20 Temmuz 2014, Pazar 11:05:18

ENKAZLA İLGİLİ KALINTILAR YOK EDİLİYOR!

Ukrayna, Rus yanlısı isyancıların, füzeyle düşürülen Malezya Havayolları’na ait yolcu uçağının enkaz mahalinde ‘suçlu olduklarını gösteren’ kanıtları yok etmekle suçladı.
  • Bölge üzerinde Rusya'nın askeri faaliyetleri için CIA'ye bağlı uyduların varlığı fısıltı gazetesinde konuşuluyor.Deliller yok olmaz ,sadece açıklanmaz.
  • Bize tahmin edemeyeceğimiz bir haber verin :))) bunu zaten biliyorduk :)

Kiev yönetimi, Doğu Ukrayna’daki ayrılıkçıları, füze saldırında düşürülen Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı Boeing 777-200 tipi yolcu uçağının enkaz mahalinde “uluslararası suçlara ilişkin” kanıtları yok etmeye çalışmakla suçladı.

Ukrayna yönetimi, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) gözlemcilerinin enkazı incelemesine izin vermeyen isyancıların, yolculardan 38’inin cesetlerini Donetsk’teki bir morga taşıdıklarını, ayrıca enkazın büyük parçalarını da Rusya’ya götürmeye çalıştıklarını öne sürdü.

İddiaları reddeden ‘Donetsk Halk Cumhuriyeti’nin ‘Başbakanı’ Aleksander Boroday, adamlarının enkaza dokunmadıklarını vurgularken, uçağın kara kutuları hakkında da herhangi bir bilgileri olmadığını söyledi. Rusya’yı da delilleri karartma konusunda isyancılara yardım etmekle suçlayan Kiev, uçağın kara kutularından birisinin isyancıların elinde olduğunu belirtmişti.

İsyancılar, uçaktaki 298 kişiye ait ceset parçalarının toplanması ve enkazın incelenmesi için, olay mahali ve çevresindeki 20 kilometrekarelik alanı ‘güvenli bölge’ ilan ettiklerini de duyurdu.

ENKAZLA İLGİLİ KALINTILAR YOK EDİLİYOR!

Yorumlar

... ~ 10 yıl önce
Bölge üzerinde Rusya'nın askeri faaliyetleri için CIA'ye bağlı uyduların varlığı fısıltı gazetesinde konuşuluyor.Deliller yok olmaz ,sadece açıklanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hah! ~ 10 yıl önce
Bize tahmin edemeyeceğimiz bir haber verin :))) bunu zaten biliyorduk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000