18 Aralık 2013, Çarşamba 07:23:14

MİLLİ HAVAYOLU, MİLLİ TAKIMI UÇURMAYI REDDETTİ!

İngiliz Havayolları, İngiltere Milli Futbol Takımı'nı önümüzdeki yıl Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na uçurmayı reddediyor.
  • Çok gezmiş ama az geçirmis insan topluluğu lütfen ama lütfen kendinizi siz yoırmayın
  • Aaaa bizimkilerin haberi yoktur. Tk duyar duymaz hemen sponsor olur uçurur. Yerde kalmazlar merak etmeyin)))
  • 2. Turda elenirlerrrr:))) BA akıllık yapmıs. Ama İspanya yı tasıyabilirler yada Almanya yı
  • Sponsorlarin kralı'na... THY 4 büyüklere, Bursaspor'a, TFF'ye ve Milli takıma sponsor. Ayrıca 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig takımlarını da TFF ile yapılan protokol ile indirimli uçuruyor. Bilmeden sallama...
  • Bizimkiler hemen sponsor olsunlar. Türk takımları dışında her şeye sponsor olmaya bayılıyorlar ya. Kimse dünyada tanıtım martavalı okumasın.
  • Kupanın sapıyla dönerler

The Sun gazetesinin birinci sayfa manşet haberine göre İngiliz Havayolları, teknik direktör Roy Hodgson'ın takımına, ellerinde uçak olmadığını söyledi. Ancak bir kaynak, sorunun 10 milyon sterlinlik masraftan kaynaklandığını ileri sürdü.

Bir yıl süren görüşmelerden sonra İngiltere Futbol Federasyonu aldığı yanıttan dona kaldı ve "Lufthansa'nın Almanları uçurmaması gibi bir sorun" diyerek tepki gösterdi. İngiltere'nin ulusal havayolları BA'nın böyle para hesabı yapması da ilgilileri kızdırdı. İngiltere Futbol Federasyonu'nun beklemediği bu durum karşısında BA yerine Emirates ile Brezilya'ya uçma planları yaptığı öğrenildi.

Haberde ayrıca İngiltere'nin Dünya Kupası'nı kazanması halinde, kupayla İngiltere'ye başka bir havayolu ile dönerse, İngiltere'nin ayağa kalkacağı kaydedildi.

MİLLİ HAVAYOLU, MİLLİ TAKIMI UÇURMAYI REDDETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

.... ~ 10 yıl önce
Çok gezmiş ama az geçirmis insan topluluğu lütfen ama lütfen kendinizi siz yoırmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aaaa bizimkilerin haberi yoktur. Tk duyar duymaz hemen sponsor olur uçurur. Yerde kalmazlar merak etmeyin)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
2. Turda elenirlerrrr:))) BA akıllık yapmıs. Ama İspanya yı tasıyabilirler yada Almanya yı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sponsorlarin kralı'na... THY 4 büyüklere, Bursaspor'a, TFF'ye ve Milli takıma sponsor. Ayrıca 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig takımlarını da TFF ile yapılan protokol ile indirimli uçuruyor. Bilmeden sallama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sponsorların Kralı ~ 10 yıl önce
Bizimkiler hemen sponsor olsunlar. Türk takımları dışında her şeye sponsor olmaya bayılıyorlar ya. Kimse dünyada tanıtım martavalı okumasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilgisiz ~ 10 yıl önce
Thy'nin sponsorlukları ses getiren,yerine oturmuş sponsorluklardır.Sponsorluklar bayılmak amaçlı degil,tanıtım ve yolcu sayısını artırmak için yapılır.Thh'nin tanıtım atakları ,dünyada takdir gören,çok başarılı kampanyalardan olup,sizin yazdıgınız şekilde martaval degildir.Bakın İngiliz Milli takımını taşımaya hemen Emirates talip olmuş.Arkadaşlar bazı konuları uzmanlarına bırakalım,yoksa siz esas boş yorumlarınızla martaval okumuş durumuna düşüyorsunuz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kupanın sapıyla dönerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000