıllar alabilir diye tahmin ediyorum.uçak bir füzeyle vurulmuş olabilir ama vuranlar pardon biz bi yanlışlık yaptık 239 kişiyi öldürdük özür dileriz de diyemediğinden belki yıllar sonra böyle bir açıklama gelebilir.zira kaybolan uçak ufacık bişey değil Boeing 777. Ama bilmediğim konu ,bir uçak füzeyle vurulsa bile herhangi bir parçası kalıntısı deniz yüzeyinde gözükmez miydi?
  • Yanlız değil yalnız olması gerekir.
  • Uçak ele gecirildi ve 46000 ft yukseklige çıkılarak yolcu maskeleri düşürüldü.Yolcular maskede ki oksijen bitince etkisiz hale geldi.. Korsan pilotlar da kendilerine ait adaya iniş yaparak, kargoya yüklenmiş olan yüksek teknolojinin Çine gitmesini engellediler. Bunun için bazı cep telefonları çaldırıldı sinyal gitti ama cevap alınamadı. Bilgilerinize.
  • uçağın bulunduğu koordinatlar gerçek ise savaş uçakları tarafından vurulmuş ve bulunması mümkün değildir..
  • Amerika uçağı yanlışlıkla düşürdü, sonra da işi örtbas ettiler. Aksi takdirde düşen bir uçağın bulunamaması imkansız.
  • Kaza olduğu günden bu yana neden sadece okyanusda aramaların gittiğine şaşmışımdır. Sınavlarım olmasa gider endonezyadaki ormanlıkları arardım :D
  • Para nereden tahsil edilebiliyor ?

Kayıp Malezya uçağındaki yakınlarının akıbetinden hala haber alamayan aileler, uçağın gizemini çözene 5 milyon dolar ödül verecek.

Malezya Havayolları'nın MH370 sefer sayılı ve 239 kişi taşıyan uçağı 8 Mart günü Kuala Lumpur'dan Pekin'e gitmek üzere havalanmıştı. Kalkıştan bir süre sonra radardan kaybolan uçaktan o günden bugüne kadar hiçbir haber yok.

Aylardır süren arama çalışmaları da hiçbir sonuç vermedi. Uçağın ne enkazının yeri bulunabildi, ne de enkaza dair bir başka bilgi... Bununla birlikte uçağın akıbetiyle ilgili çeşitli senaryolar ortaya atıldı.

Yakınlarının akıbetinin aydınlatılmasını isteyen ve yetkililerin kendilerinden bir şeyler sakladığını düşünen aileler ise bir kampanya başlatarak, uçağın gizemini çözene 5 milyon dolar ödül koydu. Aileler yaptıkları açıklamada "Bir yerlerde birilerinin bir şeyler bildiğine inanıyoruz. Umarız ki bu vesileyle olayın üzerindeki perde kalkar" dedi. (Hürriyet)

UÇAĞIN GİZEMİNİ ÇÖZENE 5 MİLYON DOLAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bence terröristler kaçırdı. Nedeni ise: B777 uçağı istiyorlardı, onu başarıyla aldılar ve şimdide Karachi Hava Alanınandan bir uçak daha kaçıracaklardı, tam kaçırabildilermi onu bilmiyorum, ama okumuş olduğum haberde uçak kaçırmaya gelmişlerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
772 ~ 10 yıl önce
O zaman o 5 Milyon dolari Amerikalilar kazanacak. Unutmayin ki 1970 lerde Sicilyadan atilan bir füzeyle yanlislikla Itavia Dc9 uçagini düsürdüler kimse kurtulamadi ve suçu Kaddafinin üzerine attilar. Libya hava kuvvetlerinin bir Mig23 uçagi oralarda uçuyordu dediler. Ancak 30 sene sonra Amerika evet o uçagi biz düsürdük dedi. Bu uçaginda 2044 de ne oldugu belli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haner ~ 10 yıl önce
Bu ucak ilk yon degistirdiginde afganistana dogru gidiyordu, bildiginiz gibi afganistan havasahasi amerikalilar tarafindan kontrol ediliyor, buradan gecmek isteyen butun hava araclari amerikadan izin almak zorunda,kimligini belirtmeyen bu ucak amerikalilar tarafindan dusuruldu ve icersinde cok sayida cinli yolcu olmasindan dolayi siyasi bir soruna yol acmamasi icin aciklanmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 10 yıl önce
Bence yolcu yakınlarının iddea ettiği gibi birileri bişeyler biliyorlar ama o birileri aynı zamanda suçlu olduğu için olayın açıklığa kavuşması yıllar alabilir diye tahmin ediyorum.uçak bir füzeyle vurulmuş olabilir ama vuranlar pardon biz bi yanlışlık yaptık 239 kişiyi öldürdük özür dileriz de diyemediğinden belki yıllar sonra böyle bir açıklama gelebilir.zira kaybolan uçak ufacık bişey değil Boeing 777. Ama bilmediğim konu ,bir uçak füzeyle vurulsa bile herhangi bir parçası kalıntısı deniz yüzeyinde gözükmez miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deneyime imla dersi ~ 10 yıl önce
Yanlız değil yalnız olması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koca ~ 10 yıl önce
Uçak ele gecirildi ve 46000 ft yukseklige çıkılarak yolcu maskeleri düşürüldü.Yolcular maskede ki oksijen bitince etkisiz hale geldi.. Korsan pilotlar da kendilerine ait adaya iniş yaparak, kargoya yüklenmiş olan yüksek teknolojinin Çine gitmesini engellediler. Bunun için bazı cep telefonları çaldırıldı sinyal gitti ama cevap alınamadı. Bilgilerinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
bravo sherlock
istanbulli ~ 10 yıl önce
uçağın bulunduğu koordinatlar gerçek ise savaş uçakları tarafından vurulmuş ve bulunması mümkün değildir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
budur ~ 10 yıl önce
Amerika uçağı yanlışlıkla düşürdü, sonra da işi örtbas ettiler. Aksi takdirde düşen bir uçağın bulunamaması imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kaza olduğu günden bu yana neden sadece okyanusda aramaların gittiğine şaşmışımdır. Sınavlarım olmasa gider endonezyadaki ormanlıkları arardım :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayin APT haber ~ 10 yıl önce
Para nereden tahsil edilebiliyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000