24 Şubat 2015, Salı 14:00:56

KAYIP UÇAK İÇİN ŞOK TESPİT!

National Geographic Kanalı yayınladığı belgeselde kaybolan Malezya uçağının rotasının bilinçli olarak Antartika'ya çevrildiği belirtildi.
  • Yoksa (bu işte parmağı olan) amerikanların yine bir oyunumu? Yani gerçeklerin aydınlatılmaması için milletin dikkatini ısrarla alakasız yere çevirmek. Çünkü herkes biliyorki o uçak güneye gitmedi. Ama bu dünyada zeki olanın değil, güçlü olanın gerçekleri geçerli. Biliyorsunuzki güçlü olan diyerleriyle dalga geçerek siyaha beyaz diyebiliyor...
  • 40 senedir ucuyorum inanilmasi anlasilmasi imkansiz bir kaza... En iyi duydugum aciklama fuzeyle veya baska bir ucakla carpisip batak sulara gomulmesi.. Bu bolgede cin hava kuvvetleri devamli ucuyor daha oncede yolcu ucaklarindan sikayet geldigi duyulmus Rotada ucarken cin savas ucaklarinin bolgede uctugu gorulmus..bence ya endonezyalilar veya cinliler bunu ortbas ediyor.
  • Sensasyon yaratmak icin spekulasyondan baska birsey degil. zavalli "uzman" haber yapmak icin bos bos konusuyor. Boyle insanlarin haber yapabilmesi veya belgesel cekebilmesi diger ciddi meslektaslar icin bir utanc olmali...
  • Nerde yayınlandı
  • Bremer yaslanmiş kafayı yemiş zannederim.
  • Belgesel yayınlandı, online video sitelerinden izleyebilirsiniz.

Dünyanın önde gelen uçak kazası uzmanlarından Malcolm Brenner, belgesel için yaptığı açıklamada MH370’in son telsiz bağlantısından sonra; ilk önce sola, ardından Batı’ya, daha sonra da Güney’e, yani Antarktika Kıtası’na doğru döndüğünü tespit ettiklerini açıkladı.

Brenner bu rota değişikliklerinin kokpitteki biri tarafından bilinçli olarak yapıldığına inandıklarını belirtti.

Gelecek ay yayınlanacak olan belgeselde, kayıp uçakla ilgili gizemi çözmeyi amaçlayan Brenner, “Bu kaza insanların havayolu ulaşımına 40 yıllık kariyerimde rastlamadığım düzeyde bir ilgi göstermesine neden oldu” dedi.

Avustralya Ulaşım Güvenliği Bürosu Şefi Martin Dolan, geçtiğimiz günlerde MH370 için yürütülen arama çalışmalarına  Mayıs ayında son verileceğini ancak ekibinin bu tarihe kadar kayıp uçağı bulacağına dair inancının tam olduğunu söylemişti.

KAYIP UÇAK İÇİN ŞOK TESPİT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Zeki vs güçlü ~ 9 yıl önce
Yoksa (bu işte parmağı olan) amerikanların yine bir oyunumu? Yani gerçeklerin aydınlatılmaması için milletin dikkatini ısrarla alakasız yere çevirmek. Çünkü herkes biliyorki o uçak güneye gitmedi. Ama bu dünyada zeki olanın değil, güçlü olanın gerçekleri geçerli. Biliyorsunuzki güçlü olan diyerleriyle dalga geçerek siyaha beyaz diyebiliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F100 ~ 9 yıl önce
40 senedir ucuyorum inanilmasi anlasilmasi imkansiz bir kaza... En iyi duydugum aciklama fuzeyle veya baska bir ucakla carpisip batak sulara gomulmesi.. Bu bolgede cin hava kuvvetleri devamli ucuyor daha oncede yolcu ucaklarindan sikayet geldigi duyulmus Rotada ucarken cin savas ucaklarinin bolgede uctugu gorulmus..bence ya endonezyalilar veya cinliler bunu ortbas ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
Sensasyon yaratmak icin spekulasyondan baska birsey degil. zavalli "uzman" haber yapmak icin bos bos konusuyor. Boyle insanlarin haber yapabilmesi veya belgesel cekebilmesi diger ciddi meslektaslar icin bir utanc olmali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nerde yayınlandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Online Video ~ 9 yıl önce
Online video sitelerinde var diye yazmıştım. Buda linki: https://www.youtube.com/watch?v=q8roFEgLbKE
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bremer yaslanmiş kafayı yemiş zannederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yayınlandı Bile ~ 9 yıl önce
Belgesel yayınlandı, online video sitelerinden izleyebilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000