06 Aralık 2011, Salı 08:14:40

SWISS YENİ TERMİNALE YERLEŞTİ

SWISS Havayolları Zürih Havaalanı’nda açılan B terminalinde yolcularına benzersiz bir hizmet sunmayı hedefliyor.
  • elma armut nasil karsilastirilir biliyormusun, charter sefer yapanlarla air berlini karsilastirirsan. Swiss airin arkasinda bir devletin fonu olmasi gorsun bakalim bu kadar pahali bilet satabilirmi.. bilmiyorum airberlin ucagina binme sansin oldumu ama swissden hicbir farki yok kalite ve ucaklarin yasi bakimindan, ayrica swisse saglanan fon 26 kantonda yasayan insanlarin vergileriyle oluyor, yani benim vergilerimle.
  • Elmayla armutu karşılaştırıyorsun, farkındasın değilmi?
  • B Terminali sadece SWISS'e ait bir terminal degildir. Bu Terminalden Schengen vizesi gerekli olan kisiler ucacaktir. Bu sebeple SWISS haric Air Berlin'de bu Terminali kullaniyor.
  • bilet fiyatlari el yakiyor ama, isvicrede yasayan biri olarak swiss ile ucusum 3 yada 4dur. ornegin zurich - moscow 300-400 euro ama airberlin ile aktarmali ama sadece 170 euro...
Zürih Havaalanı'nda B terminalinin açılışıyla birlikte SWISS Havayolları kendi merkez havalimanında yolcularına sayısız yenilikler sunacak.

Schengen bölgesi dışında kalan ülkelerden gelecek olan Business Class yolcular, 650 metrekare alana sahip bulunan modern Lounge D içinde çalışma ve dinlenme olanağı bulacaklar. Uçakları doğrudan kapıya yanaşmamış olan Business Class yolcular için yeni ve özel bir otobüs hizmeti sunulacak. Bu yeniliklere paralel olarak SWISS markası yeni logo ile temsil edilmeye başlanacak.

Etkin güvenlik kontrolü

Yolcu ve güvenlik işlemlerinin daha verimli şekilde gerçekleştirilebilmesi için havaalanında çağdaş teknolojiyle donatılmış yeni bir güvenlik binası hazırlandı. SWISS yolcuları böylelikle güvenlik işlemlerini çok daha hızlı ve rahat şekilde tamamlayabilecekler. First ve Business Class yolculara ve Senator veya HON-Circle statüsündeki SWISS yolcularına ayrıca güvenlik işlemlerinde öncelik tanınacak.

Yeni Lounge D

Schengen bölgesi dışında kalan ülkelere seyahat edecek olan SWISS yolcularını güvenlik kontrolü sonrasında yeni, modern Lounge D karşılayacak. Yeni bekleme salonu Schengen dışındaki ülkeler için hizmet veren pasaport kontrolünün hemen arkasında, dolayısıyla Dock B’ nin çıkış kapılarının hemen yanında yer alıyor.

Böylelikle Miles & More statüsündeki yolcular 650 metrekarelik aydınlık ve modern bekleme salonunda dinlenme veya çalışma olanağı elde edecekler. Vitra tasarımı koltuklar, Jura bölgesinin özelliklerini yansıtan taş duvarlar ve uçak pistine bakan geniş cam cephe rahatlatıcı ve huzurlu bir atmosfer yaratıyor. Salonun, biri Senator statüsündeki yolcular ve Star Gold kart sahiplerine, diğeri ise Business Class ve Frequent Flyer yolculara hizmet verecek olan her iki bölümünde de SWISS yolcularına ücretsiz WLAN bağlantılı çalışma mekanı, yiyecek ve içecek büfesine sahip Bistro alanı ve çok sayıda dergi ve gazete seçeneği sunuluyor.

Yolcular Lounge D’den hızlı ve kolay şekilde Dock B bölümündeki çıkış kapılarına ulaşabiliyorlar. Bu bölümde yapılan yenileme çalışmaları sonrasında biniş köprülerinin sayısının dokuza yükseltilmiş olması dolayısıyla daha fazla sayıda SWISS uçağının doğrudan kapıya yanaşmasına olanak verilmiş oldu.

Business Class yolcular için özel otobüs hizmeti

Zürih’e gelen ve uçakları yoğunluk dolayısıyla doğrudan kapıya yanaşamayan Business Class yolcular için SWISS yeni bir hizmet başlatmış bulunuyor. Business Class yolcular uçaktan alınarak özel bir otobüsle vakit kaybetmeksizin terminal binasına ulaştırılacaklar. SWISS bu hizmet için SWISS tasarımlı iki adet 12 kişilik Mercedes Sprinter minibüs ve ayrıca yolcu otobüsleri tahsis etmiş bulunuyor.

Yeni Swiss Logosu

Zürih havaalanının yeni Dock B bölümü ve güvenlik kontrolü binasının açılmasına paralel olarak SWISS marka imajını ve hizmetlerini de yenilemiş olacak. Bundan böyle İsviçre Havayolları uçaklarının kanatlarında ve havaalanındaki tüm SWISS hizmet noktalarında İsviçre’ye özgü “haç” sembolünü kullanacak. Bu amaçla örneğin Check-in 1 bölümü girişinde ve salonun her iki tarafında 5.5 metrelik ışıklı logolar yer alacak.

89 Uçağı var

Swiss International Air Lines, İsviçre’nin havayolu şirketi olup 89 uçaklık filosuyla 38 ülkede 72 varış noktasına yılda 15 milyon dolayında yolcu taşımakta ve günde 400 dolayında uçuş düzenlemektedir. SWISS Isviçre’nin ulusal havayolu şirketi olarak ülkenin geleneksel değerlerini temsil etmekte ve 7.500 kişi istihdam etmektedir. SWISS aynı zamanda Lufthansa Şirketler Grubu içinde yer almakta ve dünyanın en büyük havayolu şirketleri ağı olan Star Alliance üyesi durumunda.
SWISS YENİ TERMİNALE YERLEŞTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
elma armut nasil karsilastirilir biliyormusun, charter sefer yapanlarla air berlini karsilastirirsan. Swiss airin arkasinda bir devletin fonu olmasi gorsun bakalim bu kadar pahali bilet satabilirmi.. bilmiyorum airberlin ucagina binme sansin oldumu ama swissden hicbir farki yok kalite ve ucaklarin yasi bakimindan, ayrica swisse saglanan fon 26 kantonda yasayan insanlarin vergileriyle oluyor, yani benim vergilerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Elmayla armutu karşılaştırıyorsun, farkındasın değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
B Terminali sadece SWISS'e ait bir terminal degildir. Bu Terminalden Schengen vizesi gerekli olan kisiler ucacaktir. Bu sebeple SWISS haric Air Berlin'de bu Terminali kullaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilet fiyatlari el yakiyor ama, isvicrede yasayan biri olarak swiss ile ucusum 3 yada 4dur. ornegin zurich - moscow 300-400 euro ama airberlin ile aktarmali ama sadece 170 euro...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000