08 Mart 2014, Cumartesi 16:58:45

O UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Malezya Havayolları'nın kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra irtibat kesilen yolcu uçağıyla ilgili çok önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Bu gelişme terör şüphesini artırdı.
  • Neden insanlarin ölümüne üzulmek icin kozmonotmu olmak gerekiyor.
  • Burda da canı sıkılan konuşur olmuş. Bilen de konuşuyor bilmeyen de...
  • Tek parca dibemi daldi acaba..dilerim kurtulanlar vardir
  • B777'lere eski diyenler B737 ve A320'lere de binmesin. B737 ve A320'ler B777'lerden çok daha önce uçmaya başladılar.
  • Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra uçak kaçırma kodu yazdım internete Sefa İnanın 7500 7600 7700 hakkında detaylı konuşması çıkıyor. Yani bu densiz tango charlie nin deşifre ettiği birşey yok. Böyle birşeyi yazanın aramızdan biri olduğunu düşünmüyorum çocuktur zannımca. Havada yaşanan her panik her olay hepimizi üzer. Bizler dünya insanıyız şu olayda görüldüğü gibi ister Kamboçyada olsun ister Peru, Malaysia
  • bu kapı kodu fln değil boşuna panik yapmayın kaça bağlarsa bağlasın bunu hijacker göremez.
  • Dostlar bir iki sorum var: 1.calinti pasaporttaki kisiye benzemek e kontrolden suphe uyandirmadan gecmek bu kadar kolay mi 2.pasaportlar cipli degil mi? Kayip bildirilmisse pasaport kontrolunde uyari vermesi gerekmiyor mu bu pasaport gecersiz diye Tesekkur
  • hala kayıp,içinde amerikalı varsa bulurlar hemen
  • arkadaşım sen internetten bi haberin herhalde google a yaz zaten bütün kodlarla ilgili bilgiye ulaşıyorsun. en basiti Wikipediaya bak. internet cahili seni :)
  • Kaptan o kodu bağlasaydı ucak dusmeyecekmiydi.Ya nasıl insanlar var etrafımızda anlamıyorum.Bir yerden birsey duyup yalan yanlis ortalıklarda konuşup duruyorlar.O kod bağlasaydı hersey çözülür du basinclandirma sorunu varsa o , kontrol yüzeyi sorunu varsa o ,öyle mübarek bi kod o dımı.Bu arada ucagi kim uçuracaksa artık.

Malezya Havayolları'nın Kuala Lumpur-Pekin seferini yapmak üzere havalanan ve kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra irtibatı kesilen yolcu uçağını arama çalışmaları sürerken olayla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

227 yolcu ile 12 mürettabatı bulunan uçağın yolcu listesinde bulunan 2 yolcunun pasaportunun çalındığı ve yerine başka kişilerin bindiği tespit edildi. Pasaportu çalınan yolcuların birinin İtalyan diğerinin de Avustralya uyruklu olduğu belirtildi.

Ortaya çıkan bu detay, Malezya Havayolları'na ait B777-200 tipi yolcu uçağına yönelik bir terör saldırısı yapılmış olabileceği iddialarını güçlendirdi.

Vietnam yakınlarında kaybolan uçakla ilgili arama çalışmalarının sürdürüldüğü açıklandı.

O UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neden insanlarin ölümüne üzulmek icin kozmonotmu olmak gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burda da canı sıkılan konuşur olmuş. Bilen de konuşuyor bilmeyen de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tek parca dibemi daldi acaba..dilerim kurtulanlar vardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 10 yıl önce
B777'lere eski diyenler B737 ve A320'lere de binmesin. B737 ve A320'ler B777'lerden çok daha önce uçmaya başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Densize ~ 10 yıl önce
Sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra uçak kaçırma kodu yazdım internete Sefa İnanın 7500 7600 7700 hakkında detaylı konuşması çıkıyor. Yani bu densiz tango charlie nin deşifre ettiği birşey yok. Böyle birşeyi yazanın aramızdan biri olduğunu düşünmüyorum çocuktur zannımca. Havada yaşanan her panik her olay hepimizi üzer. Bizler dünya insanıyız şu olayda görüldüğü gibi ister Kamboçyada olsun ister Peru, Malaysia

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7500 ~ 10 yıl önce
bu kapı kodu fln değil boşuna panik yapmayın kaça bağlarsa bağlasın bunu hijacker göremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dostlar bir iki sorum var: 1.calinti pasaporttaki kisiye benzemek e kontrolden suphe uyandirmadan gecmek bu kadar kolay mi 2.pasaportlar cipli degil mi? Kayip bildirilmisse pasaport kontrolunde uyari vermesi gerekmiyor mu bu pasaport gecersiz diye Tesekkur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
hala kayıp,içinde amerikalı varsa bulurlar hemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deşifre. ye ~ 10 yıl önce
arkadaşım sen internetten bi haberin herhalde google a yaz zaten bütün kodlarla ilgili bilgiye ulaşıyorsun. en basiti Wikipediaya bak. internet cahili seni :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kaptan o kodu bağlasaydı ucak dusmeyecekmiydi.Ya nasıl insanlar var etrafımızda anlamıyorum.Bir yerden birsey duyup yalan yanlis ortalıklarda konuşup duruyorlar.O kod bağlasaydı hersey çözülür du basinclandirma sorunu varsa o , kontrol yüzeyi sorunu varsa o ,öyle mübarek bi kod o dımı.Bu arada ucagi kim uçuracaksa artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000