02 Mart 2011, Çarşamba 11:29:20

"LUFTHANSA'YI ERCAN'A İNDİRELİM"

Başbakan Tayyip Erdoğan, Alman Başbakanı Merkel’e öneride bulundu: Gelin, KKTC Ercan Havaalanı’na Lufthansa’yı indirelim
  • Yazınızı tekrardan okuyup tekrar tekrar gülüyorum. Benim zaten KC gibi ülkem varken neden savaşayım ki hem de aslanlar gibiymiş :)) Dear invaders: ''Everyone should know his/her limitations. Holiday is over. Long live the solidarity of the Cypriots !! Happy is the one who says Cypriot... Cups no longer overflowed... I think that's enough. Known in your head does not change. Have a nice weekend from invasion area.. Take care !!
  • Evet biz Kıbrıslıyız. 1900lerin başlarında zoraki olarak Türkleştirilenlerdeniz. Dış güçler sayesinde hristiyan kökenlilerin zorla Rum, müslüman kökenlilerinde zorla Türkleştirilmeye çalışdığı KIBRILILARIZ biz. Yani size yama olmak için özümüzü mü inkar edelim ?? Yaa benim esas ülkemi Dünya tanıyor. Koskoca Kıbrıs Cumhuriyeti. Ve onun bayrağıda KIBRIS CUMHURİYETİ BAYRAĞI. Ama siz farklı görebilirsiniz. Sanırım sizde az biraz kıskanma da var.. :))
  • Federe Devleti zamanında kural olarak aynı cumhurbaşkanı 2 kez seçilebiliyordu. Sn. Denktaş tekrar seçilebilmek amacıyla KKTC denilen korsan devleti kurdu ve böylece tanınmamayı sonsuza dek onayladı. Bunu bilerek yaptı. Çünkü kendisinin başkan olması herşeyden daha önemliydi. Bunlar yalansa söyleyin. O yüzden bana Denktaş'ı savunmayın. Hakettiği cevabı biz ona verdik. Ohh içimde çok rahat.. Yineolasa yine aynısı yapardım.
  • Sonunda haklı olduğun bir konu çıktı. Evet bizde benzin sizden daha ucuz. Ama bu sadece binde bir. Geri kalan herşey bizde daha pahalı. Bunu biliyorsunuz. Senin o bahsettiklerin 1 asır öncesinde kaldı. Şu an yıl 2011. Çok geriye bakarsanız boynunuz tutulur ve bu kezde önünüze bakamazsınız :)
  • Sizler naptınız ? Sizde herkesin mutlaka İngilterede ya akrabası ya tanıdıgı vardır. Kimilerininde evi var. Tatile de oraya giderler. Ceplerindede İngiliz parası olur. Adada herkesın altında arabası, depolarıda fulldur ! Çünkü benim burda 4 TL ye kullandıgım benzini sen çok daha ucuza kullanıyorsun ! Üstelik bu benzini sana Türkiye gönderiyor. Kullandıgın benzinin litre fiyatını yazarmısın buraya ? Her fırsatta '' Türkiye düşmanı sendikalar '' ile birlikte olur konsloslugumuz önünde eylem yaparsınız ! Bu aralarda rum bayragı acmanız moda oldu. Zaten Türk bayragına yumurta atmanızı unutmadık. Türkiye aleyhıne ''Has....'' pankartı açmanızıda bu millet asla unutmadı. Günün birinde sizlere 1 kuruş bile vermeyeceğiz. Göreceğiz o zaman ha
  • Kıbrıslı senin ülkeni bir tanıyan ve hesaba alan Türkiye' dir ! 1948 de yani 3 yıl içinde sıfırdan Filistin toprakları üstünde bir Yahudi devleti kuruldu. Yahudi Lobisi o kadar iyi çalıştıki kendisine dünyaya tanıttı ve İsrael Devlet olarak kabul edildi ! Haksızda olsa israel dünyada Resmi bir devlet olarak kabul ediliyor. Sen Kıbrıs için naptın acaba ? 37 yıldır kendini devlet olarak kabul ettiremedin daha dogrusu bu ugurda hangi savaşı verdin ? Rumlarla savaşıp aslanlar gibi şehit olmak yerine rumlar geldiginde bodrum katlarına saklandınız ! Türkiye 1914-1923 yılları arasında çok daha zor şartlarda küllerinden yeniden doğdu. Çoluk cocuk kadın ihtiyar demeden Kurtuluş destanı yazdık, öldük ama ülkemizi koruduk ! Peki sizler naptınız ???
  • Sizler Kıbrıslı olarak adam olsaydınız 2005 de referandum sonrası Rauf Denktaş' ı ''İstenmeyen Adam '' ilan etmezdiniz... O şahsiyet ömrünü adaya adadı, sizlere adadı. Referandumda adanın 2 yarısının birleşmesine şiddetle karşı çıktı. Çıktı çünkü adanın birleşmesi Kıbrısın elden gitmesi idi. Kofi Annan ın sinsi bir planı idi ! Sizler naptınız % 70 iniz birleşmeye evet dedi. Birleşmeliydi böylece rumlar ile birlikte Avrupa Birliğine girecektiniz. Birleşince Kıbrıs elden gıdecekti, asker gidecekti, can güvenliğiniz elden giecekti ama sizler için önemli olan AB idi dimi ? Denktaş o dönemde ne demişti ? 1974 öncesine dönersiniz. Can güvenliğiniz kalmaz. Sizlerde Denktaşı red ettiniz ! SİZLER TÜRK DEĞİLSİNİZ, SİZDE TÜRK KANI YOK ! KIBRISLIS
  • Bu da son sözüm: ''Ayşe tatile çıktı ve sonrasında parası bitti, tatilde hırsız oldu. Herkesin malına kondu. Ama tatil bitti Ayşe. 37 yıllık bir tatil olur mu hiç?? Ayşe, evine dön, bilet bizden. One Way Ticket...'' One way ticket, one way ticket, one way ticket, one way ticket to the Anatolia.. :))
  • İnanılmazzz. Yazdığınız miktarları görünce gözlerime inanamadım. Kim söylüyor bunları size?? Şu an yeni olan bir öğretmen maaşının 1200TL olduğunu bile bile en az 10000TL alıyorlar diyen Erdoğan mı?? Kuru iftira. İrsen Küçük (!) bile 7.5-8 bin TL aldığını söylediği halde bu yazdığınız miktarlara siz inanıyormusunuz?? Özel sektördeki insanlar 1000TL alırken 4bin dediniz ya ayıplar olsun. Eroğlu ile ilgili açıklamayı daha önce yaptım lütfen daha dikkatli okuyun..
  • Bizler artık her fırsatta soluğu güneyde alıyoruz. Çünkü bizim özlediğimiz o Kıbrıs kokusu malesef bizim tarafta kalmadı. Güneye geçince Kıbrıslı olduğumu hatırlıyorum. Tahrip edilmemiş bir Kıbrıs var orda. Sizin zannettiğiniz gibi kimsede yan gözle bakmıyor ve mutlu şekilde yaşıyoruz. Herkes eski güzel günlerini konuşup anı tazeliyor. Keşke dış güçler Kıbrıs'a hiç girmeseydi deniyor. Ama bunları sizin anlamanızı beklemem. Çünkü sizin tek bildiğiniz katliam. Yengenizin de kafa yapısını çok merak ettim doğrusu? Kadın kendine yazık etmiş. Bu arada sizde 25 kuruş olan gazetenin bile bizde 2-3 TL ye satıdığını bilmezmiş gibi konuşup maaşları lütfen eleştirmeyin.
Başbakan Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel'e yaptığı öneriyi şöyle anlattı: "Onlara, 'Gelin, KKTC Ercan Havaalanı'na Lufthansa'yı indirelim. Biz de limanları açalım. Cesaret edemiyorsanız İngiltere garantör ülke. British Airways Ercan'a insin, limanları açalım' dedim."

(Takvim)

"LUFTHANSA'YI ERCAN'A İNDİRELİM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (82)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yazınızı tekrardan okuyup tekrar tekrar gülüyorum. Benim zaten KC gibi ülkem varken neden savaşayım ki hem de aslanlar gibiymiş :)) Dear invaders: ''Everyone should know his/her limitations. Holiday is over. Long live the solidarity of the Cypriots !! Happy is the one who says Cypriot... Cups no longer overflowed... I think that's enough. Known in your head does not change. Have a nice weekend from invasion area.. Take care !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet biz Kıbrıslıyız. 1900lerin başlarında zoraki olarak Türkleştirilenlerdeniz. Dış güçler sayesinde hristiyan kökenlilerin zorla Rum, müslüman kökenlilerinde zorla Türkleştirilmeye çalışdığı KIBRILILARIZ biz. Yani size yama olmak için özümüzü mü inkar edelim ?? Yaa benim esas ülkemi Dünya tanıyor. Koskoca Kıbrıs Cumhuriyeti. Ve onun bayrağıda KIBRIS CUMHURİYETİ BAYRAĞI. Ama siz farklı görebilirsiniz. Sanırım sizde az biraz kıskanma da var.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Federe Devleti zamanında kural olarak aynı cumhurbaşkanı 2 kez seçilebiliyordu. Sn. Denktaş tekrar seçilebilmek amacıyla KKTC denilen korsan devleti kurdu ve böylece tanınmamayı sonsuza dek onayladı. Bunu bilerek yaptı. Çünkü kendisinin başkan olması herşeyden daha önemliydi. Bunlar yalansa söyleyin. O yüzden bana Denktaş'ı savunmayın. Hakettiği cevabı biz ona verdik. Ohh içimde çok rahat.. Yineolasa yine aynısı yapardım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sonunda haklı olduğun bir konu çıktı. Evet bizde benzin sizden daha ucuz. Ama bu sadece binde bir. Geri kalan herşey bizde daha pahalı. Bunu biliyorsunuz. Senin o bahsettiklerin 1 asır öncesinde kaldı. Şu an yıl 2011. Çok geriye bakarsanız boynunuz tutulur ve bu kezde önünüze bakamazsınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizler naptınız ? Sizde herkesin mutlaka İngilterede ya akrabası ya tanıdıgı vardır. Kimilerininde evi var. Tatile de oraya giderler. Ceplerindede İngiliz parası olur. Adada herkesın altında arabası, depolarıda fulldur ! Çünkü benim burda 4 TL ye kullandıgım benzini sen çok daha ucuza kullanıyorsun ! Üstelik bu benzini sana Türkiye gönderiyor. Kullandıgın benzinin litre fiyatını yazarmısın buraya ? Her fırsatta '' Türkiye düşmanı sendikalar '' ile birlikte olur konsloslugumuz önünde eylem yaparsınız ! Bu aralarda rum bayragı acmanız moda oldu. Zaten Türk bayragına yumurta atmanızı unutmadık. Türkiye aleyhıne ''Has....'' pankartı açmanızıda bu millet asla unutmadı. Günün birinde sizlere 1 kuruş bile vermeyeceğiz. Göreceğiz o zaman ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıslı senin ülkeni bir tanıyan ve hesaba alan Türkiye' dir ! 1948 de yani 3 yıl içinde sıfırdan Filistin toprakları üstünde bir Yahudi devleti kuruldu. Yahudi Lobisi o kadar iyi çalıştıki kendisine dünyaya tanıttı ve İsrael Devlet olarak kabul edildi ! Haksızda olsa israel dünyada Resmi bir devlet olarak kabul ediliyor. Sen Kıbrıs için naptın acaba ? 37 yıldır kendini devlet olarak kabul ettiremedin daha dogrusu bu ugurda hangi savaşı verdin ? Rumlarla savaşıp aslanlar gibi şehit olmak yerine rumlar geldiginde bodrum katlarına saklandınız ! Türkiye 1914-1923 yılları arasında çok daha zor şartlarda küllerinden yeniden doğdu. Çoluk cocuk kadın ihtiyar demeden Kurtuluş destanı yazdık, öldük ama ülkemizi koruduk ! Peki sizler naptınız ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizler Kıbrıslı olarak adam olsaydınız 2005 de referandum sonrası Rauf Denktaş' ı ''İstenmeyen Adam '' ilan etmezdiniz... O şahsiyet ömrünü adaya adadı, sizlere adadı. Referandumda adanın 2 yarısının birleşmesine şiddetle karşı çıktı. Çıktı çünkü adanın birleşmesi Kıbrısın elden gitmesi idi. Kofi Annan ın sinsi bir planı idi ! Sizler naptınız % 70 iniz birleşmeye evet dedi. Birleşmeliydi böylece rumlar ile birlikte Avrupa Birliğine girecektiniz. Birleşince Kıbrıs elden gıdecekti, asker gidecekti, can güvenliğiniz elden giecekti ama sizler için önemli olan AB idi dimi ? Denktaş o dönemde ne demişti ? 1974 öncesine dönersiniz. Can güvenliğiniz kalmaz. Sizlerde Denktaşı red ettiniz ! SİZLER TÜRK DEĞİLSİNİZ, SİZDE TÜRK KANI YOK ! KIBRISLIS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu da son sözüm: ''Ayşe tatile çıktı ve sonrasında parası bitti, tatilde hırsız oldu. Herkesin malına kondu. Ama tatil bitti Ayşe. 37 yıllık bir tatil olur mu hiç?? Ayşe, evine dön, bilet bizden. One Way Ticket...'' One way ticket, one way ticket, one way ticket, one way ticket to the Anatolia.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnanılmazzz. Yazdığınız miktarları görünce gözlerime inanamadım. Kim söylüyor bunları size?? Şu an yeni olan bir öğretmen maaşının 1200TL olduğunu bile bile en az 10000TL alıyorlar diyen Erdoğan mı?? Kuru iftira. İrsen Küçük (!) bile 7.5-8 bin TL aldığını söylediği halde bu yazdığınız miktarlara siz inanıyormusunuz?? Özel sektördeki insanlar 1000TL alırken 4bin dediniz ya ayıplar olsun. Eroğlu ile ilgili açıklamayı daha önce yaptım lütfen daha dikkatli okuyun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizler artık her fırsatta soluğu güneyde alıyoruz. Çünkü bizim özlediğimiz o Kıbrıs kokusu malesef bizim tarafta kalmadı. Güneye geçince Kıbrıslı olduğumu hatırlıyorum. Tahrip edilmemiş bir Kıbrıs var orda. Sizin zannettiğiniz gibi kimsede yan gözle bakmıyor ve mutlu şekilde yaşıyoruz. Herkes eski güzel günlerini konuşup anı tazeliyor. Keşke dış güçler Kıbrıs'a hiç girmeseydi deniyor. Ama bunları sizin anlamanızı beklemem. Çünkü sizin tek bildiğiniz katliam. Yengenizin de kafa yapısını çok merak ettim doğrusu? Kadın kendine yazık etmiş. Bu arada sizde 25 kuruş olan gazetenin bile bizde 2-3 TL ye satıdığını bilmezmiş gibi konuşup maaşları lütfen eleştirmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000