26 Haziran 2014, Perşembe 13:44:47

KAYIP UÇAKTA ROTA DEĞİŞTİ!

Kayıp yolcu uçağı için Hint Okyanusu'nun dibinde 60 bin kilometre karelik bir alan taranacak.
  • kedidir kedi
  • f/o ya: sen de iyi uçmuşsun. Ne içtiysen artık.
  • YILLARDIR BİLİMLE UĞRAŞIYORSUNUZ, MASTERLAR YAPTINIZ AMA BU KONUDA ÇUVALLADINIZ, POZİTİF BİLİM ADINA ALLAH'I BİLE UNUTTUNUZ, KOSKOCA UÇAĞIN TEK PARÇA HALİNDE DENİZ DİBİNDE OLACAĞINA İNANACAK KADAR UÇMUŞSUNUZ !! UÇAK DÜŞSE BİR İĞNE KADAR PARÇA OLMAZ MI ? UÇAK DÜŞMEDİ BENCE UÇAK UHREVİ ALEMDE HALA UÇUYOR, İÇİNDEKİLER HALA KİTAPLARINI OKUYOR, İÇECEĞİNİ YUDUMLUYOR, FİLM SEYREDİYOR ...

Avustralya, Mart ayında Kuala Lumpur'dan Pekin'e uçarken kaybolan ve tüm aramalara rağmen izine rastlamayan MH370 sefer sayılı Malezya yolcu uçağının Hint Okyanusu’nun daha güneyinde aranacağını açıkladı.

Avustralya Ulaştırma Bakanı Warren Truss, 239 kişiyle kayıplara karışan uçak için yürütülen arama çalışmalarının güneye, Avustralya'nın batı sahillerinin bin 800 kilometre açığına kaydırıldığını söyledi.

Truss, uydu verilerinin ardan elde edilen verilerin değerlendirilmesinin ardından okyanus dibinde 60 bin kilometre karelik bir alanın taranacağını belirtti.

Yeni bölgede Ağustos ayında başlayacak arama çalışmalarının, 12 ay sürmesi bekleniyor.

Malezya Havayolları'na ait Boeing 777, 8 Mart'ta Kuala Lumpur'dan Çin'in başkenti Pekin'e gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra radarlardan kaybolmuştu.

KAYIP UÇAKTA ROTA DEĞİŞTİ!

Yorumlar

brucine ~ 10 yıl önce
kedidir kedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
f/o ya: sen de iyi uçmuşsun. Ne içtiysen artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 10 yıl önce
YILLARDIR BİLİMLE UĞRAŞIYORSUNUZ, MASTERLAR YAPTINIZ AMA BU KONUDA ÇUVALLADINIZ, POZİTİF BİLİM ADINA ALLAH'I BİLE UNUTTUNUZ, KOSKOCA UÇAĞIN TEK PARÇA HALİNDE DENİZ DİBİNDE OLACAĞINA İNANACAK KADAR UÇMUŞSUNUZ !! UÇAK DÜŞSE BİR İĞNE KADAR PARÇA OLMAZ MI ? UÇAK DÜŞMEDİ BENCE UÇAK UHREVİ ALEMDE HALA UÇUYOR, İÇİNDEKİLER HALA KİTAPLARINI OKUYOR, İÇECEĞİNİ YUDUMLUYOR, FİLM SEYREDİYOR ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000