07 Nisan 2015, Salı 10:45:34

PİLOTLARA CENAZE TÖRENİNDE ÜNİFORMA YASAĞI

İkinci pilot Andreas Lubitz tarafından bilerek düşürülen Germanwings uçağında hayatını kaybedenler için düzenlenecek cenaze töreninde Lufthansa pilotlarına üniforma yasağı getirildi.
  • Rahmet??? Nereden biliyorsun aralarında müslüman olmadığını. Allah rahmet, masumların mekanını cennet eylesin.
  • Allah bir insanı asıl akıllı, vicdanlı ve cesur olmaktan ayırmasın. Bu üç komponentten biri dahi olmasa abuk subuk insanımsılar türeyebiliyor. Yazık oldu onca insana. Gerçi onlar hayatının son anlarında birkaç dakika bu dehşeti yaşayıp, yanlarında alıp gittiler tecrübelerini. Olan geride kalanlara, onların umutlarına, beklentilerine, hayatlarının akışına oldu. Bu ne Lufthansa' yı sarsar, ne de başka bir şirketi. Asıl bu mesleği sarstı. Benzer şekilde yaşanmış bir kaç örnek daha var. Niye herkesi pilot yapmamak gerektiğine güzel bir sebeptir bu aslında. Hem cesur yürek, hem keskin zeka ve hem de ılımlı bir vicdan lazımdır. Zalimin elinde tonlarca çelik katliam aracı olabiliyor işte. Tecrübeler diyorr ise şunu pilot yapmayın diye, o tecrübeye güvenin. Zorlamamak lazım. Bu işin şakası olmuyor.
  • Derinden üzüldük ama rahmet müminler icin dilenir arkadaslar. Gayrimüslime rahmet dilenmez.
  • Mekanları cennet olsun. Geride kalanlara da allah sabır versin.
  • Tamamen kurumun itibarını korumak için düzenlenmiş bir yasak.
  • Lufthansa nin reklami kotu yapilmasin diye olmasin
  • Allah rahmet eylesin Rabim

İkinci pilot Andreas Lubitz tarafından bilerek düşürülen Germanwings uçağında hayatını kaybedenler için düzenlenecek cenaze töreninde Lufthansa pilotlarına üniforma yasağı getirildi.

Bild gazetesinin bildirdiğine göre, Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nde (NRW)  17 Nisan’da Köln Katedrali’nde gerçekleştirilecek törende, kazada yakınlarını kaybedenlerin travma yaşamamaları için böyle bir karar alındığı bildirildi. Eyalet yetkilileri tarafından törene katılacak pilotların sivil kıyafetlerle yer almalarının istenildiği kaydedildi.

Köln Katedrali’nde yapılacak cenaze törenine Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve NRW Başbakanı Hannelore Kraft başta olmak üzere çok sayıda üst düzey katılım bekleniyor.

Tarihi Köln Katedrali’nde yaklaşık 6 bin 500 dolayında kişi aynı anda ibadet edebiliyor.

Bu arada düşen uçağın kokpit kapısını tekmeleyerek Lubitz'in kilitlediği kapıyı açmaya çalışan kaptan pilot 'ın ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Daily Mail'de yer alan habere göre; kahraman olarak görülen Sondheimer'ın (36) ilk fotoğrafı, 150 kişiye mezar olan Germanwings kazasından iki hafta sonra ortaya çıktı.

Fotoğraf, Germanwings'in Almanya Köln'deki merkezinde, faciada hayatını kaybeden mürettebatın portrelerinin yer aldığı sergide yer aldı. Fotoğraflar arasında uçağı kasten düşürdüğü açıklanan Lubitz'in (28) de portresi bulunuyor. (Hürriyet)

PİLOTLARA CENAZE TÖRENİNDE ÜNİFORMA YASAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rahmet??? Nereden biliyorsun aralarında müslüman olmadığını. Allah rahmet, masumların mekanını cennet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl Vicdan Cesaret ~ 9 yıl önce
Allah bir insanı asıl akıllı, vicdanlı ve cesur olmaktan ayırmasın. Bu üç komponentten biri dahi olmasa abuk subuk insanımsılar türeyebiliyor. Yazık oldu onca insana. Gerçi onlar hayatının son anlarında birkaç dakika bu dehşeti yaşayıp, yanlarında alıp gittiler tecrübelerini. Olan geride kalanlara, onların umutlarına, beklentilerine, hayatlarının akışına oldu. Bu ne Lufthansa' yı sarsar, ne de başka bir şirketi. Asıl bu mesleği sarstı. Benzer şekilde yaşanmış bir kaç örnek daha var. Niye herkesi pilot yapmamak gerektiğine güzel bir sebeptir bu aslında. Hem cesur yürek, hem keskin zeka ve hem de ılımlı bir vicdan lazımdır. Zalimin elinde tonlarca çelik katliam aracı olabiliyor işte. Tecrübeler diyorr ise şunu pilot yapmayın diye, o tecrübeye güvenin. Zorlamamak lazım. Bu işin şakası olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmet? ~ 9 yıl önce
Derinden üzüldük ama rahmet müminler icin dilenir arkadaslar. Gayrimüslime rahmet dilenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Mekanları cennet olsun. Geride kalanlara da allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jr.vecihi ~ 9 yıl önce
Tamamen kurumun itibarını korumak için düzenlenmiş bir yasak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa nin reklami kotu yapilmasin diye olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pis iş ~ 9 yıl önce
Bu işler dediğiniz gibi pis bir iş.Çekilecek fotoğraflar ileride etiket olmasın.Kaza yaptıktan sonra kuyruk kapatmakla aynı derecede bu
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin Rabim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000