20 Temmuz 2014, Pazar 09:37:00

O UÇAKLA İLGİLİ KOMPLO TEORİLERİ!

Malezya Havayolları'nın Ukrayna hava sahası üzerinde düşen yolcu uçağıyla ilgili çok sayıda komplo teorisi ortaya atıldı. İşte bunlardan en dikkat çekenleri...
  • manifestodaki isimler açıklanmalı.her iki kazada da YOLCU İSİMLERİ yok.sadece rakamlar zikrediliyor.??
  • Dunyada 2 turlu sahne var.Birinci sahne insanlara gosterilen ve medya baskisiyla beyin yikayip inandirdiklari yalanlar..Ikinci sahne gercekler ama bunlari insanlarin bilmesi tamamen sakincali.Acayip deneyler insan denekler etik olmayan bilimsel deneyler toplu katliamlar biyolojik gelistirilen virusler vs vs..Gidisat armageddon, bunu "illuminati kartlari" diye google yazip arastirirsaniz gorursunuz
  • Iddia ediyorum, ucagi ruslar vurmadi. Ukraynanin vurmaya cesareti yok. Peki ya kim?

MH17 sefer sayılı yolcu uçağının düşürülmesiyle birlikte olayın nedenine ilişkin çok sayıda komplo teorisi de ortaya atıldı:

İsrail’in işi

Gazze operasyonu nedeniyle uluslararası kamuoyunun tepkisini üzerine çeken İsrail, dikkati başka noktaya çekmek için uçağı vurdu.

Hedef Putin’di

Rusya lideri Vladimir Putin’i öldürmek isteyen Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı ‘(CIA) ajanları, Malezya uçağını, Rus liderin aynı rotada ilerleyen başkanlık uçağı zannederek düşürdü.

‘Zaten ölüydüler’

Uçağın düşürüldüğünü teyit eden mesajıyla saldırının baş şüphelisi haline gelen isyancıların ‘Savunma Bakanı’ Igor Strelkov, enkaz ve çevresinde bulunan cesetlerin,  olaydan günler önce ölmüş kişilere ait olduğunu öne sürdü. Girkin, buldukları cesetlerde hiç kan kalmadığını ve çürüme işaretleri görüldüğünü iddia etti.

Illuminati yaptı

Gizemli Illuminati topluluğu, ‘Yeni Dünya Düzeni’ni kurmak amacıyla Rusya’yla Batı arasında savaş çıkartmak için uçağı hedef aldı.

Düşen kayıp uçak

Ukrayna’da düşen Malezya uçağı, gerçekte Hint Okyanusu’na düştüğü söylenen MH370 sefer sayılı kayıp yolcu uçağıydı.

Tamamen düzmece

Uçaktaki yolculara ait pasaportların hasar görmemiş olması, 11 Eylül saldırılarını düzenleyen El Kaide militanlarının pasaportları gibi, olayın tamamen bir düzmece olduğunun göstergesi.

O UÇAKLA İLGİLİ KOMPLO TEORİLERİ!

Yorumlar

MANİFESTO ~ 10 yıl önce
manifestodaki isimler açıklanmalı.her iki kazada da YOLCU İSİMLERİ yok.sadece rakamlar zikrediliyor.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armageddon ~ 10 yıl önce
Dunyada 2 turlu sahne var.Birinci sahne insanlara gosterilen ve medya baskisiyla beyin yikayip inandirdiklari yalanlar..Ikinci sahne gercekler ama bunlari insanlarin bilmesi tamamen sakincali.Acayip deneyler insan denekler etik olmayan bilimsel deneyler toplu katliamlar biyolojik gelistirilen virusler vs vs..Gidisat armageddon, bunu "illuminati kartlari" diye google yazip arastirirsaniz gorursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iddia ediyorum, ucagi ruslar vurmadi. Ukraynanin vurmaya cesareti yok. Peki ya kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000