17 Aralık 2011, Cumartesi 09:07:56

YİNE LUFTHANSA YİNE MOTOR ARIZASI

Motoru arızalanan Lufthansa uçağı Domodedovo’ya acil iniş yaptı.
  • 50 kere dedim bu işin hamamdan başka çözümü yok Lutfhansa kaptan yardımcı pilotlar bayan erkek kabin ekibi amiri çalışanı kim var kim yok hamama gidecek başka türlü bitmez bu motor arızaları
  • aynı şey bizim THY nin başına gelse avrupada SAFA check lerin sonu gelmezdi,yabancı pilotlar aleyhimizde konuştu diye bile danimarka da bir senede yapılan toplam SAFA kadar kontrol birgün de yapılmış. bu arada bu haber thy tekniğe laf sokanlara itaf olunur,adamlar deve kesiyor desenizde işlerini canla başla yapıyorlar..
  • adam gibi teknik ile crm yapılmaz ise bunlar olur. acaba technical logbook incelendi mi uçuş öncesi? askerler crm'e önem vermezse olacağı bu.
  • Almancı arkadasa yurtdısında yasayan biri olarak katılmamak elde degil..biz yeterki isteyelim herseyi yaparız daha iyisini bile yaparız..ayrıca bugun Lufthansa ile Thy hemen hemen aynı yogunlukta ucuyorlar..
  • Yıllarca Almanyada yasamıs ve calısmıs biri olarak soyluyorum, Turkler isterse her seyin en iyisini yapabilecek kudret ve kabiliyettedir...yeterki istesinler. Bu sitede her fırsatta yabancıları ovenve hayranlık duyan kişiler beni hayretler ıcınde bırakıyo.....
  • Binali Yildirim istifa. Lufthansa'da olsa bile is bize yikilmali. Nerde o kelle avcilari, hadi bari bu sekilde golu atin.
  • Ben de bu uçaktaydım.Kalkıştan sonra hiç bir çarpma yada patlama sesi duymadık motordan.ancak kalkalı 20 dakika olmuştu ki kaptan anons geçti ve geri dönmemiz gerektiğini bildirdi.arızayla igili bilgilendirmedi.ancak daha sonra motor sesinde bir azalma oldu.kabindeki herkes bunu anladı.sanırım orada zarar görmemesi için motor kapatıldı.uçakta ciddi bir panik havası oluşmadı.çok şükür sağ salim indik.uçakta 5 türk vardı.bilgilerinize arz ederim..
  • nolcak bu lufthansanın hali?
  • yorumum 10.25 inkinle bire bir aynı, niye yayınlamıon?
  • cok ucurursan ariza orani da bu sayiya gore dogru orantili olarak artar.lufthansa dunyada teknik bakimin ve egitimin bir numarasidir.diger tum sirketler onu referans alir.motor arizasinin cok olup olmadigini lufthansa ayarinda ucan sirketlerle karsilastirma yaparak anlayabilirsiniz.
Lufthansa Havayolları'na ait A-320 Airbus tipi yolcu uçağı dün akşam 17:20 sıralarında havalandıktan kısa bir süre sonra arızalandı. Uçağın Moskova’daki Domodedovo Havaalanı’na acil iniş yaptığı öğrenildi.

Moskova-Frankfurt seferini yapan Lufthansa Havayolları'na ait A320 tipi uçağın inişin ardından bakıma alındığı, yolcuların Frankfurt'tan getirilen başka bir uçakla seferlerine devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, "Lufthansa motorları S.O.S veriyor" başlığıyla geçtiğimiz gün yayınladığımız haberde yaşanan ve yaşanabilecek motor arızalarından bahsetmiştik.

Lufthansa Havayolları'nın Moskova'da yaşadığı bu arıza 2011 senesi içinde basına yansıyan 22. motor arızası olarak kayıtlara geçti. 
YİNE LUFTHANSA YİNE MOTOR ARIZASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
50 kere dedim bu işin hamamdan başka çözümü yok Lutfhansa kaptan yardımcı pilotlar bayan erkek kabin ekibi amiri çalışanı kim var kim yok hamama gidecek başka türlü bitmez bu motor arızaları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aynı şey bizim THY nin başına gelse avrupada SAFA check lerin sonu gelmezdi,yabancı pilotlar aleyhimizde konuştu diye bile danimarka da bir senede yapılan toplam SAFA kadar kontrol birgün de yapılmış. bu arada bu haber thy tekniğe laf sokanlara itaf olunur,adamlar deve kesiyor desenizde işlerini canla başla yapıyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adam gibi teknik ile crm yapılmaz ise bunlar olur. acaba technical logbook incelendi mi uçuş öncesi? askerler crm'e önem vermezse olacağı bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Almancı arkadasa yurtdısında yasayan biri olarak katılmamak elde degil..biz yeterki isteyelim herseyi yaparız daha iyisini bile yaparız..ayrıca bugun Lufthansa ile Thy hemen hemen aynı yogunlukta ucuyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıllarca Almanyada yasamıs ve calısmıs biri olarak soyluyorum, Turkler isterse her seyin en iyisini yapabilecek kudret ve kabiliyettedir...yeterki istesinler. Bu sitede her fırsatta yabancıları ovenve hayranlık duyan kişiler beni hayretler ıcınde bırakıyo.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Binali Yildirim istifa. Lufthansa'da olsa bile is bize yikilmali. Nerde o kelle avcilari, hadi bari bu sekilde golu atin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben de bu uçaktaydım.Kalkıştan sonra hiç bir çarpma yada patlama sesi duymadık motordan.ancak kalkalı 20 dakika olmuştu ki kaptan anons geçti ve geri dönmemiz gerektiğini bildirdi.arızayla igili bilgilendirmedi.ancak daha sonra motor sesinde bir azalma oldu.kabindeki herkes bunu anladı.sanırım orada zarar görmemesi için motor kapatıldı.uçakta ciddi bir panik havası oluşmadı.çok şükür sağ salim indik.uçakta 5 türk vardı.bilgilerinize arz ederim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nolcak bu lufthansanın hali?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorumum 10.25 inkinle bire bir aynı, niye yayınlamıon?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
cok ucurursan ariza orani da bu sayiya gore dogru orantili olarak artar.lufthansa dunyada teknik bakimin ve egitimin bir numarasidir.diger tum sirketler onu referans alir.motor arizasinin cok olup olmadigini lufthansa ayarinda ucan sirketlerle karsilastirma yaparak anlayabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000