26 Temmuz 2014, Cumartesi 16:03:38

DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN ENKAZI YAĞMALANDI!

Rus ayrılıkçı Ekaterina Parkhomenko, Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına, "Amsterdam'dan rimel, daha doğrusu enkazdan" yazınca yoğun tepki çekti.
  • New generation piracy. Ne ilk nede son.
  • Ve insanlik biter...
  • yavrucum sonra seni ukraynalilar bulurlarsa o rimeli...anlarsin ya !!!
  • değer yargılarının estetik kaygılar karşısında nasıl yıkıldığını görüyoruz tekrar. Yaptığı utanç verici bir eylem ancak göreceli olarak güzelliğinden ötürü affedilme şansı epey yükseliyor insanlar nezdinde. Haberi okuduktan sonra çirkin bir kadın görseydik yorumlar daha farklı olurdu herhalde.
  • Kız doğru dürüst yazmış yine yağmacıdan diye. Bizim memleketde başımızdaki yağmacılar hala gözümüzün içine baka baka yalancılığa devam!!!
  • Rimele ihtiyacın yok. Psikopatsın ama güzelsin. You don't need a mascara. You are both pscyhopats and beauty
  • Bi dusunun -dusen ucak kaybolan ucak mi degil mi ? - o ucakta neden bir kurtulan olmadi acaba yarali dahi - dusen ucaga neden 1 gun boyunca kimse yaklastirilmadi sozde yaklastirilmadi ? -yaklastirmayanlar neden kaza en kazazina yakindi? - ucak komple yanmis filan ne tesadufse pasaportlar enkazin ustunde hic yanmadan yipranmadan enkaz ustunde oylesine duruyormus!! -diger kaybolan ucakta kiymetli ve amerikan hukumetini korkutan bir cihaz gelistiren muhendis grubu vardi.acikliyim ( herhangi bir ucakta o cihaz calistirilirsa o ucak hic bir radar sistemine takilmadan o ulke havasahasina girebiliyor f-15,f-16,kargo ucagi,yolcu ucagi,vs.. ) BU YASANANLARİN HEPSİ TESADUF MU.
  • güzel diye peşlerine düşüyoruz ama aslında malzeme bu. Allah bunların eline bırakmasın kimseyi
  • Rus ırkı kadar sayko psikopat bir ırk daha yok 2.dünya savaşında japonların bile aklı aklı çıkıyordu ruslar adaya çıkarsa diye hakikaten kadını erkeği psikopat.
  • kız tas gibi bence ukraynalılara da Türkiye kapısını acmalı. sokaklar parklar sahiller suriyeli doldu Büyük türkiye olarak tüm savasta zarar görenlere kapılar acılmalı .

Malezya Havayolları’na ait MH17 sefer sayılı uçağın düşmesinin ardından Batı’nın şüpheleri Rus ayrılıkçılar üzerinde yoğunlaşmıştı. Rus ayrılıkçıların enkazdan eşyalar çaldığı görüntüler ise çok konuşulmuştu.

Rus ayrılıkçı Ekaterina Parkhomenko ise Instagram’da paylaştığı fotoğrafla yoğun tepki çekti.

'SANIRIM ANLADINIZ'

Uçağın düştüğü bölgeye yakın olan Torez’den Parkhomenko, Instagram’da paylaştığı pembe rimel fotoğrafının altına “Amsterdam’dan rimel, daha doğrusu enkazdan. Sanırım anladınız” yazdı. Rimeli sürdükten sonra çekildiği iki selfie de bulunan fotoğrafın altına, ayrılıkçının takipçileri rimele nasıl ulaştığını ve şaka yapıp yapmadığını sordu. Parkhomenko ise, “Rimeli yağmacı bir tanıdığım bana verdi” yanıtını verdi. Profilinde kendini “Ukraynalı her şeyden nefret eden ve midesi bulanan bir ayrılıkçı” olarak tanımlayan kadına çok sayıda kişi tepki verdi. 

DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN ENKAZI YAĞMALANDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
New generation piracy. Ne ilk nede son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ve insanlik biter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
yavrucum sonra seni ukraynalilar bulurlarsa o rimeli...anlarsin ya !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
miketwoalfa ~ 10 yıl önce
değer yargılarının estetik kaygılar karşısında nasıl yıkıldığını görüyoruz tekrar. Yaptığı utanç verici bir eylem ancak göreceli olarak güzelliğinden ötürü affedilme şansı epey yükseliyor insanlar nezdinde. Haberi okuduktan sonra çirkin bir kadın görseydik yorumlar daha farklı olurdu herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kız doğru dürüst yazmış yine yağmacıdan diye. Bizim memleketde başımızdaki yağmacılar hala gözümüzün içine baka baka yalancılığa devam!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rimele ihtiyacın yok. Psikopatsın ama güzelsin. You don't need a mascara. You are both pscyhopats and beauty

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi dusunun -dusen ucak kaybolan ucak mi degil mi ? - o ucakta neden bir kurtulan olmadi acaba yarali dahi - dusen ucaga neden 1 gun boyunca kimse yaklastirilmadi sozde yaklastirilmadi ? -yaklastirmayanlar neden kaza en kazazina yakindi? - ucak komple yanmis filan ne tesadufse pasaportlar enkazin ustunde hic yanmadan yipranmadan enkaz ustunde oylesine duruyormus!! -diger kaybolan ucakta kiymetli ve amerikan hukumetini korkutan bir cihaz gelistiren muhendis grubu vardi.acikliyim ( herhangi bir ucakta o cihaz calistirilirsa o ucak hic bir radar sistemine takilmadan o ulke havasahasina girebiliyor f-15,f-16,kargo ucagi,yolcu ucagi,vs.. ) BU YASANANLARİN HEPSİ TESADUF MU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
off ~ 10 yıl önce
valla bitmediniz!
... ~ 10 yıl önce
güzel diye peşlerine düşüyoruz ama aslında malzeme bu. Allah bunların eline bırakmasın kimseyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alayı 46 ~ 10 yıl önce
Rus ırkı kadar sayko psikopat bir ırk daha yok 2.dünya savaşında japonların bile aklı aklı çıkıyordu ruslar adaya çıkarsa diye hakikaten kadını erkeği psikopat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlız ~ 10 yıl önce
kız tas gibi bence ukraynalılara da Türkiye kapısını acmalı. sokaklar parklar sahiller suriyeli doldu Büyük türkiye olarak tüm savasta zarar görenlere kapılar acılmalı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000