27 Ocak 2012, Cuma 14:30:43

PRIVATE JET HİZMETİ ARTIK KUZEY AMERİKA'DA...

Lufthansa Private Jet uçuşları artık Kuzey Amerika’da da hizmete giriyor...
Yolcular, 1 Şubat 2012 tarihinden itibaren ABD, Kanada ve Karayipler’de bulundukları yerden zaman kaybetmeksizin varmak istedikleri yere en hızlı ve konforlu biçimde ulaşabilecekler.

Özel jet sektöründe dünya lideri olan NetJets Inc. ile genişletilmiş ve ayrıcalıklı işbirliği sonucu Lufthansa Private Jet ile yolcular transatlantik seferlere bağlantı yakalayabilecekleri  gibi Kuzey Amerika’da iki havaalanı arasında doğrudan seferler de yapabilecekler. Operasyonlar NetJets Inc. tarafindan gerceklestirilecek olup yolcular  Kanada, ABD (Hawaii hariç), Meksika ve çoğu Karayip ülkesinde 3.000’i aşkın havaalanından yararlanabilecekler.

Lufthansa Private Jet 2005 yılından bu yana, yoğun uçuş trafiğinin olduğu rotaların dışında kalan yerlerde yolcuların özel ihtiyaçlarına göre hızlı, konforlu ve zaman kaybetmeksizin doğrudan bağlantılar sağlamakta. Halihazırda Lufthansa Private Jet, Avrupa, Rusya ve Kuzey Afrika ülkelerinde hizmet veriyor. 
 
Lufthansa Private Jet yolcuları Kuzey Amerika’da farklı büyüklüklerdeki üstün nitelikli jetler arasından ihtiyaca göre tercih yapabilirler. Şeffaf fiyat politikasını Kuzey Amerika bölgesi için de aynen uygulayan Lufthansa Private Jet, ücretleri, yolcu sayısından bağımsız olarak uçulan rota ve tercih edilen jetin büyüklüğüne göre belirlemekte. Yolcular, Private Jet ile uçulan tüm hatlarda Miles & More uçuş mili toplayabilir, yer hizmetlerinde ise aktarmada VIP transferi ve Lufthansa Premium Lounge gibi ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilirler. İstek üzerine havaalanından limuzin servisi veya orta boy jetlerde yapılan uçuşlarda kişiye özel kabin hizmetleri de ayarlanabilir. 
 
Lufthansa Passage Airlines Global Özel Müşteriler Satış Başkanı Christian Tillmans şu açıklamayı yaptı: “Genişletilmiş hizmetimiz ile Lufthansa transatlantik uçuşlarımızda Atlantik’in her iki yakasında  First Class Lufthansa veya SWISS uçuşlarımıza zaman kaybetmeksizin ve konforlu bağlantı sağlayabileceğiz. ABD ve Kanada’da özel jet hizmetlerinin büyük bir pazar potansiyeli var. Lufthansa ve NetJets’in uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgi birikimini birleştirerek yolcularımıza üstün nitelikli ve benzersiz bir uçuş keyfi sunacaktır.”
 
NetJets ile yaptığı işbirliği sayesinde Lufthansa dünyadaki en büyük ve en modern özel jet uçağı filosu ile uçacak. NetJets filosunda, Kuzey Amerika’da farklı boy ve uçuş menziline sahip çok sayıda jet bulunuyor. Bunların arasında en küçük kategoride Hawker 400 XP, orta boy kategoride Hawker 800/900 ile büyük kategorilerde Gulfstream G450/G400/GIV-SP ve 14 kişiye kadar yolcu alabilen G550/GV’yi saymak mümkün. 



PRIVATE JET HİZMETİ ARTIK KUZEY AMERİKA'DA...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000