20 Haziran 2011, Pazartesi 10:53:57

O HAVAALANI OLMASAYDI SUYA İNECEKTİ

Lufthansa Havayolları'nın Frankfurt-Boston seferini yapmakta olan LH420 sefer sayılı D-AIGB kuyruk tescilli Airbus A340-300 tipi yolcu uçağı, Kanada hava sahasında tehlike yaşadı.
  • Sevgili dostum bademle ilgisi şöyle; badem eline aldığını daha da geliştirmek istemez, anlık kar maksatlı hemen satayım diye süsleme yapar. Çünkü çapı o kadar dır. Şu anda THY de özelleştirme kapsamında, müşteri aranıyor :) satılınca bakalım ne yapacaksınız. O zaman bu bademlere ne kadar sahip çıkacaksınız, göreceğiz.
  • A380 de acil bir durum olsa her havaalanına inebilecek miydi? yoksa kendine göre bir havaalanı mı arayacaktı? A380 ler için havaalanları açısından, acil inişler ne kadar serbest ne kadar kısıtlı? 747 için de aynı durum sözkonusu mudur?
  • Demek ki her hava yolunda olabiliyor.Bu da lufthansanin son iki ay icinde ucuncu sorunu.Icımizdeki Irlandalilara gore sadece THY de oluyormus....da o nedenle hatirlatayim dedim.Ademle bademle ilgisi yok yani...
Lufthansa Havayolları'nın Frankfurt - Boston seferini yapan A340 tipi uçağının kargo bölümünden uyarı sinyali alan pilot, yangın şüphesi ile Kanada'nın Newfoundland-Labrodar eyaletinin Goose Bay Havaalanı'na acil iniş yaptı.

Uçakta bulunan 215 yolcu ve 12 mürettebat, inişin ardından bölgede bulunan otellere yerleştirildi.

İtfaiye ekipleri, uçağı kontrolden geçirdikten sonra teknisyenler tarafından bakıma alınan uçak 23 saatlik rötarın ardından Boston'a gitmek üzere tekrar havalandı.

Boston'da olay hakkında açıklamalarda bulunan yolcular uçağın kaptan pilotunun suya iniş yapmayı düşündüğünü bunu yolculara bildirerek ikaz halinde kabin memurlarına uymalarını istediği de belirtildi.
O HAVAALANI OLMASAYDI SUYA İNECEKTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili dostum bademle ilgisi şöyle; badem eline aldığını daha da geliştirmek istemez, anlık kar maksatlı hemen satayım diye süsleme yapar. Çünkü çapı o kadar dır. Şu anda THY de özelleştirme kapsamında, müşteri aranıyor :) satılınca bakalım ne yapacaksınız. O zaman bu bademlere ne kadar sahip çıkacaksınız, göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
A380 de acil bir durum olsa her havaalanına inebilecek miydi? yoksa kendine göre bir havaalanı mı arayacaktı? A380 ler için havaalanları açısından, acil inişler ne kadar serbest ne kadar kısıtlı? 747 için de aynı durum sözkonusu mudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Demek ki her hava yolunda olabiliyor.Bu da lufthansanin son iki ay icinde ucuncu sorunu.Icımizdeki Irlandalilara gore sadece THY de oluyormus....da o nedenle hatirlatayim dedim.Ademle bademle ilgisi yok yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000