04 Mayıs 2014, Pazar 12:15:12

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ 11 TERÖRİST TUTUKLAMA!

Malezya Havayolları uçağının kaybolmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olayla ilgili El Kaide terör örgütüyle bağlantılı 11 kişi tutuklandı!
  • Hani nerede o amerikan teknolojisi. Kendini filmlerde pazarlar dururdu, istediği kişiyi ya da aracı birkaç saniye içinde uyduları ile takibe alırdı vs...
  • Adam müslüman kardeşlerin asla silahli mücadele içinde olmadigini sadece siyasi dil kullandigini bilmiyor gelip burada yorum yapiyor ötüyor
  • isyan eden habomcular kaçırmış , yakalananlardan biri itiraf etmiş kesin bilgi yayalım
  • Arkadaslar defalarca yazdim....kaybolan ucak falan yok...birileri bir yerlere bindirecek bu olayda sadece bahanesi !!! Senaryo cok basit...kriz ortami yaratilacak ..piyasalar alt üst olacak ve büyük sermayeciler yine KAZANACAK !!!
  • İslamı ne hale getirdiler. Tüm dünyada terör ile yan yana anılır oldu. Niye? Çünkü 11 Eylülün mimarı ve başrol oyuncuları. Alın Afganistan, Libya, Cezair, Tunus, Mısır, Irak, en son Suriye... Müslüman Kardeşler diye bir tür türedi, Afrikanın kuzeyi, ortası, Ortadoğu kan gölü. Hem bu güzelim dinimizin adını kirletiyorlar, hem insanlığın. Bir el kaidesi, bir el musradı, bir bilmem nesi. İnsanı dinden soğutur bunlar. Eee ne beklenirdi, el kadar kızlara musallat olanlardan.
  • Ver yalami kim ölmüş. . Atin dinin ustune.. e bu inanca saldiri.. tabi

Malezya Havayolları uçağının kaybolmasıyla ilgili El kaide ile bağlantısı olan 11 teröristin tutuklandığı belirtildi.

Şüpheliler Malezya’da Kuala Lumpur ve Kedah eyaletlerinde yakalandı. Malezya polisi, FBI ve MI6 gibi kurumlardan gelen talep üzerine operasyonu gerçekleştirdi.

BOMBALI SALDIRI HAZIRLIĞI

El Kaide bağlantılı 11 kişilik terörist grubun uçağın 8 Mart’ta 239 kişiyle ortadan kaybolmasına ilişkin ifadesi alındı. Söz konusu grubun Müslüman ülkelerden birine bombalı saldırı hazırlığı içinde olduğu belirtiliyor.

Yetkililer kayıp uçağın havadayken teröristler tarafından yönünün değiştirilmiş olması ihtimali üzerinde duruyor. Tutuklanan örgüt üyelerinin bu sebeple uçakla ilgili bilgi sahibi olabileceği düşünülüyor.

8 Mart’ta 239 kişiyle kaybolan Malezya uçağının Hint Okyanusu’nun derinliklerine düştüğü tahmin ediliyor. Aradan geçen neredeyse 2 aya rağmen uçağa ilişkin herhangi bir parça bulunabilmiş değil. (Milliyet)

KAYIP UÇAKLA İLGİLİ 11 TERÖRİST TUTUKLAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hani nerede o amerikan teknolojisi. Kendini filmlerde pazarlar dururdu, istediği kişiyi ya da aracı birkaç saniye içinde uyduları ile takibe alırdı vs...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adam müslüman kardeşlerin asla silahli mücadele içinde olmadigini sadece siyasi dil kullandigini bilmiyor gelip burada yorum yapiyor ötüyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jön_habomcular ~ 10 yıl önce
isyan eden habomcular kaçırmış , yakalananlardan biri itiraf etmiş kesin bilgi yayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMEDIM MI ? ~ 10 yıl önce
Arkadaslar defalarca yazdim....kaybolan ucak falan yok...birileri bir yerlere bindirecek bu olayda sadece bahanesi !!! Senaryo cok basit...kriz ortami yaratilacak ..piyasalar alt üst olacak ve büyük sermayeciler yine KAZANACAK !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman ~ 10 yıl önce
İslamı ne hale getirdiler. Tüm dünyada terör ile yan yana anılır oldu. Niye? Çünkü 11 Eylülün mimarı ve başrol oyuncuları. Alın Afganistan, Libya, Cezair, Tunus, Mısır, Irak, en son Suriye... Müslüman Kardeşler diye bir tür türedi, Afrikanın kuzeyi, ortası, Ortadoğu kan gölü. Hem bu güzelim dinimizin adını kirletiyorlar, hem insanlığın. Bir el kaidesi, bir el musradı, bir bilmem nesi. İnsanı dinden soğutur bunlar. Eee ne beklenirdi, el kadar kızlara musallat olanlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salihli ~ 10 yıl önce
Ver yalami kim ölmüş. . Atin dinin ustune.. e bu inanca saldiri.. tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000