21 Temmuz 2010, Çarşamba 15:40:21

Yenişehir'e otobüs seferleri başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Lufthansa Havayolları'nın Münih–Bursa arasında başlatacağı tarifeli seferlerde, vatandaşların Yenişehir Havaalanı'na ulaşımda sorun yaşamaması için otobüs seferleri başlatıyor.
  • cok iyi olmus diyorum ama,bizim turklerin akli ileriye donuk calismiyor,hemen otobus seferleriyle gecistirmek istiyor,tren yolu agi veya tramway agini yapacaksinki yolcular huzurlu olsun bugun 2 ucak iner yarin 10 ucak iner yani sistem iyi olunca talep artar,boylece bursa havaalani egenin yarisinin hava alanini kullanmasina yardimci olur,ulkemizin ekonomisini 2ye katlar.beyi islemiyor.dunyanin hangi hava alanina giderseniz gidin kesinlikle rayli sistem vardi,turkiyede ise yayli beyin var nereye uzatirsan oraya gidiyor.son bir sozumde bursa buyuk sehir belediye baskanina,lutfen gecici olarak servis yapma kalici bir sistem yap.ililimizin nufusu buyuyor buyuk yatirmlar yapin lutfen.gurbetten biri(INGILTEREDEN)cok memnun kaldim.ama yetersiz.
  • eğer bursa yenişehir i kullanacaksa bursa yenişehir arasında raylı sistem gereklidir. hatta ikinci aşamada yenişehir bilecik hattı da gerekir. palyatif çözümleri bir kenara bıraksınlar...
  • Lufthansa'nın Münih/Bursa/Münih uçuşunu koyması, Bursa'ya kazandırdı. Böylece Bursa 'nın, Türkiye'nin 4. büyük ili olduğu da tescillendi. Bu uçuşla, Bursa çok büyük önem kazandı, Lufthansa kazandı ama ne yazıkki THY kaybetti. Hayırlı olsun.
  • Airporthaber , her Yenişehir haberinde şu fotoğrafımı kullanıyorsunuz ya, çok mutlu oluyorum. Çok beğendiniz galiba :) Sorun yok, kullanın.
  • bakalım bursa-yenişehir minibüsçüleri bu işe ne diyecek !
  • bursa için sevindirici bir haber...izmir-bursa hattı için de gelişmeleri bekliyoruz...

Uçuş saatlerine göre planlanan otobüs seferleri ile vatandaşların Yenişehir Havaalanı'na ve Bursa'ya ulaşımlarında herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan kent içi ulaşım ağını genişletecek projeleri hayata geçirirken, diğer taraftan Bursa'nın diğer kentler ve Avrupa ile bağlantısını sağlayacak hava ulaşımına da destek veriyor. Bursa ile Münih arasında tarifeli uçak seferlerini 1 Ağustos'ta başlatacak olan Lufthansa Havayolları'na da bu anlamda destek sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, uçuş saatlerine göre planlanan otobüs seferlerini 2 Ağustos'ta başlatacak.

Yenişehir Havaalanı'ndan saat 04.10'da Münih'e hareket edecek olan uçak için Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden saat 01.00'de hareket edecek olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, Merinos, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kestel duraklarından alacağı yolcularla havaalanına ulaşacak.

Her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak yapılacak seferlerde Münih'ten 21.45'te havalanacak olan uçak, saat 01.15'te ise Yenişehir Havaalanı'nda olacak. Bu saatte havaalanında hazır bekleyecek olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, aynı güzergahı takip ederek vatandaşları Bursa'ya ulaştıracak.

Yenişehir'e otobüs seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
cok iyi olmus diyorum ama,bizim turklerin akli ileriye donuk calismiyor,hemen otobus seferleriyle gecistirmek istiyor,tren yolu agi veya tramway agini yapacaksinki yolcular huzurlu olsun bugun 2 ucak iner yarin 10 ucak iner yani sistem iyi olunca talep artar,boylece bursa havaalani egenin yarisinin hava alanini kullanmasina yardimci olur,ulkemizin ekonomisini 2ye katlar.beyi islemiyor.dunyanin hangi hava alanina giderseniz gidin kesinlikle rayli sistem vardi,turkiyede ise yayli beyin var nereye uzatirsan oraya gidiyor.son bir sozumde bursa buyuk sehir belediye baskanina,lutfen gecici olarak servis yapma kalici bir sistem yap.ililimizin nufusu buyuyor buyuk yatirmlar yapin lutfen.gurbetten biri(INGILTEREDEN)cok memnun kaldim.ama yetersiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eğer bursa yenişehir i kullanacaksa bursa yenişehir arasında raylı sistem gereklidir. hatta ikinci aşamada yenişehir bilecik hattı da gerekir. palyatif çözümleri bir kenara bıraksınlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa'nın Münih/Bursa/Münih uçuşunu koyması, Bursa'ya kazandırdı. Böylece Bursa 'nın, Türkiye'nin 4. büyük ili olduğu da tescillendi. Bu uçuşla, Bursa çok büyük önem kazandı, Lufthansa kazandı ama ne yazıkki THY kaybetti. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airporthaber , her Yenişehir haberinde şu fotoğrafımı kullanıyorsunuz ya, çok mutlu oluyorum. Çok beğendiniz galiba :) Sorun yok, kullanın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bakalım bursa-yenişehir minibüsçüleri bu işe ne diyecek !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bursa için sevindirici bir haber...izmir-bursa hattı için de gelişmeleri bekliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000