18 Temmuz 2014, Cuma 16:23:44

ENDONEZYA'DAN DÜŞEN UÇAKLA İLGİLİ SERT AÇIKLAMA

Malezya Havayolları'nın Ukrayna üzerindeyken düşen yolcu uçağıyla ilgili Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono, sert açıklamalarda bulundu.
  • Wings endonezyalısın galiba sen. Daha ne yazdığımı ne kasteddiğimi bile anlamamıssın yorum yazmışsın .
  • Ilk once kendi ulkesine baksin bu zirtapoz. Her turlu rüşvet , yalan dolan , hukuksuzluk ve uckagıt kendisinin baskan olduğu Endonezya'da var. Bir tarafta zengin çok zengin diğer tarafta fakir çok fakir. Anca konuşurlar . İş paraya gelince Müslümanın değil Hristiyan ve yahudinin yanında olur bunlar. Kendi bakanlarının yanında kendi tabirleri ile beyaz bir danışman yani işi götüren adam vardır. Bu danışmanlar ya kendilerini yıllarca sömüren Hollandali veya Avustralyalıdır. Var
  • Thy de israil ucuslarina devam etsin..dusurulmeden !
  • Helal olsun baskan ... Delikanli durun herkes haddini bilsin yeter! Zira hicbir sebep masum bir insan ewladinin oldurulmesinden daha haklin degildir!

Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono, Malezya Havayolları'na ait uçağın Ukrayna'da düşmesiyle ilgili olarak, "Uçak düşürüldüyse bu uluslararası hukuk ve savaş suçu ihlalidir. Failleri en ağır şekilde cezalandırılmalı" dedi.

Cumhurbaşkanı Yudhoyono, yaptığı açıklamada, Ukrayna-Rusya sınırında düşürüldüğü iddia edilen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının içinde biri bebek en az 12 Endonezya vatandaşının bulunduğunu söyleyerek bir an önce uluslararası soruşturma açılması çağrısında bulundu.

Ülkesinin uluslararası araştırma ekibine katılmak istediğini belirten Yudhoyono, Ukrayna- Rusya sınırı ve Gazze hava sahasında uçuş yapılmaması için yetkililere talimat verdiğini kaydetti.

İsrail'in Gazze'deki saldırılarına da değinen Yudhoyono, "İsrail, Gazze'ye kara harekatı başlattı. Uluslararası topluma, İsrail'in neden olduğu şiddeti durdurması için çağrıda bulunuyorum" diye konuştu.

ENDONEZYA'DAN DÜŞEN UÇAKLA İLGİLİ SERT AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Wings endonezyalısın galiba sen. Daha ne yazdığımı ne kasteddiğimi bile anlamamıssın yorum yazmışsın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ilk once kendi ulkesine baksin bu zirtapoz. Her turlu rüşvet , yalan dolan , hukuksuzluk ve uckagıt kendisinin baskan olduğu Endonezya'da var. Bir tarafta zengin çok zengin diğer tarafta fakir çok fakir. Anca konuşurlar . İş paraya gelince Müslümanın değil Hristiyan ve yahudinin yanında olur bunlar. Kendi bakanlarının yanında kendi tabirleri ile beyaz bir danışman yani işi götüren adam vardır. Bu danışmanlar ya kendilerini yıllarca sömüren Hollandali veya Avustralyalıdır. Var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wings ~ 10 yıl önce
sen iyimisin ,kardeşim bu saatte ne konuşoyorsun, apuk sapuk ,burda ucak düşmüş konu bu, bilgilerini kendine sakla
Thy ~ 10 yıl önce
Thy de israil ucuslarina devam etsin..dusurulmeden !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun baskan ... Delikanli durun herkes haddini bilsin yeter! Zira hicbir sebep masum bir insan ewladinin oldurulmesinden daha haklin degildir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000