18 Aralık 2011, Pazar 16:49:41

"TÜRKLER BÜYÜK UÇAK SEVİYOR"

Lufthansa Alman Hava Yolları, Türkiye ve dünyanın dört bir yanına taşıdığı yolcu sayısını artırmak için yatırımlarını hızlandırdı.
  • frankfurt hattı açılırsa, Lufthansayı kimse tutamaz Ankarada. Ankara ya Anadolu Jet'i layık gören THY'nin biraz aklı başına gelir mi acaba? Pegasusa birşey demiyorum, sonuçta onlar 6 ay önce bileti alırsan low-cost, 1 hafta öncesi ise oha-cost bir havayolu firması. Lufthansa'nın fiyat politikası ve kalitesi tartışılmaz. Gayet güzel fiyatlara, avrupanın ve dünyanın her tarafına uçabiliyorsunuz. (örn. ağustos 2011 500 tl'ye italya gidiş dönüş) Ayrıca bana 3 saat uçup Münih ya da Frankfurt'ta aktarma yapmak, 45 dk uçup İstanbulda aktarma yapmaktan daha rahat geliyor. Hosteslerden, ve havaalanı görevlilerinden herhangi bir saygısızlık görmedim. Almanlar ırk olarak biraz net ve soğuktur, bunu da normal karşılamak gerekir.
  • LUFTHANSA DA BİR TEDİRGİNLİK VAR NEDEN ACABA??
  • THY 'ye mail gonderdim San Francisco'ya ucus baslatin, burada cok yolcu talebi var diye, yakin ve orta zamanda boyle bir planlarinin olmadigini soylediler. Mecburen Tesekkurler Lufthansa San Francisco'ya uctuklari icin. Buradaki yolcular Lufthansa'yi tercih ediyorlar. Parayi Lufthansa kapiyor. THY eger SFO'ya sefer baslatsa, buradaki yolcular THY'yi tercih edeceklerdir. Cunku hic kimse Frankfurt'a, Munih'e, Londra'ya veya Paris'e ugramak istemiyor. Ne yapalim THY yoksa, LH var. Tekrar tesekkurler Lufthansa. Saygilar.
  • Keske Turklerin almanya ya indikleri anda pasaport polislerinin yaptigi ucuncu sinif insan muamelesinden de bahseseymis biraz. Guya sevgi saygi mesajlari vermis... Turk yolcularin ucaktan inince daha koruk icinde ugradiklari rezil muameleden ne haber??? Lh ve almanyayi protesto ediyorum...
  • sayin groger wende atip tutma lütfen. ozaman niye eliniz ayaginiz titriyor?emirates berlin-dubai A380 ile ucmak istiyor buna siz siddetle karsi cikiyorsunuz.bence türk hava yollari derhal star alliance üyeliginden cikmali. adam kendi üyesine bölye mi söyler.
  • Thy nın uçmadığı yerleri mecburen lufthansayla uçuyorum ve uçakta neredeyse hosteslerden dayak yemediğimiz kalıyor benim için uçak değil kibar güler yüzlü hostes yeterli sayın wende ...
  • THY'nin görmediğini ve yapamadığını Lufthansa yapıyor. Kendilerini kutluyorum. Ankara'dan Frankfurt uçuşları başlar ise, artık dünyanın her yerine Lufthansa ile tek aktarma ile gidilebilecek demektir. Bu da şu anda bile ucuz fiyatlarıyla THY'den Ankara yolcusunu çalan Lufthansa'nın artık Ankara hattını domine edeceği anlamına gelir. Yıllardır Ankara'ya yatırım yapmayan THY'yi de kınıyorum. Anadolujet'i kullanarak ve bir kaç büyük uçağını Ankara'ya kaydırarak mükemmel işler yapabilirdi THY, ama yapmadı.
  • gülmekten karnıma ağrılar girdi :D
  • Türkler her nedense herşeyin büyüğünü sever.Arabanın ,evin, kadının...ZENGİN MİLLETTİR VESSELAM!!!
  • SEN TÜRKİYESİN BÜYÜK DÜŞÜN!Demişti başbakanımız.Halkımızda her konuda olduğu gibi gene başbakanımızı dinledi..Helal olsun bu millete!
2012 yılında Frankfurt'tan Ankara, Berlin'den İstanbul ve İzmir'e ilk kez uçuş başlatacaklarını belirten Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Groger Wende, 'Türkiye için bizim hedeflerimiz büyük.Biz üç yeni hat düşünüyoruz Nisan' da Ankara-Frankfurt uçuşlarına başlayacağız.Ankara'dan her gün üç uçuş olacak. Berlin'in yeni havalimanından da Haziran ayında İstanbul ve İzmir'den her gün uçuşa başlayacağız dedi.Wende,Türk yolcuların teknolojik ve büyük uçakları sevdiğini özellikle Airbus A 380'i tercih ettiklerini de belirtti.

Teknik altyapı, eğitimli personeli ve uçuş güvenliğine verdiği önemle Avrupa'da havacılık sektörünün en güçlü kuruluşu olan Lufthansa Alman Hava Yolları Türkiye pazarında iddialı.Lutfhansa'nın Türkiye Genel Müdürü Groger Wende Türkiye'de havayolu taşımacılığının artışına dikkat çekerek şunları söyledi, 'Türkiye için bizim hedeflerimiz büyük.Biz üç yeni hat düşünüyoruz Nisan' da Ankara-Frankfurt uçuşlarına başlayacağız.Ankara'dan her gün üç uçuş olacak. Berlin'in yeni havalimanından da Haziran ayında İstanbul ve İzmir'den her gün uçuşa başlayacağız."

Türkler teknolojiyi ve büyük uçakları seviyor

Wende,Türklerin Airbus'ın dev uçağı A 380'le ABD'ye uçmak için Lufthansa'yı tercih ettiklerini söylerken A380'le uçmanın da oldukça ekonomik olduğunu kaydetti.Wende,"Türk yolcular çok rağbet ediyorlar.Frankfurt-Miami ve Frankfurt New York'a uçmaya başladık.Türk yolcular özellikle Airbus 380'e binmek istiyor.Teknolojiye merak var.Fiyatlar da çok uygun.Kampanya varsa 549 eurodan başlıyor.Özellikle Business Class çok uygun 2200 euro."dedi. Lufthansa'nın güvenliği ön plana alan bir şirket olduğunun da altını çizen Wende,özel hayatında kendisine Türklerin 'Enişte' demesinden de memnun. Wende,"Eşim Türk 25 senedir evliyim.Çok seviyorum,çok mutlu oluyorum.Zaten Türkiye'yi kendi evim gibi görüyorum.Emeklilik için Türkiye'yi düşünüyorum.Tanıdıklarım Enişte diyor ve hoşuma gidiyor."diye konuştu.

Kriz korkutmadı

Avrupa'daki ekonomik krizi de değerlendiren Wende bu konudaki görüşlerini ise 'Almanlar bundan çok korkuyorlar. Herkes harcamalarında dikkatli davranıyor ama gerçek manada o kadar büyük bir kriz yok şu anda. Türk ekonomisi yüzde 9 büyüdü, Alman ekonomisi de yüzde 4 büyüdü. Demek ki durum o kadar kötü değil. Lufthansa olarak 2012 yılında yatırımlarımızı yüzde 5 arttıracağız. Biz yatırımlarımızda en büyük payı teknik altyapı, personelin sürekli eğitimi ve uçuş güvenliğine ayırıyoruz. Munih ve Frankfur'tan sonra Berlin Brandenburg havalimanını da uçuşlarımızın merkezi haline getireceğiz. Buradan Avrupa'nın 50 noktasına yeni seferler başlatacağız. Brandenburg havalimanında 130 uçakla hizmet vereceğiz. Kısacası insanlar ekonomik krizi gözlerinde fazla büyütüyorlar. Aslında bu gerçeklikten uzak, psikolojik bir korku' sözleriyle dile getirdi. Türkiye'de yapılan seferlerde koltuk kapasitesi yüzde 13 artırmayı düşünen Lufthansa,2012'nin başında 18 büyük Gövdeli yeni uçak alacak.Şu anda 406 uçağımı olan Lufthansa,2012 sonuna kadar filosunu yüzde 6 oranında büyütecek.
"TÜRKLER BÜYÜK UÇAK SEVİYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
frankfurt hattı açılırsa, Lufthansayı kimse tutamaz Ankarada. Ankara ya Anadolu Jet'i layık gören THY'nin biraz aklı başına gelir mi acaba? Pegasusa birşey demiyorum, sonuçta onlar 6 ay önce bileti alırsan low-cost, 1 hafta öncesi ise oha-cost bir havayolu firması. Lufthansa'nın fiyat politikası ve kalitesi tartışılmaz. Gayet güzel fiyatlara, avrupanın ve dünyanın her tarafına uçabiliyorsunuz. (örn. ağustos 2011 500 tl'ye italya gidiş dönüş) Ayrıca bana 3 saat uçup Münih ya da Frankfurt'ta aktarma yapmak, 45 dk uçup İstanbulda aktarma yapmaktan daha rahat geliyor. Hosteslerden, ve havaalanı görevlilerinden herhangi bir saygısızlık görmedim. Almanlar ırk olarak biraz net ve soğuktur, bunu da normal karşılamak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
LUFTHANSA DA BİR TEDİRGİNLİK VAR NEDEN ACABA??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY 'ye mail gonderdim San Francisco'ya ucus baslatin, burada cok yolcu talebi var diye, yakin ve orta zamanda boyle bir planlarinin olmadigini soylediler. Mecburen Tesekkurler Lufthansa San Francisco'ya uctuklari icin. Buradaki yolcular Lufthansa'yi tercih ediyorlar. Parayi Lufthansa kapiyor. THY eger SFO'ya sefer baslatsa, buradaki yolcular THY'yi tercih edeceklerdir. Cunku hic kimse Frankfurt'a, Munih'e, Londra'ya veya Paris'e ugramak istemiyor. Ne yapalim THY yoksa, LH var. Tekrar tesekkurler Lufthansa. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Keske Turklerin almanya ya indikleri anda pasaport polislerinin yaptigi ucuncu sinif insan muamelesinden de bahseseymis biraz. Guya sevgi saygi mesajlari vermis... Turk yolcularin ucaktan inince daha koruk icinde ugradiklari rezil muameleden ne haber??? Lh ve almanyayi protesto ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayin groger wende atip tutma lütfen. ozaman niye eliniz ayaginiz titriyor?emirates berlin-dubai A380 ile ucmak istiyor buna siz siddetle karsi cikiyorsunuz.bence türk hava yollari derhal star alliance üyeliginden cikmali. adam kendi üyesine bölye mi söyler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Thy nın uçmadığı yerleri mecburen lufthansayla uçuyorum ve uçakta neredeyse hosteslerden dayak yemediğimiz kalıyor benim için uçak değil kibar güler yüzlü hostes yeterli sayın wende ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY'nin görmediğini ve yapamadığını Lufthansa yapıyor. Kendilerini kutluyorum. Ankara'dan Frankfurt uçuşları başlar ise, artık dünyanın her yerine Lufthansa ile tek aktarma ile gidilebilecek demektir. Bu da şu anda bile ucuz fiyatlarıyla THY'den Ankara yolcusunu çalan Lufthansa'nın artık Ankara hattını domine edeceği anlamına gelir. Yıllardır Ankara'ya yatırım yapmayan THY'yi de kınıyorum. Anadolujet'i kullanarak ve bir kaç büyük uçağını Ankara'ya kaydırarak mükemmel işler yapabilirdi THY, ama yapmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gülmekten karnıma ağrılar girdi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türkler her nedense herşeyin büyüğünü sever.Arabanın ,evin, kadının...ZENGİN MİLLETTİR VESSELAM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SEN TÜRKİYESİN BÜYÜK DÜŞÜN!Demişti başbakanımız.Halkımızda her konuda olduğu gibi gene başbakanımızı dinledi..Helal olsun bu millete!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000