29 Ağustos 2012, Çarşamba 09:49:33

WENDE'NİN HALEFİ BASIN KARŞISINA ÇIKTI

Bea Berke (43) 1 Ağustos 2012 itibariyle Lufthansa Alman Havayolları Türkiye Genel Müdürü olarak göreve başladı. Bea Berke yeni görevinde Lufthansa’nın yanısıra Swiss International Airlines ve Austrian Airlines satışlarından da sorumlu olacak.
  • lufthansada hem a380 hem 747-8 su anda ucuyor zaten, dahil etmeyecek coktan aldilar
  • haberdeki tüm parasal ifadelerde milyar euro yerine milyon euro yazılmış. Aman dikkat

Türkiye genel müdürü olan Gregor Wende (58)  ise Mısır, Doğu Afrika ve Doğu Akdeniz Bölgesi  satışlarından sorumlu genel müdür olarak atandı.

Lufthansa Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Pakistan bölgesindeki satış ve hizmetlerden sorumlu başkan yardımcısı  Carsten Schaeffer İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında şu açıklamayı yaptı:” Lufthansa Türkiye’de her yıl yeni yolcu rekorlarına imza atarak, geçtiğimiz yıl ilk kez 1 milyon yolcu sınırına yaklaştı. Özellikle zorlu yerel rekabetin ve artan küresel rekabetin hakim olduğu bir ortamda Gregor Wende başkanlığında gösterilen  inanılmaz takım çalışması için müteşekkir olduğumuzu söylemek isterim. “

“Yeni genel müdürümüz Bea Berke deneyimli bir Lufthansa yöneticisi olup, çalkantılı dönemlerde ve hızla gelişmekte olan pazarlarda çok başarılı girişimler gerçekleştirmiştir. Lufthansa’nın Türkiye pazarındaki konumunu güçlendirmek ve hızla büyüyen bu pazarda daha da gelişebilmek için kendisine ve ekibine destek vereceğiz. “

Bea Berke ise şu açıklamayı yaptı: “Lufthansa önümüzdeki yıllarda ürün ve hizmetlerini geliştirmek amacıyla 3 milyon avro dolayında yatırım gerçekleştirecek. Yeni salonlar ve tamamen yatar konuma getirilebilen yeni Business Class koltuklar da bu yıldan itibaren sunacağımız yeni hizmetler arasında bulunuyor.  Yeni hizmetlerimizle Türkiye’deki müşterilerimizin de hayranlığını kazanmak için sabırsızlanıyoruz.”

Lufthansa ayrıca Airbus A380 ve yeni Boeing 747-8 gibi dünyanın en gelişmiş uçaklarını temin etmek amacıyla 17 milyon avro ek yatırım gerçekleştirecek. 2016 yılına kadar havayolunun şirketler grubuna 168 yeni uçak kazandırılacak.  Lufthansa her iki uçak üreticisinin en yeni uçaklarını filosuna dahil edecek olan ilk havayolu şirketi olacak.

WENDE'NİN HALEFİ BASIN KARŞISINA ÇIKTI

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
lufthansada hem a380 hem 747-8 su anda ucuyor zaten, dahil etmeyecek coktan aldilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hmmm ~ 12 yıl önce
haberdeki tüm parasal ifadelerde milyar euro yerine milyon euro yazılmış. Aman dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000