28 Mart 2015, Cumartesi 12:33:16

YOLCU BAŞINA 50 BİN EURO TAZMİNAT

Lufthansa kendisine bağlı Germanwings uçağında hayatını kaybedenlerin ailelerine yolcu başına 50 bin euro tazminat ödeyeceğini açıkladı.
  • Bu işte bir bit yenig var hemen pilot ya teknik agrıza ise? Lufthansaya cok paraya patlar veya Airbus şirketine tabbi en kolay olay pilot suclu biraz rekorderlerde oynama sonradan olay bitti suçlu bulundu ve 50 bin euro ile kitap kapandı!!!!! Bir düşünün
  • 50.000 EUR şimdilik verilmiş. Laf !!! Terbiyesizlik
  • Bizde de ne pilotlar var bir bilseniz.....
  • Simdi pilot hiristiyan bu adam terorist oluyor. Peki bu hiristiyan pilotlar teroristmi degilmi nasil bi yaptir uygulutacaklar.
  • Ütopya, aslında olmayan, tasarlanmış olan ideal toplum şekli anlamı taşır. Bu düşünce erbabına da Ütopik denir. Elbette böyle bir şey yok. En azından bu kazadan sonra öğrendik ki; İki dünya savaşı kaybedip, ertesinde dünyanın en güçlü ekonomilerinden birini kurmuş olan Alman Toplumu dahi hala Ütopya kurabilmiş değiller. Ne olabilirdi? Rapor ve reçete verilenlerin kimlik bilgileri ilgili devlet kurumlarına (bu örnekte Alman Sivil Havacılığına) anında bildirilebilirdi. Burada pekala Selective System uygulaması yapılabilirdi. İhtiyaç doktorun önüne konulacak bir bilgisayar ve internet bağlantısı. Gerisini programlar halleder. Şimdi bu pilot zaten sağlıklı düşünebilse raporu varken uçuşa gitmez, bildirirdi. Eğer amirleri veya iş arkadaşları doktora gideceğini biliyorlar ve ilgilenmemişler, dahası uçuş yapılsın diye bir de baskı yapmışlar ise işte o zaman durum Ütopyadan çok çok uzaklaştırır. Sözün özü gizlilik iyidir ama o kadarda iyi değil. Açık sözlü, şeffaf, dürüst olmak daha da iyidir.
  • Satanist takvimine bir göz atın derim. Takvimin içeriğinde 24 Mart'ta 16 öğrenciden bahseder. Uçak ne tesadüf 24 Martta düştü ve içinde 16 tane öğrenci vardı.
  • full akbil verin bari, 50bin le telafi edemezsiniz.....
  • Bir pilotun aciklamasi vardi psikolojik testler evet yapiliyor fakat hicbir pilot lisansini kaybetmemek icin herhangi bir rahatsizliklarini dile getirmiyorlarmis ,ama bir musluman,turk pilot olsaydi coktan isten atilirdi
  • Acil ihtiyaçlar için ödenen miktar güzel fakat daha büyük tazminatlardan kurtulmak için hem airbus hem lufthansa bu olayda spekülasyon yapıyor sanki, süre kazanmaya calisiyorlar bence net sebebi çoktan çöZdüler.
  • Düşüş nedenini pilota bağladılar, Airbus yırttı, pilot raporunu şirketten gizledi, şirket yırttı. Suçlu gene personel. Adamın eğitimi depresyon nedeni ile kesilmiş, koca (!) DLR bunu sorgulamadan adamın şirkete alınmasına OK vermiş. Muhtemelen pilot Alman olduğu için, 'normal bu herkesin başına gelebilir' demişlerdir. Ama bir Türk olsaydı bundan pilot olmaz yaftası vurulurdu. Daha AirAsia'yı açıklayamadılar nasıl olduysa 2 günde tüm olay çözüldü. Tamamen bir algı operasyonu...

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, ailelere acil finansman desteği sağlamak için 50 bin euro tazminat ödemeye karar verdi. Uçağın enkazında ceset arama çalışmaları halen sürüyor.

Bu çalışmaların 2 hafta devam edebileceği belirtildi. Barselona-Düsseldorf seferini yaparken salı günü düşen uçakta 144 yolcu ve altı uçuş personeli hayatını kaybetmişti.

Savcılık, yardımcı pilot Andreas Lubitz'in uçağı kasten düşürdüğü sonucuna varmıştı. Alman pilotun psikolojik sorunları olduğu ve bu hastalığını çalıştığı şirketten gizlediği belirtiliyor.

YOLCU BAŞINA 50 BİN EURO TAZMİNAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu işte bir bit yenig var hemen pilot ya teknik agrıza ise? Lufthansaya cok paraya patlar veya Airbus şirketine tabbi en kolay olay pilot suclu biraz rekorderlerde oynama sonradan olay bitti suçlu bulundu ve 50 bin euro ile kitap kapandı!!!!! Bir düşünün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
50.000 EUR şimdilik verilmiş. Laf !!! Terbiyesizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizde de ne pilotlar var bir bilseniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Simdi pilot hiristiyan bu adam terorist oluyor. Peki bu hiristiyan pilotlar teroristmi degilmi nasil bi yaptir uygulutacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ütopik ~ 9 yıl önce
Ütopya, aslında olmayan, tasarlanmış olan ideal toplum şekli anlamı taşır. Bu düşünce erbabına da Ütopik denir. Elbette böyle bir şey yok. En azından bu kazadan sonra öğrendik ki; İki dünya savaşı kaybedip, ertesinde dünyanın en güçlü ekonomilerinden birini kurmuş olan Alman Toplumu dahi hala Ütopya kurabilmiş değiller. Ne olabilirdi? Rapor ve reçete verilenlerin kimlik bilgileri ilgili devlet kurumlarına (bu örnekte Alman Sivil Havacılığına) anında bildirilebilirdi. Burada pekala Selective System uygulaması yapılabilirdi. İhtiyaç doktorun önüne konulacak bir bilgisayar ve internet bağlantısı. Gerisini programlar halleder. Şimdi bu pilot zaten sağlıklı düşünebilse raporu varken uçuşa gitmez, bildirirdi. Eğer amirleri veya iş arkadaşları doktora gideceğini biliyorlar ve ilgilenmemişler, dahası uçuş yapılsın diye bir de baskı yapmışlar ise işte o zaman durum Ütopyadan çok çok uzaklaştırır. Sözün özü gizlilik iyidir ama o kadarda iyi değil. Açık sözlü, şeffaf, dürüst olmak daha da iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bootmasterrecord ~ 9 yıl önce
Satanist takvimine bir göz atın derim. Takvimin içeriğinde 24 Mart'ta 16 öğrenciden bahseder. Uçak ne tesadüf 24 Martta düştü ve içinde 16 tane öğrenci vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bonkör adamlar ~ 9 yıl önce
full akbil verin bari, 50bin le telafi edemezsiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flugangst ~ 9 yıl önce
Bir pilotun aciklamasi vardi psikolojik testler evet yapiliyor fakat hicbir pilot lisansini kaybetmemek icin herhangi bir rahatsizliklarini dile getirmiyorlarmis ,ama bir musluman,turk pilot olsaydi coktan isten atilirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok iyi ~ 9 yıl önce
Acil ihtiyaçlar için ödenen miktar güzel fakat daha büyük tazminatlardan kurtulmak için hem airbus hem lufthansa bu olayda spekülasyon yapıyor sanki, süre kazanmaya calisiyorlar bence net sebebi çoktan çöZdüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaci ~ 9 yıl önce
Düşüş nedenini pilota bağladılar, Airbus yırttı, pilot raporunu şirketten gizledi, şirket yırttı. Suçlu gene personel. Adamın eğitimi depresyon nedeni ile kesilmiş, koca (!) DLR bunu sorgulamadan adamın şirkete alınmasına OK vermiş. Muhtemelen pilot Alman olduğu için, 'normal bu herkesin başına gelebilir' demişlerdir. Ama bir Türk olsaydı bundan pilot olmaz yaftası vurulurdu. Daha AirAsia'yı açıklayamadılar nasıl olduysa 2 günde tüm olay çözüldü. Tamamen bir algı operasyonu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000