15 Ağustos 2014, Cuma 08:52:16

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ EN ÇARPICI İDDİA!

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile 8 Mart Cumartesi günü kaybolan ve tüm aramalara rağmen izine rastlanamayan Malezya uçağında bulunan 4 yolcunun banka hesaplarından para çekildiği ileri sürüldü.
  • Kart Visa Infinite kart ise, bırakın 37,000 doları, ATM'i komple boşaltabilirsiniz.
  • Sayin editor atm den o kadar para cekilemeyecegi ile ilgili yorumumu haberin hatali olduguna kanaat getirip yayinlamadiysaniz ok yok amaciniz baska ise acikcasi cok daha agir elestirilerin ustune benim yorumda ne kusur buldunuz merak ettim dogrusu

Avustralya basınında yer alan haberlere göre, Malezya polis yetkilileri, MH-370 sefer sayılı uçakta bulunan 4 yolcunun hesaplarından 18 Temmuz’da, Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’daki bir bankanın ATM’sinden para çekildiğinin tespit edildiğini belirtti.

Kayıp yolcuların hesaplarından çekilen paranın 111 bin Malezya ringiti (37 bin 467 Avustralya doları) olduğunu açıklayan Kuala Lumpur polis yetkilisi Izany Abdul Ghany, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, çekilen paralarla ilgili içeriden bir destek olup olmadığının incelendiğini kaydetti.

Ghany, şüphelileri belirlemek için bankanın güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerini bildirdi.

Kuala Lumpur-Pekin seferini yaparken 227 yolcu ve 12 mürettebatı ile kaybolan Malezya uçağı, 8 Mart Cumartesi gününden bu yana tüm aramalara rağmen bulunamadı. Uçağı arama çalışmaları Güney Hint Okyanusu’nun Avustralya’nın güneybatısında kalan kısmında okyanus tabanında devam ediyor.

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ EN ÇARPICI İDDİA!

Yorumlar

teasers ~ 10 yıl önce
Kart Visa Infinite kart ise, bırakın 37,000 doları, ATM'i komple boşaltabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayin editor atm den o kadar para cekilemeyecegi ile ilgili yorumumu haberin hatali olduguna kanaat getirip yayinlamadiysaniz ok yok amaciniz baska ise acikcasi cok daha agir elestirilerin ustune benim yorumda ne kusur buldunuz merak ettim dogrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000