06 Eylül 2014, Cumartesi 08:45:51

MALEZYA UÇAĞI NASIL DÜŞÜRÜLDÜ?

Rusya, Ukrayna’nın doğusunda düşürülen Malezya uçağıyla ilgili sorularına yanıt bekliyor.
  • Mümkün.. Ama buda mümkün; İki çocuk aslında çok iyi arkadaşlardır ve yıllardır süren arkadaşlıkşarı ilk okul yıllarında da devam eder 5.sınıfta aralarında farklar görmeye başlarlar birisi okula yürüyerek geliyor diğerini ise hergün arabasıyla babası bırakıyordur, birisi evden getirdiği öğle öğünüyle yiyordur öbürü kantinden istediğini alabiliyordur ve daha sonra bu farklılıklar aralarında çıkışmazlıklara dönmüştür... Taa ki Bir tanesi cuma günü babasıyla cuma namazına giderken diğeri babasıyla hafta sonu kilisede ayine katıldığını farkedene kadar (Bu nitelikli ayrılışları okadar uzatıp sonunu tokat gibi patlatırımki zaten aklı başında adam ne demek istediğimi anlayacaktır oyüzden uzatmıyorum) Vee sonra bunlar dışarda kavga ederken hırıstıyan olan çocuk eski dostu müslüman olan arkadaşına taş atmışşş hiiiiii oda ne taş uçağa çarpmış ve düşmüüüş taşla beraber uçakda düşmüş tabii Bu nedir yaaaa
  • Versyon iyiymis. Kim yaziyor bunlari

Bunu, geçtiğimiz günlerde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov hatırlattı. Bakan, katastrof gününde Ukrayna hava trafik kontrolörleriyle bir araya gelmiş ve Malezya Havayolları'yla ilgili Boeing ve ilgili çevrelerle yaptıkları görüşmelerde bugüne dek haber olmadığını bildirdi.

Uzmanların fikrine göre, bugün uçak kazasının yalnız iki ihtimali görüşülüyor. Birincisine göre, uçak yerden, örneğin Buk-M1 füzesiyle yok edildi. Çünkü Ukrayna ordusunun donanımında böyle roket atarları var, kaza esnasında roket atarları kaza yerinin yakınında bulunuyordu. Ukrayna tarafı başta bu gibi füzelerin Güney-Doğu Ukraynalı milislerin emrinde olduğunu basında iddia etmeye çabalamıştı, fakat bu versyon sonuçta doğrulanmadı. İkinci ihtimale göre, uçak bilinmeyen savaş uçağıyla düşürüldü. Bu ihtimal Boeing kırıntılarında ortaya çıkarılan hasarlar doğruluyor.

Böyle versyon, daha çok biricik olduğunu sergilemeye başlıyor ve olayların gerçek haline yakın olup iknaedici deliller ile sağlamlaştırılıyor. “Vozduşno-kosmiçeskaya oborona” dergisinin baş yazarı Mihail Hodarönok anlatıyor.

“Boeing”in zedelenen parçalarının fotograflarını gören uzmanlar, Buk-M1 roket atarı tarafından gerçekleştirilmediğini tek anlamlı şekilde dile getirdiler. Olaya neden olan özel nitelikli darbeleme unsuru. Bu hemen göze çarpıyordu. Bugün tüm sorulara “Boeing” uçağının Su-25 veya MiG-29 uçakları tarafından yere düşürüldüğü versyonu yanıt veriyor. “Boeing” Buk roket atarıyla darbelenmiş olsaydı, bu halde darbe izleri başka bir nitelikte olacaktı. (Turkish ruvr)

MALEZYA UÇAĞI NASIL DÜŞÜRÜLDÜ?

Yorumlar

atilla taş ~ 10 yıl önce
Mümkün.. Ama buda mümkün; İki çocuk aslında çok iyi arkadaşlardır ve yıllardır süren arkadaşlıkşarı ilk okul yıllarında da devam eder 5.sınıfta aralarında farklar görmeye başlarlar birisi okula yürüyerek geliyor diğerini ise hergün arabasıyla babası bırakıyordur, birisi evden getirdiği öğle öğünüyle yiyordur öbürü kantinden istediğini alabiliyordur ve daha sonra bu farklılıklar aralarında çıkışmazlıklara dönmüştür... Taa ki Bir tanesi cuma günü babasıyla cuma namazına giderken diğeri babasıyla hafta sonu kilisede ayine katıldığını farkedene kadar (Bu nitelikli ayrılışları okadar uzatıp sonunu tokat gibi patlatırımki zaten aklı başında adam ne demek istediğimi anlayacaktır oyüzden uzatmıyorum) Vee sonra bunlar dışarda kavga ederken hırıstıyan olan çocuk eski dostu müslüman olan arkadaşına taş atmışşş hiiiiii oda ne taş uçağa çarpmış ve düşmüüüş taşla beraber uçakda düşmüş tabii Bu nedir yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Versyon iyiymis. Kim yaziyor bunlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000