22 Temmuz 2014, Salı 09:45:54

HOLLANDALILAR ÖFKELİ!

Hollanda’nın Rotterdam kentinde yüzlerce kişi Ukrayna’daki uçak faciasının kurbanları anısına sessiz yürüyüş düzenledi. Gösteriye katılanlar, Malezya Havayolları’na ait yolcu uçağında hayatını kaybeden 298 kişinin yasını tuttu.
  • afedersiniz ama neden bahsediyorsunuz ya. oradaki insanların ne savaşı , ne suçu ile ne alakası var ? iyice pisikolojimiz bozuldu bu işlerle. o zaman savaş durumu ilan etsinler ve tüm yabancılar potansiyel düşman olsun. bizde kafayı sıyıralım bu işlerle. Kötülük yapana kılıf uydurmayalım arkadaşlar kim kimin canını yaktı ise gerekçesi mahkemede halledilsin.
  • Asagidaki yorumlarin bazilari, Turkiyenin ne hallere dustugunun kanitidir. Ucakta 80 tane cocuk olmus millet gazzeden bosnadan bahsediyor. Patalojik bir durum.
  • Sap ile samanı karistirmak bu olsa gerek.bosnada katledilen muslamanlari katledenler bu uçakta ki vatandaslar degildi o zaman ki sirp ve hollanda hukumetiydi hatta ucakta olenlerin bazilari o yillarda dogmamisti bile. Ya da israil katliamlarina göz yumanlarda o ucaklardaki sivil vatandaslar olmayıp, hollanda parlementosunun uyeleri ve o ülkenin ekonomik oligark seckinleridir.bu oh iyi oldu diyenlerde sozum ona muhafazakar gecinen tipler ve en ufak bi islamin temel prensiplerinden olan adaletle karar vermeden yoksunlar..
  • 298 kişi için dinine bakmadan üzülmek lazım.. Garip garip Filistin İsrail hollanda yorumları.. Din üzerinden ırkçılık yapmamak lazım!!! Başbakandan her ogrendiginiz doğru demek değildir!!
  • Başka bir yorumcunun daha yazdığı gibi; Bosna'da Hollandalı BM askerleri müslümanlardan silahlarını topladılar ve onların gözetiminde Sırplar müslüman Boşnaklara "etnik temizlik" uyguladılar. O zaman hHollandılaların kılı kıpırdamadı. Şimdi kendi canları yanınca bağırıyorlar. Başkasının canı yanınca, üstelik bunda sorumluluk sahibi oldukları halde ses çıkarmayan Hollandalilar için şimdi ben de -maalesef- bir şey duyamayacağım.
  • 5000-8000 tane srebrenicada musluman erkeklerini Hollandanin Dutchbati koruyacagi yere sirplarin onune yem olarak attilar ve olduruludler,kimse burda Hollandada yazik oldu demedi. Israyilin en buyk destekcisi Hollanda orda her gun ateslerin icinde yakilan oldurulen bebekler,cocuklar icin yazik demio.Hollanda haberlerinde sanki suclu o kucuk mahsun bebeklermis gibi tek tarafli haber verio.simdi bir iki tane kendi insani oldu arkalari tutusdu,demekkine ates dustugu yeri yakarmis.Ben sadece Malezya havayollarinin muretabatina allahtan rahmet dilerim.Kimse boyle olumleri hak etmio elbette amma tabiki sende his etmen lazim boyle olaylarin ne kadar aci oldugunu.Muslumalari yahuduler kirarken hic problem yok bir iki tane kafir oldumu ayaklanirlar,bu nedenle hicde acimiom.
  • allah geride kalanlara sabır versin.
  • Yazik oldu yazik.! Pisi pisine ölüp gittiler...

MH17 sefer sayılı uçağın Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yaparken füze ile vurularak düşmesi hem üzüntü hem öfke yarattı: “Öfkeliyiz, çünkü bu savunmasız bir durum. Sivil havacılık bu çatışmanın bir tarafı değil, bu insanlar olayla alakasız. Bu çok üzücü.”

Vatandaşlarının yasına ortak olan Hollanda Kralı Willem-Alexander, dayanışma ve acıların paylaşılmasının önemini vurguladı: “Bu korkunç trajedi toplumumuzda onulmaz yaralar açtı. İzleri gelecek yıllar boyunca görünür olacak. Herşey çok kötü gittiğinde; dayanma gücünüz, merhamet duygunuz ve dayanışmanız çok önemlidir.”

Uçağın son seferi için havalandığı Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda da ölenler için bir anma köşesi oluşturuldu.

Bu arada olayla ilgili olarak Hollanda’da kapsamlı bir soruşturma başlatılmış durumda.













HOLLANDALILAR ÖFKELİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

hayret.. ~ 10 yıl önce
afedersiniz ama neden bahsediyorsunuz ya. oradaki insanların ne savaşı , ne suçu ile ne alakası var ? iyice pisikolojimiz bozuldu bu işlerle. o zaman savaş durumu ilan etsinler ve tüm yabancılar potansiyel düşman olsun. bizde kafayı sıyıralım bu işlerle. Kötülük yapana kılıf uydurmayalım arkadaşlar kim kimin canını yaktı ise gerekçesi mahkemede halledilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali turk. ~ 10 yıl önce
Asagidaki yorumlarin bazilari, Turkiyenin ne hallere dustugunun kanitidir. Ucakta 80 tane cocuk olmus millet gazzeden bosnadan bahsediyor. Patalojik bir durum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali turk ~ 10 yıl önce
Hollandali/turk yeni bir karisimmi bu? Arkadas kimlik krizindesin once kendini bul sonra yorum yap.
cehalet ~ 10 yıl önce
Sap ile samanı karistirmak bu olsa gerek.bosnada katledilen muslamanlari katledenler bu uçakta ki vatandaslar degildi o zaman ki sirp ve hollanda hukumetiydi hatta ucakta olenlerin bazilari o yillarda dogmamisti bile. Ya da israil katliamlarina göz yumanlarda o ucaklardaki sivil vatandaslar olmayıp, hollanda parlementosunun uyeleri ve o ülkenin ekonomik oligark seckinleridir.bu oh iyi oldu diyenlerde sozum ona muhafazakar gecinen tipler ve en ufak bi islamin temel prensiplerinden olan adaletle karar vermeden yoksunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
298 kişi için dinine bakmadan üzülmek lazım.. Garip garip Filistin İsrail hollanda yorumları.. Din üzerinden ırkçılık yapmamak lazım!!! Başbakandan her ogrendiginiz doğru demek değildir!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandalılar ~ 10 yıl önce
Başka bir yorumcunun daha yazdığı gibi; Bosna'da Hollandalı BM askerleri müslümanlardan silahlarını topladılar ve onların gözetiminde Sırplar müslüman Boşnaklara "etnik temizlik" uyguladılar. O zaman hHollandılaların kılı kıpırdamadı. Şimdi kendi canları yanınca bağırıyorlar. Başkasının canı yanınca, üstelik bunda sorumluluk sahibi oldukları halde ses çıkarmayan Hollandalilar için şimdi ben de -maalesef- bir şey duyamayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çarli ~ 10 yıl önce
dua et sen uçaktayken birisi o uçağı havaya uçurmaya çalışmasın !
........ ~ 10 yıl önce
5000-8000 tane srebrenicada musluman erkeklerini Hollandanin Dutchbati koruyacagi yere sirplarin onune yem olarak attilar ve olduruludler,kimse burda Hollandada yazik oldu demedi. Israyilin en buyk destekcisi Hollanda orda her gun ateslerin icinde yakilan oldurulen bebekler,cocuklar icin yazik demio.Hollanda haberlerinde sanki suclu o kucuk mahsun bebeklermis gibi tek tarafli haber verio.simdi bir iki tane kendi insani oldu arkalari tutusdu,demekkine ates dustugu yeri yakarmis.Ben sadece Malezya havayollarinin muretabatina allahtan rahmet dilerim.Kimse boyle olumleri hak etmio elbette amma tabiki sende his etmen lazim boyle olaylarin ne kadar aci oldugunu.Muslumalari yahuduler kirarken hic problem yok bir iki tane kafir oldumu ayaklanirlar,bu nedenle hicde acimiom.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü şans ... ~ 10 yıl önce
allah geride kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yazik oldu yazik.! Pisi pisine ölüp gittiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalak kardes ~ 10 yıl önce
Filstinli bebekler icinde yuruyceklermi?Holandanin Algemeen Dagblad gazetsi bugun Filistinden hic bahis etmio amma 27 tane israyilli asker sehit oldu diye yazio.Bu bizim millet yalakaliga ne kadar merakli yaa sanki bir hastalik.
hNS ~ 10 yıl önce
haber uçak vurulup düşmesi bizim millet hamas sevdalısı çıktı kendi şehidine bu kadar üzülmez bu tipler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000