18 Temmuz 2014, Cuma 17:59:34

UÇAĞI VURANLAR GÖRÜNTÜLENDİ!

Ukraynalı ayrılıkçıların Malezya Havayolları'na ait uçağı vurdukları iddia edilen BUK füzelerini uçağın bulunduğu bölgeye taşırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.
  • Uçağın tek parça düşmesi füzeyle vurulmadığını göstermez, bu füzeler proximity esasına göre çalışır ve hedefe direk çarparak değil uygun mesafede infilak ederek blast ve şarapnel etkisiyle imha sağlar, gövde bütünlüğünün bozulması gerekmez 2. Eski uçak diye bir saçmalık yoktur, bakımsız uçak vardır. 3. Hiçbir uçak 33000 fitte uçarken sessizce düşmez 4. Teknik unsurlar araştırılırken füze etkisi bal gibi ortaya çıkar.
  • utanmasanız Boeing'e dava aç diyeceksiniz yani :)) Maaşallah,ne kadar hızlı bir İDRAK ! sabredip beklerseniz sebebinin ne olduğunu anlarsınız.
  • 1. Uçagin videoda tek parça olarak yerle temas edip patladığı görülmektedir. 2. Bu 777 Malezya havayollarının eski uçaklarından olup daha önce kaybolan ile aynı seridendir. 3. Füze palavrası üretici firmanın işine gelmektedir. 4. Teknik unsurlar araştırılmalıdır.

Ukraynalı ayrılıkçıların Malezya Havayolları'na ait uçağı vurdukları iddia edilen BUK füzelerini uçağın bulunduğu bölgeye taşırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Malezya Havayolları’na ait Boeing-777 tip yolcu uçağı Amsterdam’dan Kuala Lumpur’a giderken Ukrayna’da iç savaşın yaşandığı Donetsk bölgesinde düşmüştü. Uçakta bulunan 3'ü bebek 283 yolcu ve 15'i mürettebat toplam 298 kişiden sağ kurtulan olmadı.

Füzeyle vurularak düşürülen Malezya uçağının vurulmasından sadece birkaç saat önce Ukrayna'nın doğusundaki o bölgeye BUK füze bataryaları taşındı.



UÇAĞI VURANLAR GÖRÜNTÜLENDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Iphone'a cevap ~ 10 yıl önce
Uçağın tek parça düşmesi füzeyle vurulmadığını göstermez, bu füzeler proximity esasına göre çalışır ve hedefe direk çarparak değil uygun mesafede infilak ederek blast ve şarapnel etkisiyle imha sağlar, gövde bütünlüğünün bozulması gerekmez 2. Eski uçak diye bir saçmalık yoktur, bakımsız uçak vardır. 3. Hiçbir uçak 33000 fitte uçarken sessizce düşmez 4. Teknik unsurlar araştırılırken füze etkisi bal gibi ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 10 yıl önce
kesinlikle katılıyorum !
hayret ya ! ~ 10 yıl önce
utanmasanız Boeing'e dava aç diyeceksiniz yani :)) Maaşallah,ne kadar hızlı bir İDRAK ! sabredip beklerseniz sebebinin ne olduğunu anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1. Uçagin videoda tek parça olarak yerle temas edip patladığı görülmektedir. 2. Bu 777 Malezya havayollarının eski uçaklarından olup daha önce kaybolan ile aynı seridendir. 3. Füze palavrası üretici firmanın işine gelmektedir. 4. Teknik unsurlar araştırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
1. Ucagin tek parca halinde dusen video su yoktur. Video da sadece bir carpma ani vardir. Zaten fuzenin ucagi havada imha etme gibi islevi yoktur. Fuze vurulacak nesnenin hemen yakininda patlar ve hasar verme ihtimali dahada buyur. 2.Ucaklarin eski olmasi ucus guvenligiyle alakasi yoktur. Binlerce daha eski ucaklar her gun ucmaktadir. 3. Veleki fuze palavra, uretici firmayi cok fazla etkilemez, cunku dunyada sivil havacilikta iki dev sirket var ve her hangin bir kazadan sonra hersey devam eder. 4. Her kazada oldugu gibi tabiki bunlarda arastirmalidir. Spekulasyon ve komplo teorileri uretmek tabiki kolay ve eglendiric oldugundan böyle yazilan yorumlarda tabiki normaldir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000