06 Aralık 2014, Cumartesi 16:00:06

DÜŞÜRÜLEN UÇAK İÇİN ŞOKE EDEN İDDİA!

17 Temmuz'da Ukrayna'da düşen MH17 sefer sayılı uçakla ilgili Rusya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı.
  • Kirimla basi dertte olan rusya bir ucak dusurerek kendine ayri bir dert acmak istemez ucagi ukraynayi destekleyen para baronlarinin dusurtmus olacagi pek daha mumkun
  • romayıda hava trafik kontrolörleri yaktı zaten
  • Hic de şoke olmadim
  • Yaptırımlar iyice acıtmaya başlayınca suçu nasıl üstümüzden atarız diye hergün başka bir saçma iddia ortaya atıyorlar.

Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yaparken Ukrayna ordusu ile Rus yanlısı ayrılıkçılar arasında çatışmalar yaşanan Donetsk’te düşen Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçakla ilgili Rusya’dan bir iddia ortaya atıldı. Uçağın düşmesi sonucu 298 kişi hayatını kaybetmiş ve kazanın ardından Batı ve Rusya birbirlerine suçlamalar yöneltmişti.

Daily Mail’de yer alan habere göre, uçağı Ukrayna tarafının düşürdüğünü iddia eden Rus Komsomolskaya Pravda gazetesi, uçağa saldırının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i öldürmek için milyarder oligark Ihor Kolomoyskyi’nin emriyle gerçekleştiğini öne sürdü. Gazete, Kolomoyskyi’nin, Putin’in uçağının özel uçağıyla gideceği rotayı belirlediğini ve Ukrayna ordusuna Rus liderin öldürülmesi için talimat verdiğini belirtti.

Gazete, iddialarına kanıt olarak, MH17’yi takip eden Su-25 model savaş uçağının pilotu Dmitro Yakatsuts’un kazanın ardından hava trafik denetleyicisi Anna Petrenko’yla Dubai’ye gitmesini gösterdi. Radikal'de yer alan haberde; Petrenko’nun kaza anında Malezya Havayolları’na ait uçaktan sorumlu olduğu ifade edilirken, televizyon sunucusu Andrey Karaulov, “Kimse onları aramıyor. Bu, uçaktan sorumlu hava trafiği denetleyicisinin bir kazadan sonra acil olarak tatile gönderildiği dünyadaki ilk örnek. Hakkında soruşturma başlatılmadı bile. Bu 21’inci yüzyılın en büyük suçu ve çiftin nerede olduğu bilinmiyor” dedi.

DÜŞÜRÜLEN UÇAK İÇİN ŞOKE EDEN İDDİA!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kirimla basi dertte olan rusya bir ucak dusurerek kendine ayri bir dert acmak istemez ucagi ukraynayi destekleyen para baronlarinin dusurtmus olacagi pek daha mumkun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw he he ~ 9 yıl önce
romayıda hava trafik kontrolörleri yaktı zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Hic de şoke olmadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasssss..... ordan ~ 9 yıl önce
Yaptırımlar iyice acıtmaya başlayınca suçu nasıl üstümüzden atarız diye hergün başka bir saçma iddia ortaya atıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000