13 Ekim 2015, Salı 14:20:03

MH17 parçaları birleştirildi; rapor canlı yayında açıklanıyor;

Amsterdam – Kuala Lumpur seferini yaparken Ukrayna'da düşürülen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağıyla ilgili son rapor kamuoyuna açıklanıyor.
  • @ amsterdam waar leef jij? 'cok iyi is cikarmistir' ne isi? Hollanda'nın sadist Başbakanı Mark Rutte Ukrayna hava sahası tehlikeli olduğunu bilincindeydi buna rağmen ucus yasağı verilmedi. yolcuları ölüme getiren suçlu ta kendisi. 1.5 yil oldu ve hala kimse tutuklanmadi. sadece ucak nasil indirildigi sonuc aldi. kim yada kimler yapti soru isareti
  • Hollanda cok basarili bir is cikarmistir bu durumdan.Kendine ait olmayan bir ucagi catisma bolgesinde parcalari cesetleri toplamis ve bu aylarca surmustur.Topragi kucuk siyaseti ve diplamasisinin buyuk oldugunu ispatlamistir.Bizim suriyedeki ucakdan bi haber varmi?Hamasetle ulke yonetmek boyle oluyor sanirim.MH 17 de olenleri tekrardan saygiyla aniyorum.Sivil havaciligin boyle bir saldiriya bir daha ugramamasini temeniediyorum.
  • izliyoruz. hala söylemedi kimin vurdugunu. kim vurduya gitti koca uçak.

MH17 sefer sayılı uçak, Ukrayna’nın doğusunda, 17 Temmuz 2014 tarihinde, Rusya yanlısı ayrılıkçıların denetimindeki bölgede düşürülmüştü.

Uçakta 298 yolcu ve mürettebat bulunuyordu.

Rapor, çok sayıda uluslararası uzmanın katkısıyla Hollanda'nın hava güvenliğinden sorumlu kuruluşu Güvenlik Araştırma Konseyi (OVV) tarafından hazırlandı.

CANLI YAYIN



MH17 parçaları birleştirildi; rapor canlı yayında açıklanıyor;

Yorumlar

dutch ~ 8 yıl önce
@ amsterdam waar leef jij? 'cok iyi is cikarmistir' ne isi? Hollanda'nın sadist Başbakanı Mark Rutte Ukrayna hava sahası tehlikeli olduğunu bilincindeydi buna rağmen ucus yasağı verilmedi. yolcuları ölüme getiren suçlu ta kendisi. 1.5 yil oldu ve hala kimse tutuklanmadi. sadece ucak nasil indirildigi sonuc aldi. kim yada kimler yapti soru isareti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amsterdam ~ 8 yıl önce
Hollanda cok basarili bir is cikarmistir bu durumdan.Kendine ait olmayan bir ucagi catisma bolgesinde parcalari cesetleri toplamis ve bu aylarca surmustur.Topragi kucuk siyaseti ve diplamasisinin buyuk oldugunu ispatlamistir.Bizim suriyedeki ucakdan bi haber varmi?Hamasetle ulke yonetmek boyle oluyor sanirim.MH 17 de olenleri tekrardan saygiyla aniyorum.Sivil havaciligin boyle bir saldiriya bir daha ugramamasini temeniediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mdr ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar ne dediler biri tercüme etse olmaz mı?
rezalet ~ 8 yıl önce
izliyoruz. hala söylemedi kimin vurdugunu. kim vurduya gitti koca uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000