23 Temmuz 2014, Çarşamba 09:19:20

DÜŞÜRÜLEN UÇAKTA ŞOKE EDEN İDDİALAR

Malezya Havayolları'na ait MH17 sefer sayılı uçağın geçen hafta Ukrayna'nın doğusunda düşmesinin ardından, birçok komplo teorisi ortaya çıktı. Teoriler arasında uçağın Illuminati tarafından, Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatmak için düşürüldüğü gibi sıra dışı görüşler yer alıyor.
  • Delinin biri kuyuya taş atmış kırk tane akıllı olayı çözememiş.
  • Bizde bunlara yöresel katkı yapalım, kesinlikle cemaat düşürdü, Ukrayna nin doğusunda okullarından atılan kendi yaptıkları füze ile düşürüp suçu Rusya'ya attılar, çünkü rusya geçen sene türkiye'nin isteği üzerine okulları kapanmıştı.. Nasil olmuş, isterseniz cia bağlantısıda ekleyebilirsiniz
  • Dünyanın en güçlü ailelerinden İngiliz Rosthchild, uçağın düşürülmesi emrini verdi. Çünkü Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika liderleri BRICS olarak IMF ve Dünya Bankası'na karşı bir fon kurdu. Bu banka, İngiltere ve ABD'yi çılgına çevirdi. Büyük bir kayba uğrayacak Rosthchild ailesi de, Ukrayna askerlerine dolaylı yoldan Putin'in uçağının vurulmasını iletti. Ukrayna ordusu da Putin'in uçağına çok benzeyen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağını yanlışlıkla vurdu. İki uçağın da birbirine bir hayli benzediği ve Malezya Havayolları'nın uçağından sadece 1 saat önce Putin'in uçağının aynı noktadan geçtiği belirtildi
  • Bayiliyorum su ralantilardan cikan conspiracy teorilerine.
  • İsrailin düşürtmüş olacağı kuvvetle muhtemel çünkü dikkati başka yöne çekmek istiyorlardı.
  • Ukrayna'da ayağınız taşa takılırsa bilin ki bu Soros' tandır.
  • Hollandanın ünlü bir sanatçısının uçağa binmeden önce biletini ve uçağın aprondaki fotosunu paylaşması kesinlikle bu teorileri çürütüyor...Uçağı vuran ülke çok açık bir şekilde rusyadır.
  • hollandada yolcular uçağa binerken kamera görüntüsü yokmu ? eğer o kamera arızalı imiş ve görüntü almamış denirse akla birşeyler gelir. Ama kamera yolcuyu uçağa binerken gösteriyorsa , o yolcular nerede ? ( Uçakta baştan beri ceset var dendiği için bu yorumu yaptım.) Ne işler ya , nerelere koşuyor bu insanlar ? Hayır olsun.
  • THY de de A330-200F var, Malaysia Airlines a ait olan, inşallah ona bişey olmaz!!
  • Uçakta ölenlerden biri hollanbdalı arkadaşımın arkadaşının çocuğuydu. Haber yayınlandığına birlikte iftar yemeğindeydik ve oda orda öğrendi durumu. Yani uçak düştü, ancak neden, kim ne amaçla düşürdü bunun netleştirilmesi lazım.

Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçağın geçen hafta Ukrayna’nın doğusunda düşmesinin ardından, internet komplo teoriyle çalkalanmaya başladı. Komplo teorisyenleri, Rusya üzerinde yoğunlaşan şüpheleri dağıtmak için sıra dışı fikirler öne sürdü. Komplo teorilerinden bazıları şu şekilde:

‘İlluminati Üçüncü Dünya Savaşı çıkarmak istedi’

Varlığı kanıtlanamayan ve Yeni Dünya Düzeni’ni oluşturmak amacıyla kurulduğuna inanılan İlluminati adlı grubun Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatmak istediğini belirtenler, uçağın “7” ile olan bağlantılarına dikkat çekiyor. Buna göre, MH17 sefer sayılı uçak bir Boeing 777’ydi ve ilk uçuşunu tam 17 yıl önce, 1997’de, yılın 7’inci ayı olan Temmuz’un 17’sinde gerçekleştirdi. 2014’ün rakamları toplandığında da (2+0+1+4) sonucun 7 olduğuna işaret eden teorisyenler, İlluminati’nin 7’yi “mükemmelliğin özü” olarak tanımladığını hatırlatıyor. Bu teoriyi savunanlar, savaşın çıkarılma gerekçesini ise doların kötü durumda olması şeklinde açıklıyor.

‘NATO Putin’e suikast düzenlemek istedi’

Bu komplo teorisine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, düşen MH17 sefer sayılı uçakla aynı zamanda ve aynı rotayı kullanan başka bir uçakta bulunuyordu. Putin’in uçağının MH17’yle “çok benzer renkler ve çizgiler” taşıdığını belirten komplo teorisyenleri, NATO’nun, Putin’in uçağı yerine yanlışlıkla MH17’yi düşürdüğüne inanıyor.

‘Uçağı, dikkatleri Gazze’den uzaklaştırmak için İsrail düşürdü’

Düşen uçakla ilgili ortaya çıkan komplo teorileri arasında en çok dikkat çekenlerden biri de uçağı İsrail’in düşürdüğü iddiası. İsrail’in, dünyanın dikkatini Gazze’ye düzenlediği saldırılardan başka bir yöne çekmek için MH17’yi düşürdüğünü savunan teorisyenler, “Uçak, ABD , İsrail, AB, Avustralya ve neo-Nazilerden destek alan Ukrayna Hükümeti tarafından düşürüldü” diyor.

‘AIDS’in kökenini saklamak için düşürüldü’

Uçağın düşmesi sonucu birçok HIV/AIDS araştırmacısının hayatını kaybettiğini işaret eden komplo teorisyenleri, saldırının “AIDS’in CIA tarafından yaratıldığını saklamak” için yapıldığını savunuyor. Teorisyenler, uçaktaki yolcuların bir kısmının bu “gerçeği” bildiğini ve bunun ortaya çıkmasını engellemek için de uçağın düşürüldüğünün altını çiziyor.

‘Uçağa cesetler yerleştirilmişti, pasaportlar yepyeniydi’

Bu komplo teorisini savunanlar, uçağın Ukrayna’yı Batı’ya yakınlaştırmak için düşürüldüğüne inanıyor. Bu teoriye göre, “ellerine geçen her fırsatta Rusya’yı suçlamak isteyenler”, uçağın kalkışından önce koltuklara cesetleri yerleştirmiş ve daha sonra uçağı düşürmüş olabilir. Öte yandan, teorisyenler kaza mahallindeki pasaportların yeni olduğuna işaret ediyor ve “Pasaportlar uçağın düşmesinden sonra oraya yerleştirildi” görüşünü savunuyor.

‘Uçağın enkazındaki cesetler günler önceden oradaydı’

 Rus ayrılıkçıların kumandanı Igor Girkin’in ortaya attığı iddia, teoriler arasındaki en “garip” olmasıyla dikkat çekiyor. Uçağın enkazının bulunduğu bölgedeki cesetlerin günler önceden orada olduğunu söyleyen Girkin, “Cesetler uçak havalanmadan oradaydı. Hatta, o kadar uzun süredir oradalardı ki kanları çekilmişti” dedi. Rus ayrılıkçı, cesetleri Ukrayna’nın yerleştirdiğini belirtirken, “Ukrayna’nın yapacağı rezilliklerin sınırı yok” sözleriyle ülkeyi suçladı.

‘Düşen uçak aslında Mart’ta kaybolan MH370’

 Komplo teorileri arasında yaratıcılığıyla çok konuşulan bu teoriye göre, Mart’ya kaybolan Malezya Havayolları’na ait MH370 sefer sayılı uçak aslında hiç kaybolmadı. Bu teoriyi savunanların açıklaması şu şekilde: “Uçak kayboldu gibi yansıtılsa da ABD’nin Diego-Garcia’daki askerî üssüne götürüldü. Daha sonra Hollanda’ya giden uçak, ona ihtiyaç duyulan gün ve saatte uçuşuna başladı. Uçağın içinde canlı insanlar yoktu, cesetler vardı. Pilotlar için ise iki senaryo var; uçakta ya hiç pilot yoktu ve otopilot vardı, ya da pilotlar uçağı düşüşe aldıktan sonra paraşütle atladı. Uçağa herhangi bir saldırı düzenlenmedi; CIA zaten onu bombalarla doldurmuştu.” (Radikal)

DÜŞÜRÜLEN UÇAKTA ŞOKE EDEN İDDİALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Delinin biri kuyuya taş atmış kırk tane akıllı olayı çözememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizde bunlara yöresel katkı yapalım, kesinlikle cemaat düşürdü, Ukrayna nin doğusunda okullarından atılan kendi yaptıkları füze ile düşürüp suçu Rusya'ya attılar, çünkü rusya geçen sene türkiye'nin isteği üzerine okulları kapanmıştı.. Nasil olmuş, isterseniz cia bağlantısıda ekleyebilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynelyakin ~ 10 yıl önce
Dünyanın en güçlü ailelerinden İngiliz Rosthchild, uçağın düşürülmesi emrini verdi. Çünkü Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika liderleri BRICS olarak IMF ve Dünya Bankası'na karşı bir fon kurdu. Bu banka, İngiltere ve ABD'yi çılgına çevirdi. Büyük bir kayba uğrayacak Rosthchild ailesi de, Ukrayna askerlerine dolaylı yoldan Putin'in uçağının vurulmasını iletti. Ukrayna ordusu da Putin'in uçağına çok benzeyen Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağını yanlışlıkla vurdu. İki uçağın da birbirine bir hayli benzediği ve Malezya Havayolları'nın uçağından sadece 1 saat önce Putin'in uçağının aynı noktadan geçtiği belirtildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
conspiracy ~ 10 yıl önce
Bayiliyorum su ralantilardan cikan conspiracy teorilerine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uyu ~ 10 yıl önce
uyumaya sen devam et....
xxlll ~ 10 yıl önce
İsrailin düşürtmüş olacağı kuvvetle muhtemel çünkü dikkati başka yöne çekmek istiyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Ukrayna'da ayağınız taşa takılırsa bilin ki bu Soros' tandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hollandanın ünlü bir sanatçısının uçağa binmeden önce biletini ve uçağın aprondaki fotosunu paylaşması kesinlikle bu teorileri çürütüyor...Uçağı vuran ülke çok açık bir şekilde rusyadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamera yokmu .. ~ 10 yıl önce
hollandada yolcular uçağa binerken kamera görüntüsü yokmu ? eğer o kamera arızalı imiş ve görüntü almamış denirse akla birşeyler gelir. Ama kamera yolcuyu uçağa binerken gösteriyorsa , o yolcular nerede ? ( Uçakta baştan beri ceset var dendiği için bu yorumu yaptım.) Ne işler ya , nerelere koşuyor bu insanlar ? Hayır olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY de de A330-200F var, Malaysia Airlines a ait olan, inşallah ona bişey olmaz!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek Olan ~ 10 yıl önce
Uçakta ölenlerden biri hollanbdalı arkadaşımın arkadaşının çocuğuydu. Haber yayınlandığına birlikte iftar yemeğindeydik ve oda orda öğrendi durumu. Yani uçak düştü, ancak neden, kim ne amaçla düşürdü bunun netleştirilmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000