30 Eylül 2014, Salı 11:48:22

UZUN MESAFELİ UÇUŞLAR İPTAL!

Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının grev kararı nedeniyle 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.
  • Adama bak seviniyo grev olsun uçaklar yatsın diye. Hangi hakkın kaldı söylede bilelim. Tk daki maaş ve imkanlar türkiyede hangi şirkette var. Sizinki yerim dar misali maaşımı ver ama işi sorma hesabı
  • Grev dediğin bu şekilde Wide Body kaptanlarıyla yapılır. Ama bizim wide body kaptanları hep kaçak güreşiyor. Kayseri, Bingöl, Ankara uçuşunu iptak etsen ne olur. Ama bi New York, bi Los Angeles iptal olursa o zaman grev ses getirir işte. Grev wide body kaptanlarıyla yapılır.
  • Yasal süre dolmadan kafana göre grev yaparsan kapının önüne koyarlar tabi. Neyseki geri alındılar ekmeğinden olmadı kimse. Milleti gaza getirmeyin şuan en iyi haklar devlette çalışanlarda. Hala grev grev batırın şirketi kurtulun
  • Türkiye de böyle bir grev girişimi, yani haklarin aranmasi isten cikarilmayla sonuclandi Bir yandan da bie alman şirketinin 4 grevde 4500 uçuşu iptal edilsede hakları ni savunabilen bir isci isveren anlaşması var inşallah bir gun Bizim yönetici lerimizde bu seviyeye ulaşır.

Alman havayolu şirketi Lufthansa’da çalışan pilotlar, yerel saatle 08.00'de Frankfurt Havalimanında greve gitti.

Toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle 15 saat sürecek grev yüzünden, Frankfurt'tan Singapur, Bangkok ve Chicago gibi uzun mesafe uçuşlar yapılamıyor.

Almanya'da pilotların bağlı bulunduğu sendika Cockpit Birliği'nin (VC) açıklamasında, grevin 08.00- 23.00 saatlerinde yapılacağı, bu kapsamda uzun mesafe uçuşların gerçekleşmeyeceği belirtildi.

Lufthansa'dan yapılan açıklamada ise 56 uçuşun grevden etkileneceği, ek seferler konulduğu, yolcuların sms ve elektronik postayla bilgilendirilmeye devam edileceği ifade edildi.

Ancak Lufthansa'nın iç hatlar uçuşları ile Münih ve Düsseldorf'tan yapılacak olan uzun mesafe uçuşları, sendika üyesi olmayan pilotlar aracılığıyla devam ediyor.

Lufthansa yetkilisi Kay Kratky, VC'nin grev kararını sert bir dille eleştirerek oluşacak zararın 120 bin çalışanı etkileyebileceğini bildirdi.

VC ve Lufthansa yönetimi arasındaki süren görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerine ait 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçleri ele alınıyor. Lufthansa şirketi, emeklilikle ilgili şimdiye kadar geçerli olan kuralları 2013 sonunda sonlandırılacağını açıklamıştı.

VC'nin bu yıl içinde yaptığı 4 ayrı grev nedeniyle 4 bin 300 uçuşun iptal edildiği öğrenildi.

UZUN MESAFELİ UÇUŞLAR İPTAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adama bak seviniyo grev olsun uçaklar yatsın diye. Hangi hakkın kaldı söylede bilelim. Tk daki maaş ve imkanlar türkiyede hangi şirkette var. Sizinki yerim dar misali maaşımı ver ama işi sorma hesabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wide Body ~ 10 yıl önce
Grev dediğin bu şekilde Wide Body kaptanlarıyla yapılır. Ama bizim wide body kaptanları hep kaçak güreşiyor. Kayseri, Bingöl, Ankara uçuşunu iptak etsen ne olur. Ama bi New York, bi Los Angeles iptal olursa o zaman grev ses getirir işte. Grev wide body kaptanlarıyla yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yasal süre dolmadan kafana göre grev yaparsan kapının önüne koyarlar tabi. Neyseki geri alındılar ekmeğinden olmadı kimse. Milleti gaza getirmeyin şuan en iyi haklar devlette çalışanlarda. Hala grev grev batırın şirketi kurtulun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türkiye de böyle bir grev girişimi, yani haklarin aranmasi isten cikarilmayla sonuclandi Bir yandan da bie alman şirketinin 4 grevde 4500 uçuşu iptal edilsede hakları ni savunabilen bir isci isveren anlaşması var inşallah bir gun Bizim yönetici lerimizde bu seviyeye ulaşır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 10 yıl önce
Helal olsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000