23 Ekim 2013, Çarşamba 08:56:26

UÇAKLAR SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA İNEMEDİ!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesinin zaman zaman 100 metreye kadar düştü. Üç uçak başka havalimanlarına yönlendirildi.
  • germanwings in hannover uçuşu yok isg ye !!!!!
  • bilen bilmeyen yazsin ne guzel ohhh
  • Germanwings degil germania diye iddia edenler sabiha gökcen havalimaninin kalkis varis bilgilerine girip özellikle gece ucuslarina baksinlar tombaladan hangi sirket cikacak diye! Yinede sonuc Germanwings. Ucak sirketleri hakkinda anket yapilsa yorumculardan nekadari bilgili belli olurdu.
  • MERAK ETMEYİN ANKARADA DA DİVERT LER BAŞLAYACAK. BİLMEYENLER İÇİN BELİRTİYORUM ESENBOĞADA 03 R PİSTİ ŞU ANDA TAKSİ YOLU OLARAK KULLANILIYOR VE İNİŞ YOK. ÇÜNKÜ 03R PİSTİNE BAĞLANTILI YOLLAR YAPILIYOR. ANKARANIN SİSİ ÖZELLİKLE KIŞ AYLARINDA MEŞHURDUR. 03R PİSTİNDE CAT III VAR 03 L PİSTİNDE İSE CATII VAR. KIŞ GELDİ VE 03 R KAPATILDI. HAYRET EDİYORUM . BURADAKİ YÖNETİCİLER NASIL BÖYLE BİR KARAR ALDILAR. BU İŞİ NEDEN YAZ AYLARINDA YAPMADILAR. BAZEN ÖYLE BİR SİS OLUYOR Kİ KUŞLAR BİLE YÜRÜYOR.
  • Germanwings Türkiye'ye hiç sefer düzenlemedi, Germania'dır o.
  • şimdi bu olay Esenboğa'da yaşansaydı havaalanı yanlış yere yapılmıştan tutun da Ankara'dan hub olmaz'a kadar bir yığın saçma sapan yorum okurduk. Görüldüğü üzere sis her yerde olabiliyor. Ayrıca Atatürk havalimanında da kışın kuvvetli lodos yüzünden uzun beklemeler yaşanabiliyor. Bu arada THY Ankara'ya ne zaman ilgi gösterecek merakla bekliyoruz.
  • Pegasus uçaklarına Atatürke divert izni verilmezken Luftansa nasıl divert edebiliyor?
  • Germanwings değil germania çorluya divert etti

Gece saat 02.00 sıralarında etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapamayan Germanwings'in Hannover- İstanbul seferi Çorlu Havalimanı’na iniş yaptı.

Pegasus Havayolları’nın Köln-İstanbul seferi Bursa Yenişehir Havalimanı’na inmek zorunda kalırken, Lufthansa'nın Berlin-İstanbul seferi ise Atatürk Havalimanı’na yönlendirildi.

Atatürk Havalimanı gelen Lufhansa'nın Berlin yolcuları otobüslerle Sabiha Gökçen Havalimanı’na transfer edildi.

Diğer iki uçakta sisin etkisini kaybetmesinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı.

UÇAKLAR SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA İNEMEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

niyazi ~ 10 yıl önce
germanwings in hannover uçuşu yok isg ye !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bilen bilmeyen yazsin ne guzel ohhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Germanwings tabiki ~ 10 yıl önce
Germanwings degil germania diye iddia edenler sabiha gökcen havalimaninin kalkis varis bilgilerine girip özellikle gece ucuslarina baksinlar tombaladan hangi sirket cikacak diye! Yinede sonuc Germanwings. Ucak sirketleri hakkinda anket yapilsa yorumculardan nekadari bilgili belli olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Phantom ~ 10 yıl önce
MERAK ETMEYİN ANKARADA DA DİVERT LER BAŞLAYACAK. BİLMEYENLER İÇİN BELİRTİYORUM ESENBOĞADA 03 R PİSTİ ŞU ANDA TAKSİ YOLU OLARAK KULLANILIYOR VE İNİŞ YOK. ÇÜNKÜ 03R PİSTİNE BAĞLANTILI YOLLAR YAPILIYOR. ANKARANIN SİSİ ÖZELLİKLE KIŞ AYLARINDA MEŞHURDUR. 03R PİSTİNDE CAT III VAR 03 L PİSTİNDE İSE CATII VAR. KIŞ GELDİ VE 03 R KAPATILDI. HAYRET EDİYORUM . BURADAKİ YÖNETİCİLER NASIL BÖYLE BİR KARAR ALDILAR. BU İŞİ NEDEN YAZ AYLARINDA YAPMADILAR. BAZEN ÖYLE BİR SİS OLUYOR Kİ KUŞLAR BİLE YÜRÜYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 10 yıl önce
'kuşların bile yürüdüğü sis' bu kadar güzel tanımlanamazdı Esenboğa, bir de Ankara'nın soğuğu hakkında tespit bekliyorum.
Germanwings??? ~ 10 yıl önce
Germanwings Türkiye'ye hiç sefer düzenlemedi, Germania'dır o.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SK ~ 10 yıl önce
Yalvarıyorum bilip bilmeden yorum yapmayınız.
gwings ~ 10 yıl önce
germanwing 2004 yilindan beri türkiyeye sefer düzenliyor,istanbul atatürk ie basladi sonra sabihaya gecti,izmir ve ankara ucuslari mevcut.
ANKARA ~ 10 yıl önce
şimdi bu olay Esenboğa'da yaşansaydı havaalanı yanlış yere yapılmıştan tutun da Ankara'dan hub olmaz'a kadar bir yığın saçma sapan yorum okurduk. Görüldüğü üzere sis her yerde olabiliyor. Ayrıca Atatürk havalimanında da kışın kuvvetli lodos yüzünden uzun beklemeler yaşanabiliyor. Bu arada THY Ankara'ya ne zaman ilgi gösterecek merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden Atatürke? ~ 10 yıl önce
Pegasus uçaklarına Atatürke divert izni verilmezken Luftansa nasıl divert edebiliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL ~ 10 yıl önce
Çok basit, büyük şirket olmak ve o meydana düzenli sefer yapmak.
.. ~ 10 yıl önce
Germanwings değil germania çorluya divert etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000