17 Temmuz 2014, Perşembe 20:30:19

MALEZYA UÇAĞINI KİM DÜŞÜRDÜ?

Malezya Havayolları'na ait uçağın düşmesi sonrasında iddialar da peş peşe gelmeye başladı.
  • uçağu ruslar düşürdü ukranyada ateşkes biran mnce olsun diye.aksi taktirde rusların doğrudan ayrılıkçılara destek veremeyeceği kesin.o bölgede kırım gibi oldu bittiye getiremez.
  • Şeytanın avukatlığını yapıp o zaman hem Türkiye'ye hem ABD'ye soralım: Karadeniz'de olay sırasında ABD 6.filosuna ait savaş gemisi veya denizaltı bulunmakta mıydı?Bu olaydan Türkiye'nin çıkaracağı dersler mevcut.Özellikle Möntro anlaşmasını delmemek konusunda...
  • Ölenlere aAllah rahmet eylesin uçak tanıma dersi olmayanlar ateş etmesin
  • Malezya hava yollarının başına gelenler, mali kriz, kayıp, düşürülme, müsebbipleri .Allah ıslah etsin, kayıplara rahmet, Kayıp uçağın terör eyleminde kullanılması halinde ise acıları ifade etmek mümkün olamaz.
  • Ukrayna rusya diyor rusya ukrayna diyor

Malezya Havayolları'na ait uçağın düşmesi sonrasında iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Ukrayna uçağı Rusya düşürdü derken, Rusya'dan aksi yönde açıklama var.

Amsterdam'dan Kuala Lumpur'a giderken füzeyle düşürüldüğü iddia edilerek Ukrayna'nın doğusunda Grabovo köyü yakınlarına düşen Malezya Havayolları uçağından Ukrayna arama ve kurtarma ekibi, şimdiye kadar 100’den fazla cesede ulaştıklarını bildirdi.

Ekipler enkazda çalışmalarını sürdürürken, ülkelerden açıklamalar gelmeye başladı.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı, “Putin’in ayrılıkçılara verdiği Buk füzesi yapacağını yaptı. Bu rampanın Rusya sınırına yakın Grabovo kasabası yakınlarına yerleştirildiğini biliyorduk. Boing yolcu uçağıyla aynı anda yakın mesafede Ukrayna Hava Kuvvetlerine ait IL-76 nakliye uçağı da bulunuyordu. Ayrılıkçılar nakliye uçağına nişan almış, ama sonuçta Malezya yolcu uçağını vurdular” açıklamasını yaptı.  

Rusya’nın resmi RIA haber ajansı ise adını açıklamadığı askari uzman bilir kişiyi kaynak göstererek, “Ukrayna ordusu geçtiğimiz Çarşamba Harkov şehrinden Donetsk bölgesine Buk füze rampaları aktarmıştı. Malezya uçağı büyük olasılıkla bu rampadan ateşlenen füzeyle vuruldu” ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden de bir açıklama yapılarak "Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin Malezya uçağının düşmesiyle hiçbir ilgisi yoktur" denildi. 

PUTIN OBAMA'YI ARADI

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Barack Obama’yı telefonla arayarak, Donetsk bölgesinde düşürülen Malezya yolcu uçağını da son kanıt olarak göstererek Ukrayna’da bir an önce tarafların ateşkes ilan etmesi gerektiğini söyledi. Putin ile Obama arasındaki telefon görüşmesi hakkında Kremlin Sarayı'ndan yapılan açıklamada, Putin’in Obama’ya düşen uçağı da hatırlatarak, “Ukrayna’nın doğusunda savaş tırmanıyor. Çatışmalar her geçen gün biraz daha fazla sivilin ölümüne neden oluyor. Ukrayna’da ihtilaflı taraflar bir an önce on koşulsuz ve şartsız hemen ateş kes ilan etmeli. Rusya bölgede silahların susması için elinden geleni yapıyor. ABD’nin de Kiev yönetimi üzerinde etkili olmasını bekliyoruz. ABD yönetiminin Rusya’ya yönelik yeni yaptırım uygulaması ise Ukrayna meselesini çözüme kavuşturmadığı gibi Rusya ile ABD ilişkilerinin de daha büyük çıkmaza sürüklüyor” dediği aktarıldı.

Öte yandan Malezya Başbakanı Najib Razak, Malezya Havayolları’n ait yolcu uçağının düşmesi haberini alınca şoke olduğunu ve acil araştırma talimatı verdiğini açıkladı.

MALEZYA UÇAĞINI KİM DÜŞÜRDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

meriç/emperror ~ 10 yıl önce
uçağu ruslar düşürdü ukranyada ateşkes biran mnce olsun diye.aksi taktirde rusların doğrudan ayrılıkçılara destek veremeyeceği kesin.o bölgede kırım gibi oldu bittiye getiremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Şeytanın avukatlığını yapıp o zaman hem Türkiye'ye hem ABD'ye soralım: Karadeniz'de olay sırasında ABD 6.filosuna ait savaş gemisi veya denizaltı bulunmakta mıydı?Bu olaydan Türkiye'nin çıkaracağı dersler mevcut.Özellikle Möntro anlaşmasını delmemek konusunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ölenlere aAllah rahmet eylesin uçak tanıma dersi olmayanlar ateş etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabır ~ 10 yıl önce
Malezya hava yollarının başına gelenler, mali kriz, kayıp, düşürülme, müsebbipleri .Allah ıslah etsin, kayıplara rahmet, Kayıp uçağın terör eyleminde kullanılması halinde ise acıları ifade etmek mümkün olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusukr ~ 10 yıl önce
Ukrayna rusya diyor rusya ukrayna diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000