19 Ekim 2014, Pazar 15:48:15

ALMANLAR DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN SORUMLUSUNU BULDU!

Almanya'nın dış istihbaratından sorumlu Federal İstihbarat Teşkilatı’nın (BND), Ukrayna'nın doğusunda Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının temmuz ayında düşürülmesinden Rusya yanlısı ayrılıkçıları sorumlu tuttuğu öne sürüldü.
  • Yalama almanlar amerikalilar la bir olup rusyanin burnunun dibindeki ukrayna ya gurcistana kadar karisiyorlar , ama rus milleti araplara yada ezdiginiz diger milletlere benzemez .
  • Rothschild'ın önde gelen adamlarından Sorosun Ukrayna'yı nasıl birbirine katarken, tesadüf bu ya Moody's den Rusya'nın kredi notu düşürüldüğü haberi de geldi.Rusya bölgede kurulacak İkinci İsrail olan kürdistana Türkiye'den fazla savaş vermektedir.Düşen petrol fiyatları ile de (Rusya için kritik eşik 75USD/varil)yakında al kürdistanı ,ver Ukraynayı der mi bilemem.Almanya'ya bu tespitin hele hele ATC konuşmaları ile uydu görüntüleri kamuoyuna açıklanmadan,CIA'nin bürosu BND tarafından yapılan yönlendirme açıklaması ile ilk olarak doğalgaz ile Almanya soğuk bir kış ve LH'nın ne zarar ne de kar yazdığı ER uçuşlarının Sibirya havasahasının kapatılması ile katmerli zarar yazacağı ortadır.ABD ve AB'nin PKK, PJAK, PYD yardımları ortadadır.Türkiye açısından müttefiklik tanımı tekrar yapılmalı , İncirlik'i isteyen ABD'ye muadil havaüssü Erbil adres olarak gösterilmeli, sınır çift taraflı kapatılmalı ve havasahası kesinlikle açılmamalıdır.Günümüzün en büyük savaşı TARAF OLMAMAKTADIR.
  • Bencede bu iş rusyanın işi. Moskovada yaşayan biri olarak böyle düşğnüyorum. Ama adım gibide eminimki kimse rusyaya sen düşürdün diyemez. Hatta diyemez.
  • Bu iş kesinlikle Ukrayna'nın işi ve buyüzden Rusya sürekli her platformda bu konuyu Gündeme getiriyor ama nedense Avrupa'lı araştırmacılar kule /uçak konuşmalarını dahi yayınlamadılar ,çünkü o uçağın o gün orada neden bulunduğunun cevabı Ukrayna yetkililerinde
  • Almanya önce grevelerle uğraşsın
  • Diger malezya ucagindan haber yok mu birde birsey daha var bu ucak düstü yandi vs.. Ucak yandiktan sonra sözde ucaktaki yolcularin pasaportlari hic yanmamis yipranmamis pasaportlar enkaz üzerinde ve cevresinde ne geziyordu bunun arastirmasini yapsinlar.yeni bir pasaport cilti kağıdı mi cikti yoksa yanmaz yipranmaz toz tutmaz pasaport. Bu yilan hikayesinin ucu biryerden cıkıcak halen beklemedeyiz.
  • Uçağı rusya vurdu. Aksi iddia edilemez.

Alman Der Spiegel dergisinde yer alan habere göre, BND, yaptığı ayrıntılı analizler sonucunda, Ukrayna’daki Malezya uçağının düşürülmesinden Rusya yanlısı ayrılıkçıların sorumlu olduğu sonucuna vardı.

Haberde, BND Başkanı Gerhard Schindler'in 8 Ekim'de Federal Meclis (Bundestag) Denetleme Kurulu üyelerine konuya ilişkin çok sayıda belge sunduğu belirtildi.

Belgelere göre, Rusya yanlısı ayrılıkçılar, 17 Temmuz‘da bir Ukrayna üssünden Rus hava savunma sistemini kullanarak doğrudan uçağı vuracak bir füze fırlattı.

Temmuz ayında düşürülen uçakta dördü Alman ve çoğu Hollandalı olmak üzere 298 yolcu ve mürettebat hayatını kaybetmişti.

Karlsruhe'deki  Federal Başsavcılık, olayla ilgili soruşturma açmıştı.

Hollanda, Malezya uçağının düşürülmesiyle ilgili uluslararası soruşturmanın başkanlığını üstlenmişti.

ALMANLAR DÜŞÜRÜLEN UÇAĞIN SORUMLUSUNU BULDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yalama almanlar amerikalilar la bir olup rusyanin burnunun dibindeki ukrayna ya gurcistana kadar karisiyorlar , ama rus milleti araplara yada ezdiginiz diger milletlere benzemez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
Rothschild'ın önde gelen adamlarından Sorosun Ukrayna'yı nasıl birbirine katarken, tesadüf bu ya Moody's den Rusya'nın kredi notu düşürüldüğü haberi de geldi.Rusya bölgede kurulacak İkinci İsrail olan kürdistana Türkiye'den fazla savaş vermektedir.Düşen petrol fiyatları ile de (Rusya için kritik eşik 75USD/varil)yakında al kürdistanı ,ver Ukraynayı der mi bilemem.Almanya'ya bu tespitin hele hele ATC konuşmaları ile uydu görüntüleri kamuoyuna açıklanmadan,CIA'nin bürosu BND tarafından yapılan yönlendirme açıklaması ile ilk olarak doğalgaz ile Almanya soğuk bir kış ve LH'nın ne zarar ne de kar yazdığı ER uçuşlarının Sibirya havasahasının kapatılması ile katmerli zarar yazacağı ortadır.ABD ve AB'nin PKK, PJAK, PYD yardımları ortadadır.Türkiye açısından müttefiklik tanımı tekrar yapılmalı , İncirlik'i isteyen ABD'ye muadil havaüssü Erbil adres olarak gösterilmeli, sınır çift taraflı kapatılmalı ve havasahası kesinlikle açılmamalıdır.Günümüzün en büyük savaşı TARAF OLMAMAKTADIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bencede bu iş rusyanın işi. Moskovada yaşayan biri olarak böyle düşğnüyorum. Ama adım gibide eminimki kimse rusyaya sen düşürdün diyemez. Hatta diyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu iş kesinlikle Ukrayna'nın işi ve buyüzden Rusya sürekli her platformda bu konuyu Gündeme getiriyor ama nedense Avrupa'lı araştırmacılar kule /uçak konuşmalarını dahi yayınlamadılar ,çünkü o uçağın o gün orada neden bulunduğunun cevabı Ukrayna yetkililerinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Almanya önce grevelerle uğraşsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Diger malezya ucagindan haber yok mu birde birsey daha var bu ucak düstü yandi vs.. Ucak yandiktan sonra sözde ucaktaki yolcularin pasaportlari hic yanmamis yipranmamis pasaportlar enkaz üzerinde ve cevresinde ne geziyordu bunun arastirmasini yapsinlar.yeni bir pasaport cilti kağıdı mi cikti yoksa yanmaz yipranmaz toz tutmaz pasaport. Bu yilan hikayesinin ucu biryerden cıkıcak halen beklemedeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MH ~ 9 yıl önce
Uçağı rusya vurdu. Aksi iddia edilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000