24 Nisan 2012, Salı 08:52:45

ORTAKLIK BÜYÜYOR

Alman havayolu Germanwings ile Austrian Airlines geçen yıl Aralık ayında başlattıkları işbirliğini genişleterek ortak uçuş düzenlemeye başlıyor.
Lufthansa havayollarına bağlı olan Germanwings ve Austrian Airlines ortak olarak düzenleyecekleri uçuşları için OS uçuş numarasını kullanacaklar.

Başlatılan bu uygulama ile müşteriler daha fazla seferden yararlanma imkanına sahip olacak.

Germanwings yolcularına fırsatlar sunmaya devam ediyor

Germanwings uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir’den; Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenliyor.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan olmak üzere Avrupa’nın 90’dan fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 32 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

29 Euro’dan başlayan fiyatlarla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
ORTAKLIK BÜYÜYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000