05 Haziran 2014, Perşembe 08:07:33

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ YENİ İDDİA: "YANARKEN GÖRÜLDÜ!"

8 Mart'tan beri kayıp olan Malezya uçağı ile ilgili İngiliz denizci Katherine Tee büyük bir iddiada bulundu!
  • bu bayanın ingiliz oluşu ve neden bu kadar zaman bekledigi ilginç bence bunlar ingilizler ve amerikalılar uçaga ne oldugunu biliyorlar rus gizli servisinin uçak afganistana indirildi inerkende bir kanadı hasar gördü iddiası hiç dikkate alınmadı nedense
  • Eğer bu hanımın anlattıkları gerçek ise uçak terör saldırısı şüphesi ile düşürülmüş olabilir.Şanşada bu hanım bu sahnelere şahit olmuş olabilir...Uçağın arandığı yerlere bir bakın...Andaman denizinde Taylandın iç denizlerinin olduğu bölgede hiç bir arama yapılmamış şimdiye kadar...Anlaşılan oki bu uçağı vurup düşürdüler.Tepki olmasın diye açıklamıyorlar.Seneyede bu vakit uçak parçaları Tayland'ın açıklarında bulundu denir...Olası kuvvetli bir ihtimal bu uçak Tayland açıklarında Andaman denizin derin sularında yatıyor.ALLAH ölenlerin taksilatını affetsin...
  • ikiz kulelerin enkazından da yanmamış, sağlam vaziyette pasaport çıkmıştı, güzel iş valla....bu amerika yok mu.....
  • Gerçekten bravo. Başka da söz yok. İnsan hayatının ucuzluğuna bak sen. Bir hafta sonra da balıklar yedi diyecekler.
  • gece siyah dumanları nasıl görmüş acaba? eğer alçak ve ay ışığı var ise belki. ama onun dışında görmesi zor gibi geliyor bana.
  • Demekki her olayı görebilen bir insan varmış. Ama o kadar fazla bilgi kirliliği varki bu işi havacılık dedektifleri temizler. Rusya, Çin ve Amerika yıllarca uzaydaki askeri teknolojide bizi ileri oldukları konusunda kandırmış. Hala yetersiz olduklarını bu olayda ispatladılar. Koskoca bir uçağı tespit edemeyen ve yerdeki bir kelebeğin resmimi çektiklerini iddia eden bu ülkeler bundan sonra uzaylılara bol bol masal anlatırlar.
  • Bir de uçakların safety cardlarında denize iniş için talimat bulunur, saçmalık hepsi. O kartta yazılanları yapsan ne olur, 3 aydır uçak yok ortada, vatandaşta kendiliğinden çıkar gelir diye bekliyor.

İngiliz denizci Katherine Tee, mart ayında Hint Okyanusu’nu yelkenle geçmeye çalışırken kayıp Malezya uçağı olduğuna inandığı bir uçağı Tayland açıklarında yanarken gördüğünü iddia etti.

Phuket’te yayınlanan bir gazeteye konuşan Katherine Tee, uçağı havada yanarak giderken gördüğünü, uçağın ardından siyah dumanlar çıktığını söyledi.

Hindistan’dan Phuket’e kocası ile yelken açan Tee, olayın gece meydana geldiğini ve bu sırada nöbetin kendisinde olduğunu anlattı. Tee, "Her zaman gördüğümüz bir şey değildi. Kendimi sorguladım. Bir göktaşı olabileceğini düşündüm. Turuncu renkli parlak bir uçak arkasında siyah dumanlar çıkartıyordu. Delirdiğimi düşündüm" dedi.

Olayın 8 Mart'ı 9 Mart'a bağlayan gece meydana geldiğini belirten Tee, iki gün sonra Phuket’e vardıklarında kocası ile ailevi sorunlar yaşadığını, ne gördüğünden emin olamadığı için de kimseye haber vermediğini söyledi. Tee, "Uçağın üzerinde ters tarafa giden başka iki uçak vardı. Bu uçakların normal navigasyon ışıkları yanıyordu. Eğer uçak yanıyorsa diğer uçaklar haber verir diye düşündüğümü hatırlıyorum" şeklinde konuştu.

Malezya Hava Yolları'na ait MH370 sefer sayılı uçak, 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 8 Mart'ta ortadan kayboldu ve tüm armalara rağmen uçaktan haber alınamadı.

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ YENİ İDDİA: "YANARKEN GÖRÜLDÜ!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hobi ~ 10 yıl önce
bu bayanın ingiliz oluşu ve neden bu kadar zaman bekledigi ilginç bence bunlar ingilizler ve amerikalılar uçaga ne oldugunu biliyorlar rus gizli servisinin uçak afganistana indirildi inerkende bir kanadı hasar gördü iddiası hiç dikkate alınmadı nedense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇAĞIN VURULMASI ~ 10 yıl önce
Eğer bu hanımın anlattıkları gerçek ise uçak terör saldırısı şüphesi ile düşürülmüş olabilir.Şanşada bu hanım bu sahnelere şahit olmuş olabilir...Uçağın arandığı yerlere bir bakın...Andaman denizinde Taylandın iç denizlerinin olduğu bölgede hiç bir arama yapılmamış şimdiye kadar...Anlaşılan oki bu uçağı vurup düşürdüler.Tepki olmasın diye açıklamıyorlar.Seneyede bu vakit uçak parçaları Tayland'ın açıklarında bulundu denir...Olası kuvvetli bir ihtimal bu uçak Tayland açıklarında Andaman denizin derin sularında yatıyor.ALLAH ölenlerin taksilatını affetsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynı_yalan ~ 10 yıl önce
ikiz kulelerin enkazından da yanmamış, sağlam vaziyette pasaport çıkmıştı, güzel iş valla....bu amerika yok mu.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydaaaa ~ 10 yıl önce
Gerçekten bravo. Başka da söz yok. İnsan hayatının ucuzluğuna bak sen. Bir hafta sonra da balıklar yedi diyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 10 yıl önce
gece siyah dumanları nasıl görmüş acaba? eğer alçak ve ay ışığı var ise belki. ama onun dışında görmesi zor gibi geliyor bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Demekki her olayı görebilen bir insan varmış. Ama o kadar fazla bilgi kirliliği varki bu işi havacılık dedektifleri temizler. Rusya, Çin ve Amerika yıllarca uzaydaki askeri teknolojide bizi ileri oldukları konusunda kandırmış. Hala yetersiz olduklarını bu olayda ispatladılar. Koskoca bir uçağı tespit edemeyen ve yerdeki bir kelebeğin resmimi çektiklerini iddia eden bu ülkeler bundan sonra uzaylılara bol bol masal anlatırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
131.65 ~ 10 yıl önce
Bir de uçakların safety cardlarında denize iniş için talimat bulunur, saçmalık hepsi. O kartta yazılanları yapsan ne olur, 3 aydır uçak yok ortada, vatandaşta kendiliğinden çıkar gelir diye bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000