30 Kasım 2014, Pazar 16:57:52

SENDİKA AÇIKLADI... PİLOTLAR GREVE GİDİYOR!

Almanya’nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa’da çalışan pilotların, toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle yarından itibaren yeniden greve gideceği bildirildi.
  • Arkadasım insanlar sağlıklı avrupada buraya göre. Tarım ülkesiydik ama gdo ülkesi olduk.iş hücü varki emekli yaşını 70 e çekiyorlar. Pilotluk ne kadar zor bir meslek 50 yaşından sonra kanserle burun burunasın o kadar basınç ve radrasyondan sonra
  • onların uçağını alırsan onların sendikasını da alacaksın onların arabasını sürüyorsan o arabayı yaban emekçinin tüm halkları senin vatndaşında da olacak diğer türlü git galatatdan kanatla uçmaya çalış yada at arabasına bin
  • Bebek gibi agliyorlar Daha beteri var Burda hollanda da emeklilik yasi 67 e yukseldi Ve kimse sokaga cikip protesto etmiyor. Hatta 70 e yukselmeyi dusunuyorlar Avrupa birligine gireli a dan z kadar vergiler 6 kat oldu ve maaslar dusuruldu insanlari kemiklere kadar soyuyorlar ... Eussr birlige son ... Ins buyuk kavga cikar
  • Bunun adi just culture. Bizde sendika baskanina muhalif olamazsin, grev yapamazsin, haber sitesine yorum yaparsin adamlar onu yayimlamaz. İlla donmezsen firildak gibi ekmeginden olursun, cunku sen hakkini istediginde elbet kraldan cok kralci birileri bulunur.
  • Para ancak işçiler birleşince kaybeder ama gel gör ki korkuyor herkes, kredisi var, ödemeleri var vs, bir çoğu ivedi olmayan lüks harcamalar, aldığınız şeylerde hep lüks tüketim vergisi var, hiç düşündün mü adı neden lüks tüketim vergisi, masraflarını düşür, daha cesur ve özgür ol, borç demek tutsaklık demektir.
  • Adamlar sonuna kadar hakkini ariyor. Ulkemizde ise hayvani sartlarda 1500₺ kazan ve sukretmeyi ogren...
  • ...bu LH pilotlarida kabak tadi verdiler artik.....bu gidisle bunlar grev yaparak emekli olacaklar herhalde !!!
  • Kabin ekipleri gördünüz mü iyi bakın siz greve gidince şirketlere birşey olmaz 3 ayda yetiştiriliyorsunuz. adamlar o uçağın uçmasını sağlayan adamlar son söz onlarda sizde değil ;)
  • Vay Vatan hainleri:)
  • shit. yolcular yine bizi yiyecek. Halaluya democracy.

Alman Pilot Sendikası Cockpit (VC) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Almanya genelinde kısa ve orta mesafe uçuşlarda 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59’a kadar pilotlara iş bırakma çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, uzun mesafeli uçuşlarda ve hava taşımacılığı şirketi Lufthansa Cargo’da da pilotların 2 Aralık Salı günü yerel saatle 03.00’ten 23.59’a kadar greve gideceği belirtildi.

Lufthansa yönetimi ile ekim ayından sonra da toplu sözleşme görüşmelerine devem edildiğine işaret edilen açıklamada, bu görüşmelerde pilotların uzlaşma çabalarına rağmen bazı noktaların çözülemediği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca Lufthansa’ya ait Germanwings şirketinde greve gidilmeyeceği de ifade edildi.

Sendika ile Lufthansa yönetimi arasındaki görüşmelerde Lufthansa, Lufthansa-Cargo ve Germanwings şirketlerinde çalışan 5 bin 400 pilotun emekliliğe geçiş süreçlerinde anlaşma sağlanamıyor. Lufthansa şirketi, pilotlarda en erken emekliğe geçişi 55’ten 60 yaşa ve görevden ayrılmadaki ortalama yaşı da 58’den 61'e çıkarmak istiyor.

Buna karşı çıkan sendika, nisan ayından bu yana bir çok kez greve gitmiş ve Lufthansa’ya ait şirketlerde yaklaşık 6 bin uçuş iptal edilmişti. 

SENDİKA AÇIKLADI... PİLOTLAR GREVE GİDİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadasım insanlar sağlıklı avrupada buraya göre. Tarım ülkesiydik ama gdo ülkesi olduk.iş hücü varki emekli yaşını 70 e çekiyorlar. Pilotluk ne kadar zor bir meslek 50 yaşından sonra kanserle burun burunasın o kadar basınç ve radrasyondan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçak ~ 9 yıl önce
onların uçağını alırsan onların sendikasını da alacaksın onların arabasını sürüyorsan o arabayı yaban emekçinin tüm halkları senin vatndaşında da olacak diğer türlü git galatatdan kanatla uçmaya çalış yada at arabasına bin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali p ~ 9 yıl önce
Bebek gibi agliyorlar Daha beteri var Burda hollanda da emeklilik yasi 67 e yukseldi Ve kimse sokaga cikip protesto etmiyor. Hatta 70 e yukselmeyi dusunuyorlar Avrupa birligine gireli a dan z kadar vergiler 6 kat oldu ve maaslar dusuruldu insanlari kemiklere kadar soyuyorlar ... Eussr birlige son ... Ins buyuk kavga cikar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunun adi just culture. Bizde sendika baskanina muhalif olamazsin, grev yapamazsin, haber sitesine yorum yaparsin adamlar onu yayimlamaz. İlla donmezsen firildak gibi ekmeginden olursun, cunku sen hakkini istediginde elbet kraldan cok kralci birileri bulunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Para ancak işçiler birleşince kaybeder ama gel gör ki korkuyor herkes, kredisi var, ödemeleri var vs, bir çoğu ivedi olmayan lüks harcamalar, aldığınız şeylerde hep lüks tüketim vergisi var, hiç düşündün mü adı neden lüks tüketim vergisi, masraflarını düşür, daha cesur ve özgür ol, borç demek tutsaklık demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Adamlar sonuna kadar hakkini ariyor. Ulkemizde ise hayvani sartlarda 1500₺ kazan ve sukretmeyi ogren...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABAK TADI ~ 9 yıl önce
...bu LH pilotlarida kabak tadi verdiler artik.....bu gidisle bunlar grev yaparak emekli olacaklar herhalde !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kabin ekipleri gördünüz mü iyi bakın siz greve gidince şirketlere birşey olmaz 3 ayda yetiştiriliyorsunuz. adamlar o uçağın uçmasını sağlayan adamlar son söz onlarda sizde değil ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vay Vatan hainleri:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 9 yıl önce
shit. yolcular yine bizi yiyecek. Halaluya democracy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000